Max 100T (γνωστός και ως T100)

Re: Απάντηση: Max T100 - Τον έχει κανείς

Όχι εννοώ να μπορεί να γράφει και ταυτόχρονα να δείχνει ένα άλλο κανάλι από την ίδια συχνότητα.

Και αυτό το κάνει ο CA HD.

Re: Max T100 - Τον έχει κανείς

Το εχουμε ηδη πει οτι καποιοι δεκτες το κανουν. Εδω μιλαμε για το τι κανει και δεν κανει ο max. Οχι τι κανουν οι αλλοι. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τον CA, εκει μιλαμε για εκεινον.
(φιλικα παντα)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τον επέστρεψα στο μαγαζί και θα με καλέσουν όταν το ελέγξουν. Μάλλον θα δεχτούν να κάνουν πίστωση να πάρω κάτι άλλο.

Ο lemm200 φαίνεται καλή περίπτωση εκτός του 9, το οποίο βαραίνει αρκετά στην περίπτωσή μου. Βασικά με ενδιαφέρει το αξιόπιστο PVR (γίνεται χαμός αν χάσουμε κάνα βραζιλιάνικο :laugh: ) και οι ευέλικτοι υπότιτλοι (μέγεθος, τοποθέτηση κτλ).

για πες μου αν τελικα στον πιστωσαν κ σε ποιο καταστημα γιατι σκεφτομαι να επιστρεψω κ τον αλλο που τελικα κρατησα (ειχα παρει 2 εκ των οποιων ευτυχως ανοιξα τον 1 κ τον αλλο σφραγισμενο στο κουτι του, αν τον ειχα ανοιξει δεν ξερω κατα ποσο θα τον επερναν πισω)

σχετικα με το 9, που λες, επειδη πηρα τον lemm χθες κ τον δοκιμασα ειναιπαρα πολυ ευκολος κ θα τον παρω κ στους δικους μου αν το εσοπ δεχθει πισω τον "προβληματικο" ΜΑΧ (τα< γνωστα> προβληματα που εχουν αναφερθει)...

Απάντηση: Max T100 - Τον έχει κανείς

Ένα άλλο που παρατήρησα σήμερα στον T100,είναι ότι σε αρχείο .mkv μου έδειχνε τους υπότιτλους κινέζικους.
Όταν πάτησα το κουμπί για τους υπότιτλους μου έδειξε για δυο - τρεις σειρές τους ελληνικούς και μετά γύρισε πάλι στους κινέζικους.

για πες μου αν τελικα στον πιστωσαν κ σε ποιο καταστημα γιατι σκεφτομαι να επιστρεψω κ τον αλλο που τελικα κρατησα (ειχα παρει 2 εκ των οποιων ευτυχως ανοιξα τον 1 κ τον αλλο σφραγισμενο στο κουτι του, αν τον ειχα ανοιξει δεν ξερω κατα ποσο θα τον επερναν πισω)

σχετικα με το 9, που λες, επειδη πηρα τον lemm χθες κ τον δοκιμασα ειναιπαρα πολυ ευκολος κ θα τον παρω κ στους δικους μου αν το εσοπ δεχθει πισω τον "προβληματικο" ΜΑΧ (τα< γνωστα> προβληματα που εχουν αναφερθει)...

Τον κράτησαν για έλεγχο και σημείωσαν ότι επιθυμώ να γίνει πίστωση. Αλλά το e-shop αναφέρει στην σελίδα του ότι έχουμε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών: http://www.e-shop.gr/how_return.phtml

Εγώ πήρα έναν CA ο οποίος μέχρι στιγμής έχει βγει αξιόπιστος και έχει αρκετά καλύτερο remote (καλύτερη κατασκευή, μεγαλύτερα πλήκτρα, σταυρό για αλλαγή καναλιών - έντασης). Επίσης, Δευτέρα αναμένουμε το νέο firmware που ελπίζω να λύνει αρκετά προβλήματα που έχει και max όπως το μέγεθος των υποτίτλων.

greekgreek και εμένα το ίδιο μου έκανε με τους υπότιτλους.

