Δεν ξερω τι ακριβως εννοουσε αρχικα ο φιλος gregpap, νομιζα οτι μιλαει για
DTS downmix γι αυτο και δεν σχολιασα - πιστευα οτι αναφεροταν σε καποιους που ρωτουσαν αν κανει DTS downmix.
Η απαντηση του ομως στην ερωτηση του George- που περιειχε το ονομα μου με εκανε να πιστευω οτι τελικα μπορει και να αναφεροταν σε μενα. Αν ναι να διευκρινησω κατι γιατι συγχεει καποια πραγματα:
Κανενας απο αυτους τους δεκτες max-crystal audio-lemm-IQ-funai κλπ κλπ,
δεν κανει DTS downmix (downmix σημαινει οτι παιρνεις αναλογικο stereo ηχο).
Ο max τ100 βγαζει αποδεδειγμενα ατοφιο πολυκαναλο 5.1 DTS ΚΑΙ DolbyDigital οταν παιζει αρχεια video απο τις ψηφιακες του εξοδους. Μαλιστα αυτο,
συμφωνα με τις δηλωσεις των εκπροσωπων (πχ στην crystal audio ο φιλος Tek_killa) των παραπανω υπολοιπον δεκτων στα αντιστοιχα θεματα, δεν το κανει αλλος αφου μετατρεπουν το 5.1 σε 2.0 (στερεο δηλαδη). Δεν τους εχω δοκιμασει αφου δεν τους εχω, αρκουμαι στις δηλωσεις τους. Επισης πολλοι δεν εχουν ΚΑΝ ψηφιακες εξοδους.
Σιγουρα ο max εχει πολλα θεματα να λυσει, αλλα φοβαμαι οτι οι αλλοι εχουν περισσοτερα. Ειναι ο πληρεστερος απο πλευρας συνδεσεων με τρομερη διαφορα, αλλα η προσωπικη μου εντυπωση οπως την εχω διατυπωσει και πριν τον αγορασω διαβαζοντας προσεκτικα ολα τα τοπικ των δεκτων στο φορουμ, ηταν και ειναι οτι
ολα αυτα τα δεκτακια εχουν πολλα σοβαρα προβληματα και ειναι εντελως ανωριμα. Και μαλιστα δεν ειναι τυχαιο που εχουν μερικα προβληματα που ειναι ακριβως ΙΔΙΑ. Οπως το οτι το EPG στην digea οταν μπεις στον media player γυρναει σε ολους αυτους τους δεκτες σε Αγγλικα. Οποτε μην εχετε ψευτικες ελπιδες οτι καποιο απο αυτα τα μηχανακια ειναι καλο. Αδερφακια ειναι απο τον ιδιο μπαμπα και την ιδια μαμα, μεγαλωμενα στο ιδιο περιβαλλον.
Η καλυτερη λυση για καποιον που πιανει καλα τα αναλογικα καναλια ειναι να μην παρει κανενα απο αυτα τα "πρωτογονα" μηχανηματα. (μονο με αναβαθμιση FW ισως γινουν καπως καλυτερα αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγουν FW - μην ψαρωνετε)
Φιλικα, blaroko.