Max+ Ultra Solo / Cloud-Ibox

για να εξηγήσω τι έχει γίνει μέσα έχω image pli 4 κάποια στιγμή λοιπόν εκεί που όλα ήταν καλά κολλάει το μηχάνημα και δεν έκανε tpt πάω λοιπόν να του κάνω μια επανεκκίνηση και από τότε νεκρά άναβε το μηχάνημα έπαιρνε ip αλλά από εικόνα tpt.είπα να τον αφήσω λίγο κλειστό να κρυώσει και να τον ξανά ανάψω και όπως και έκανα μετά λοιπόν από κανένα μισάωρο κλειστό τον ανοίγω ανοίγει κανονικά το pli μπαίνει μέσα και μετά πάλι κολλάει τον ξανά κλείνω τον ανοίγω και πάλι tpt από εικόνα.σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει το image αν και το είχα βάλει από την πρώτη στιγμή που τον πήρα είπα όμως ας κάνω μια προσπάθεια και του ξανά πέρασα το pli πάλι νεκρά του πέρασα bh αλλά tpt και πάλι μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να πεζή?

Μήπως ζεσταίνεται ;

cloud ibox εχω αυτο το δεκτη.αλλα δεν μπορω να περασω αλλο ιματζ δε γνωριζω το πας που του εχουν βαλει τι μπορω να κανω και ποιο ιματζ να περασω και πως.σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Last edited by a moderator:
καλησπερα,Παιδια.
εχω μια ερωτηση.
εχω εναν cloud ibox που συμβαινει ενα παραξενο!το δουλευω με pli ιματζ, και οταν ζεσταθει αρκετα κολλαει στο καναλι που παρακολουθω.υποψιν οτι το ανεμιστηρακι ειναι αναβαθμισμενο ως προς την θεση του, και επισης τον reader, τον εχω αντικαταστησει με ενα jumper.
τα φωτα σας παρακαλω,για την εξευρεση λυσης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!

Έχω το δέκτη Max+ Solo. Όταν συνδέω εξωτερικό δίσκο να δω ταινία, διαβάζει τους υπότιτλους (srt) αλλά δε βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες... Θεωρητικά έχει πρόβλημα το encoding, αλλά δεν το βρίσκω κάπου...

Γνωρίζει κάτι κανείς??

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
εχω cloud-ibox v1 και οταν παω να περασω καποιο νεο image ,openpli,blackhole,openvix, το flashαρισμα τελειωνει κανονικα αλλα στην οθονη δεν δειχνει τιποτα,επανερχεται μονο με flash καποιο παλιο image.Ξερει καποιος τι προβλημα υπαρχει?Δεν παιρνει πλεον τα firmwares του vusolo?

τελικα βρηκα ενα image Blackhole 2.0.6 με cccam και δουλευει θαυμασια....anyway!

Καλησπερα.φιλος πηρε εναν cloudibox 2 οχι τον plus και εχει περασμενο OpenPli 4 ,αλλα δεν ξερει το pass για να συνδεθει με το DCC .
Εχουμε δοκιμασει να το αφησουμε κενο,clouibox,admin,xp1000, αλλα χωρις αποτελεσμα.
Σκεφτομαι να του περασω αλλο image αλλα δεν ξερω ποιο ταιριαζει,αν καποιος ξερει ας γραψει.
Στις πληροφοριες γραφει τα εξης:
Υλικο XP1000 (12-2)
Λογισμικο δεκτη:Openpli 4
Εκδοση Kernel 3.9.1
Enigma :2013-10-26

Υπενθυμίζεται ότι ερωτήσεις σχετικά με το σπάσιμο οποιασδήποτε κωδικοποίησης συνδρομητικών καναλιών, απαγορεύονται. Για τον λόγο αυτό, σβήστηκε μήνυμα με σχετικό περιεχόμενο.

Καλημερα έχω έναν max +solo πως μπορώ να του περάσω κάποιο black hole?

Sent from my iPhone using Tapatalk