Last edited:
Απάντηση: Re: Max T100 - Τον έχει κανείς

Το ρώτησα και εγώ στο e-shop τί γίνεται άν θέλω να επιστρέψω κάτι,άν είναι σφραγισμένος δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άν τον ανοίξεις θα πρεέπει να μην χαλάσει καθόλου η συσκευασία και αφού τον έλενξουν και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα τον πάρουν πίσω.
Ο lemm πως τα πάει με τους υπότιτλους;
Τον δοκίμασες ταινίες σε mkv έχει κανένα πρόβλημα;

Δοκάμασα στον T100 ταινίες με υπότιτλους που ενσωμάτωσα τους υπότιτλους με το AVIAddXSub και δεν βγάζει τους υπότιτλους.

Τον κράτησαν για έλεγχο και σημείωσαν ότι επιθυμώ να γίνει πίστωση. Αλλά το e-shop αναφέρει στην σελίδα του ότι έχουμε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών: http://www.e-shop.gr/how_return.phtml

Οι 14 μερες ειναι οταν δεν θες κατι, μετανοιωσες κλπ χωρις να υπαρχει λογος και χωρις προβλημα στο μηχανημα. Πχ επειδη τη νυχτα σε τσιμπησε ενα κουνουπι πας το πρωι και λες αυτο το δεκτη δεν τον θελω, παρτε τον πισω.

Επειδη λοιπον σας βρισκω αδιαβαστους, εδω ειστε:

ΝΟΜΟΣ Ν 3043 ΦΕΚ Α192
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/08/2002

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α`
ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Αποσπασματα:

Άρθρο 535
Ο πωλητής δεν εκπληρώνει την κατά το προηγούμενο άρθρο υποχρέωσή του, αν το πράγμα που παραδίδει στον αγοραστή δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση και ιδίως:
1. δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή ή στο δείγμα ή υπόδειγμα που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον αγοραστή
2. δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό της συγκεκριμένης σύμβασης και ιδιαίτερα για τη σύμφωνη με το σκοπό αυτόν ειδική χρήση
3. δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζονται συνήθως πράγματα της ίδιας κατηγορίας
4. δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή, του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του,στο πλαίσιο ιδίως της σχετικής διαφήμισης ή της επισήμανσης, εκτός αν ο πωλητής δεν γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει τη σχετική δήλωση.

Άρθρο 537
Ευθύνη για ελλείψεις
Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του αν το πράγμα, κατά το χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, έχει πραγματικά ελαττώματα ή στερείται τις συνομολογημένες ιδιότητες, εκτός αν ο αγοραστής κατό τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε ότι το πρόγμα δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση ή η μη ανταπόκριση οφείλεται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής.
Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παραδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατό την παράδοση, εκτός αν τούτο δεν συμβιβόζεται με τη φύση του πράγματος που πουλήθηκε ή με τη φύση του ελαττώματος ή της έλλειψης.

Άρθρο 540
Δικαιώματα του αγοραστή
Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ` επιλογήν του:
1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες
2. να μειώσει το τίμημα
3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. (επιστροφη)
Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή.

