Καλησπέρα κι από εμένα στα παιδιά του forum.
Πήρα κι εγώ τον εν λόγω αποκωδικοποιητή από κατάστημα Γερμανός στην Καλαμαριά στην τιμή των 39.90 . Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα καθόλου πιο πριν, είχα μια HD Ready επίπεδη τηλεόραση και "κάπως" ήμουν πεπεισμένος ότι έχει δέκτη MPEG-4... Όταν φυσικά αποκαλύφθηκε πως δεν έχει και κάτω από τις γκαρίδες της μάνας μου που ήθελε όπως και δήποτε να δει τηλεόραση πήγα και πήρα το πρώτο πράγμα που έπεσε στα χέρια μου όντας οριακή η ώρα κλεισίματος των καταστημάτων...
Διάβασα όλο το παρόν thread και να αναφέρω πως στο δικό μου manual δεν λέει κάτι για αναπαραγωγή ήχου AC3 (μάλλον πήραν πρέφα την μπαρούφα και το διορθώσαν). Εντάξει δεν με πειράζει αυτό ιδιαίτερα μιας και δεν θα τον χρησιμοποιούμε ως player. Μια ταινία που χρειάστηκε να δούμε κάποτε την έκανα ένα re-encode με ήχο AAC.
Αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι ότι 2 φορές ως τώρα έχουν γίνει για ανεξήγητους λόγους reset τα κανάλια ενώ τα έχω ρυθμίσει κανονικά. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πατάει κάτι η μάνα μου μέσα στην γκαβομάρα της αλλά αποκλείεται να είναι η επιλογή "Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων" η οποία είναι χωμένη βαθειά μέσα στα μενού του αποκωδικοποιητή, δεν είναι τόσο "γεια σου" η γυναίκα. Από την άλλη δεν βρήκα κάποιο κουμπί πάνω στο τηλεκοντρόλ που να έχει αυτό το αποτέλεσμα...
Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση?