Max Payne 3

Φαίνεται να το έχουν βελτιώσει αρκετά. Ευτυχώς γιατί οι σκληροπυρηνικοί φαν της σειράς (δεν εξαιρούμαι) είχαν αγχωθεί με το στήσιμο και την εμφάνιση των πρώτων demos. Άσε που η καράφλα ξενέρωσε πολλούς...
Πάντως για λιγότερο απο 6μηνη αναμονή δεν το κόβω. Άντε να δούμε!

η rockstar βγάζεο το max payne?
δεν το ήξερα, τωρά αλλάζω γνώμη για το παιχνίδι

τι λετε τωρα μιλαμε το χα ξεχασει το παιχνιδι!!! γουσταρω στα γεραματα θα ξαναπαιξω μπιστολιδια μανα μου!!! απτα αγαπημενα μου παιχνιδια!!! ΚΟΡΥΦΗ!!!

Πωπω!!!εχω μεινει με το σαγονι ανοιχτο επειτα απο το βιντεακι που ειδα!!!

Γιατί η remedy δεν σου καθόταν καλά??

να σου πω τη αλήθεια, δεν μου άρεσε το max payne, μπορεί να με είχε επηρεάσει η παιχνιδάρα "hitman" που είχε βγει νομίζω την ίδια περίοδο με το max payne.

Καθυστέρηση μέχρι το Μάιο

Δυσάρεστα τα νέα για όσους περίμεναν το Max Payne 3 το Μάρτιο, καθώς η
Rockstar Games ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι
το Μάιο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας,
αφού αρχικά το περιμέναμε το 2009 και στη συνέχεια πήρε αναβολή για το
2010.

Σύμφωνα με τον CEO της Take Two Interactive, Strauss Zelnick, ο λόγος
της νέας καθυστέρησης είναι:

Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε την ποιότητα του παιχνιδιού για να τηρήσουμε
το χρονοδιάγραμμα, και αυτή η μικρή καθυστέρηση είναι αναγκαία για να
διασφαλίσουμε ότι το Max Payne 3 θα πληροί τις υψηλές προδιαγραφές
της εταιρίας μας.
(πηγή)

Re: Απάντηση: Max Payne 3

σωστή απάντηση...έχουν και το grand theft auto V να βγάλουν

δηλωνω και γω αρρωστρος fan της σειρας Max Payne..ΑΛΛΑ, αυτο που βλεπω στα τρειλερακια μεχρι τωρα δεν με ικανοποιει καθολου... εχω την εντυπωση οτι το χουν γυρησει παρα πολυ στο action hero Που πε και καποιος ποιο πριν.. τα max payne δεν ηταν καθαρα πολεμικα παιχνιδια..ειχε ατμοσφαιρα..μουσικη.. και αυτες τις πανεμορφες ζωγραφιστες καρτες του 1.. εγω θα κραταω μικρο καλαθι.. ελπιζω να ναι το επομενο παιχνιδι μετα το 2 που θα με κρατησει καρφωμενο στην οθονη..γιατι καλουτσικο και το το alan awake , αλλα ΔΕΝ..

Πως γίνεται τόσο μεγάλες εταιρείες να πέφτουν τόσο τραγικά έξω στα χρονοδιαγράμματα που βάζουν?
Και τo Max Payne 3 και το Hitman Absolution τα οποία είχαν ανακοινωθεί για τον Νοέμβριο του 2011 ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει.....

Και αν για το μεν Max Payne ανακοίνωσαν σαν ημερομηνία τον Μάιο, για το Hitman ακόμα δεν υπάρχει καμία αναφορά....

Και μιλάμε για πολύ μεγάλες εταιρειες παραγωγής που διαχειρίζονται εκατομμύρια δολλάρια για να βγάλουν έναν τίτλο......

σε καταλαβαίνω αλλά...
καλύτερα να αργήσουν και να βγάλουν ένα καλό παιχνίδι παρά να κάνουν προχειρότητες