download
http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5

Το μηχανακι λοιπον ειναι το απολυτο παραδειγμα για ερμηνια των παραπανων αρθρων αφου (μονο ενα προβλημα αρκει) : Η κατασταση με τις εγγραφες του pvr ειναι απελπιστικη! Αν κανετε πχ 4 εγγραφες πανω απο μια ωρα και μπορεσετε να δειτε εστω την μια χωρις προβλημα σφυριξτε μου κλεφτικα! Ολες θα παιζουν το ιδιο πραγμα , θα πηδαει σε ασχετα σημεια και σε καποια αρχεια θα σταματαει με σφαλμα "bit error" σε καποιο σημειο μεσα στην συνολικη του διαρκεια. Πχ εγγραφες του cine+ του star και του alpha, τις παιζεις και βλεπεις σε ολες το σηριαλ του mega που εγγραψες πιο μετα. Ωραια πραγματα!! Σε εγγραφες ενος, δυο ή πχ τεσσαρων λεπτων ολα ειναι μια χαρα. Αυτες δεν χαλανε οτι και αν εγραψα μετα, οι μεγαλες χαλανε ολες!
Σκεφτομαι να το κρατησω αφου δεν υπαρχει αλλο με τοσες συνδεσεις (που δυστυχως τις χρειαζομαι οπωδηποτε) σε αυτη την κατηγορια τιμης και αν δεν βγαλουν FW που να το φτιαχνει, να το παω μετα απο 5 μηνες πισω και να παρω τα λεφτα ή αντε με το ζορι να δεχτω πιστωτικο!

Re: Απάντηση: Re: Max T100 - Τον έχει κανείς

Το ρώτησα και εγώ στο e-shop τί γίνεται άν θέλω να επιστρέψω κάτι,άν είναι σφραγισμένος δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άν τον ανοίξεις θα πρεέπει να μην χαλάσει καθόλου η συσκευασία και αφού τον έλενξουν και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα τον πάρουν πίσω.
Ο lemm πως τα πάει με τους υπότιτλους;
Τον δοκίμασες ταινίες σε mkv έχει κανένα πρόβλημα;

Δοκάμασα στον T100 ταινίες με υπότιτλους που ενσωμάτωσα τους υπότιτλους με το AVIAddXSub και δεν βγάζει τους υπότιτλους.

ο δεκτης ειναι πολυ καλος, χειριστηκε αψογα ενα αρχειο mp4, 1.5gb, εκανα 2 ωρες εγγραφη κ μετα χειριστηκε τελεια το παραγωμενο αρχειο κοντα στα 3,5gb κ με το "χειριστηκε" εννοω οτι πατας το Χ2-Χ32 κ περνας τις διαφημισεις..!

.mkv δεν δοκιμασα ο ιδιος, αλλα στο μαγαζι που το πηρα, ειχε ο πωλητης τον "σπαρτακο" κ τον επεζε μια χαρα, μονο που οι υποτιτλοι ηταν σχετικα μικροι (το γνωστο προβλημα)

για το eshop να αναφαιρω οτι το επομενο πρωι μου ηρθε με sms το πιστωτικο, στον φιλο παραπανω δεν ξερω,αλλα αν αργησε πιθανον να εχει προβλημα κ να μην το δεκτουν...κ μπορουν να πατησουν στο οτι δε λεει καπου οτι μπορει να κανει προγραμματισμενες εγγραφες με το epg..αν θελουν αυτοι βρισκουν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Max T100 - Τον έχει κανείς

.mkv δεν δοκιμασα ο ιδιος, αλλα στο μαγαζι που το πηρα, ειχε ο πωλητης τον "σπαρτακο" κ τον επεζε μια χαρα, μονο που οι υποτιτλοι ηταν σχετικα μικροι (το γνωστο προβλημα)

.
Το πρόβλημα με τους υπότιτλους υπάρχει μόνο στα .mkv ή και στα DiVX;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Max T100 - Τον έχει κανείς

Το πρόβλημα με τους υπότιτλους υπάρχει μόνο στα .mkv ή και στα DiVX;

μια χαρα στα divx, παντα μιλαω για τον lemm...

τελικα τι σου παν απο εσοπ, θα τον παρουν πισω? θελω κ γω να τον γυρισω αλλα τον εχω ανοιξει εννοειται, πως θα τον δοκιμαζ αλλιως...ασε που ουτως η αλλως ειναι ασφραγιστη η συσκευασια του εξ αρχης...

