May the force be with us

akmakas

New member
21 May 2016
16
Θεσσαλονίκη
Χαιρετώ την παρέα νέος στο φόρουμ και νέος στον κόσμο του οικιακού κινηματογράφου.Πριν δυο μέρες παρήγγειλα ένα BenQ MX528 και μια οθόνη 240Χ200 για το σαλόνι.'Εχω απόσταση από το πανί έως 6 μέτρα περίπου και πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο θέμα.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση χαζή ισως.Ο προτζεκτορας αυτός τον κατατάσσουν στην κατηγορία για το γραφείο.Εχει καμιά σχέση αυτό με το πως θα βλέπω ταινίες?
Θα ήθελα επίσης και μια γνώμη για τον συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ.:a0210:

καλησπέρα και καλώς ήρθες.

ο συγκεκριμένος προβολέας έχει ανάλυση 1024χ768 με 4:3 aspect ratio. Η οθόνη είναι 16:9. κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι εντελώς ακατάλληλος για την θέαση ταινιών.

με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάς εδώ

http://www.skroutz.gr/s/5256866/Optoma-HD141X.html?from=autocomplete&keyphrase=optoma+hd141x

full hd ανάλυση - 3d - και 16:9 aspect.

Φιλε καλησπέρα..Εγώ είδα πως υποστηρίζει και άλλες αναλύσεις

Μοντέλο MX528

Ανάλυση 1024 x 768 pixels XGA (native), 1920 x 1200 pixels WUXGA_RB (max.), 640 x 480 pixels VGA
Αντίθεση 13000:1
Φωτεινότητα 3300 ANSI lumens
Τηλεχειρισμός Yes
Ηχεία 1 x 2 Watt Speakers
Χρόνος λειτουργίας λάμπας 4500 / 6000 / 6500 / 10000 (Normal / Economic / SmartEco / LampSave) Hours
Επίπεδο θορύβου SmartEco Mode
Σύστημα προβολής LampSave Mode

Πρόσθετα χαρακτηριστικά 0.5W in Standby Mode

Να κοιτάξω να ακυρώσω την παραγγελία?

Τελικά αυτόν τον Optoma HD141X πολύ μου γυρνούσε στην μύτη και για να αποφύγω τα μπερδέματα μάλλον θα τον πάρω και θα ακυρώσω την παραγγελία

Φιλε καλησπέρα..Εγώ είδα πως υποστηρίζει και άλλες αναλύσεις
Μοντέλο MX528

Ανάλυση 1024 x 768 pixels XGA (native), 1920 x 1200 pixels WUXGA_RB (max.), 640 x 480 pixels VGA
Αντίθεση 13000:1

Να κοιτάξω να ακυρώσω την παραγγελία?

Όπως το είπες, υποστηρίζει, δεν είναι η ανάλυση του. Ναι φίλε μου ακύρωσε το εάν θέλεις πραγματικά να απολαύσεις ταινία. Από εκεί και πέρα όμως, για να σου προτείνουμε, πρέπει να μας πεις το budget σου. Δεν μας είπες καν πόσο τον πήρες.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Παιδιά παρήγγειλα τον Optoma HD141X πριν λίγο online και θα ακυρώσω την Δευτερα τον Benq.
Βασικά δυστυχώς ξεκίνησα ανάποδα αφού πρώτα παρήγγειλα πράγματα και μετά αρχισα να ρωτάω..Για πανι πήρα μια sopar ιταλική
http://www.odes.gr/shop/eikona/vint...spring-3240-240x200-xeirokiniti-4-3-timi.html

Σχετικά με τα gain που διαβάζω για τα πανιά δεν ξέρω αν κάνει για τον optoma αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα.Τωρα σχετικά με το ποσό που ήθελα να διαθέσω ήταν πολύ ποιο κάτω αλλά HD αναλύσεις και φτηνά δεν παίζει..
Μου άρεσε πολύ ο epson 5300 αλλά πάει πάνω από τις δυνατότητές μου.Νομίζω όμως οτι και ο optoma έιναι super τον είδα στον youtube να παίζει.
..

Πρέπει να αλλάξεις και το πανί, φυσικά και να πας σε 16:9

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Παιδιά παρήγγειλα τον Optoma HD141X πριν λίγο online και θα ακυρώσω την Δευτερα τον Benq.
Βασικά δυστυχώς ξεκίνησα ανάποδα αφού πρώτα παρήγγειλα πράγματα και μετά αρχισα να ρωτάω..Για πανι πήρα μια sopar ιταλική
http://www.odes.gr/shop/eikona/vint...spring-3240-240x200-xeirokiniti-4-3-timi.html

Σχετικά με τα gain που διαβάζω για τα πανιά δεν ξέρω αν κάνει για τον optoma αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα.Τωρα σχετικά με το ποσό που ήθελα να διαθέσω ήταν πολύ ποιο κάτω αλλά HD αναλύσεις και φτηνά δεν παίζει..
Μου άρεσε πολύ ο epson 5300 αλλά πάει πάνω από τις δυνατότητές μου.Νομίζω όμως οτι και ο optoma έιναι super τον είδα στον youtube να παίζει.
..

o 141 είναι αρκετά πάνω σε εικόνα από τον epson 5300 φίλε μου. Οθόνη όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω 16/9 αυστηρά και με μαύρο περιθώριο γύρω γύρω.