θα δω αν ο lemm οντως δεν "σφυριζει" οταν ειναι κλειστος κ φταιει ο δικος μου θα παρω αλλον εναν, αλλιως θα περιμενω αρκετα να βγει καποιος αξιοπιστος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Max T100 - Τον έχει κανείς

μια χαρα στα divx, παντα μιλαω για τον lemm...

τελικα τι σου παν απο εσοπ, θα τον παρουν πισω? θελω κ γω να τον γυρισω αλλα τον εχω ανοιξει εννοειται, πως θα τον δοκιμαζ αλλιως...ασε που ουτως η αλλως ειναι ασφραγιστη η συσκευασια του εξ αρχης...

θα δω αν ο lemm οντως δεν "σφυριζει" οταν ειναι κλειστος κ φταιει ο δικος μου θα παρω αλλον εναν, αλλιως θα περιμενω αρκετα να βγει καποιος αξιοπιστος...
Δηλαδή το πρόβλημα είναι μόνο στα .mkv με το μέγεθος των υπότιτλων;

Εγώ θα χρειαστώ δυο, τρεις δέκτες ,ήθελα και κάποιους φτηνούς,έτσι δεν σκέφτομαι να τον πάω πίσω.

τελικα στον δεχτηκαν πισω???

Δεν μπορουν να μην τον δεχτουν. Οχι μονο για τις 14 μερες (που επιστεφεις κατι αναιτιως - απλα επειδη δεν σου αρεσε οτιδηποτε) αλλα για 6 μηνες αφου εχει σοβαροτατα ελλατωματα αν διαβασες τι εγραψα πριν 16 ωρες. Γιατι αγχωνεσαι; (εκτος αν πχ εσπασες κανενα πορτακι κλπ κλπ, δεν θα εχεις κανενα προβλημα )

O δικός μου MAX T100 δεν παίζει τα ψηφιακά της ΝΕΤ. Παίζει μόνο αυτά της DIGEA. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
Παρεπιπτόντως δοκίμασα το f/w του Alcor και EGREAT M1 τα οποία δεν δέχεται.

O δικός μου MAX T100 δεν παίζει τα ψηφιακά της ΝΕΤ. Παίζει μόνο αυτά της DIGEA. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Κανε χειροκινητο scan στην 48 (690Μhz αν θυμαμαι καλα)

Eμένα στο αυτόματο αποθήκευσε και τις δυο συχνότητες της ERT.
Κανε χειροκινητο scan όπως σου λέει και ο blaroko.

τελικα στον δεχτηκαν πισω???

Δεν μου απάντησαν ακόμα, μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο. Θα με πάρουν σήμερα λογικά. Αλλά τον επέστρεψα την επόμενη της αγοράς, με την συσκευασία και τα παρελκόμενα σε άριστη κατάσταση οπότε δεν πιστεύω να τον μην τον δεχτούν.

Originally Posted by QWERTY123 View Post
Παρόλο που έκανα χειροκίνητο σκανάρισμα 48/670mhz δεν βρήκε τίποτε από τα ψηφιακά της ΝΕΤ. Κάποια πρόταση;

Απάντηση: Max T100 - Τον έχει κανείς

Παρατήρισε το σήμα στα κανάλια της Digea (ποιότητα σήματος)εάν είναι κάτω από 80% απλά δεν μπορείς να λαμβάνεις τα κανάλια της ΕΡΤ επειδή εκπέμπουν με μικρότερη ισχύ.

Originally Posted by QWERTY123 View Post
Παρόλο που έκανα χειροκίνητο σκανάρισμα 48/670mhz δεν βρήκε τίποτε από τα ψηφιακά της ΝΕΤ. Κάποια πρόταση;
Κοίτα έγώ είμαι στην Βορεια Ελλάδα και οι συχνότητες είναι διαφορετικές.
Σε εμάς εκπέμπουν σε δυό συχνότητες,κοίτα για την περοχή σου σε ποιές συχνότητες βγαίνουν ,δεν θα είναι και δύσκολο πιστεύω να τις βρεις.