Δεν έχω πρόβλημα με το μαύρο περιθώριο στο πανί δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο και αυτό!!

Με χαροποιεί ότι ο optoma παίζει καλύτερα.

Λοιπόν παιδιά σήμερα ήρθε ο Optoma που παρήγγειλα και εχθες το πανί.Δοκιμαστικά έβαλα τον προτζέκτορα στον τοίχο και μπορώ να πω πως έπαθα πλάκα..
Ρε παιδιά τι προτζέκτορας είναι αυτός?Χρώματα ποιότητα ανάλυση το μαύρο εκπληκτικό.Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας και με σώσατε λίγο πριν την αγορά του προηγούμενου benq.
Το μόνο πρόβλημα τώρα έχω να στήσω το πανί επάνω στην γυψοσανίδα.Πρώτη προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς.

Απάντηση: Re: May the force be with us

Λοιπόν παιδιά σήμερα ήρθε ο Optoma που παρήγγειλα και εχθες το πανί.Δοκιμαστικά έβαλα τον προτζέκτορα στον τοίχο και μπορώ να πω πως έπαθα πλάκα..
Ρε παιδιά τι προτζέκτορας είναι αυτός?Χρώματα ποιότητα ανάλυση το μαύρο εκπληκτικό.Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας και με σώσατε λίγο πριν την αγορά του προηγούμενου benq.
Το μόνο πρόβλημα τώρα έχω να στήσω το πανί επάνω στην γυψοσανίδα.Πρώτη προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς.

Kαλώς ήρθες λοιπόν στον κόσμο της βιντεοπροβολής. Γυρισμός στην τηλεόραση δεν υπάρχει πλέον και θα το καταλάβεις τις επόμενες μέρες, αν δεν το χεις κάνει ήδη.

Βάλε μπόλικο bluray με εικόνες αναφοράς, κυρίως τα δισκάκια απο 2013 και μετά έχουν εξαιρετική εικόνα, και ταϊσέ τον.

Ανέβασε και φώτος να πάρουμε εντυπώσεις.

καλορίζικος φίλε μου!καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο του οικιακού κινηματογράφου!

Καλώς σας βρήκα..Πραγματικά τα χρήματα που διαθέτεις πλέον στις μέρες μας για ένα αξιοπρεπες home cinema δεν είναι πολλά.Δηλώνω ιδιαίτερα τρελαμένος με την αγορά και σας παραθέτω κάποιες φωτος.
Το σπίτι βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης.Δεν ξέρω τίποτα από σεταρισματα κλπ αν κάποιος μπορεί να με καθοδηγήσει θα ήταν ωραία.Μέχρι στιγμής είδα το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones (720p) με ασετάριστο τον προτζέκτορα
και μπορώ να πω πως έπαθα πλάκα με την εικόνα..

Μέχρι στιγμής έχω ένα λάπτοπ με vga έξοδο γιαυτό αναγκαστικά πήρα έναν αντάπτορα Vga σε Hdmi το οποίο δουλεύει πολύ καλά.Εχω λογικά εικόνα vga αλλά εμένα με ικανοποιεί για την ώρα μέχρι να κάνω ένα μηχάνημα σταθερό για το σαλόνι.Η απόσταση από το πανί είναι 5,30μ και το ύψος από το πάτωμα είναι περίπου 1 μέτρο.

Attachments

• 257.jpg
    257.jpg
    51.2 KB · Views: 107
  • 20160529_161119.jpg
    20160529_161119.jpg
    57.9 KB · Views: 108
  • 20160529_161106.jpg
    20160529_161106.jpg
    51.7 KB · Views: 108
Last edited:
Δυστυχώς η συσκευασία δεν είχε μέσα το προστατευτικό καπάκι του φακού.Έλεγξα εξονυχιστικά αν το κουτί ήταν ανοιχτό αλλά δεν βρήκα παραβίαση.Η προστατευτική συρραφή ήταν απείραχτη η optoma ταινία κανονικά το προστατευτικό του επάνω καπακιού ολα κανονικά.Πήρα τηλ στην εταιρία που το έστειλε και μου είπαν (είναι μπινέδες) να στείλω όλη την συσκευασία να δούνε ότι δεν έχει καπάκι για να ........δεν ξέρω τι.Το άφησα έτσι θα στείλω ένα email στην optoma να μου στείλουν ένα καπάκι.

H oθόνη είναι 4:3?
Ναι φιλε απλά εγώ την δουλεύω όπως θέλω.

Ολα καλά αγόρι αλλά κάποιες εκφράσεις πρέπει να είναι πιο κοσμιες..

Για πες μου ΑΣΜ είσαι και από Σέρρες ποιες εκφράσεις μου δεν ήταν κόσμιες γιατί ψάχνω να βρώ και δεν...