Mα αυτό που θέλω να τονίσω, είναι το μέγιστο της ηλιθιότητας... Αφού ξέρεις οτι ο αλλος περιμένει να ρίξεις μιά ρουκέτα - και σιγά την ζημιά που θα κάνει - για να αρχίσει να σε πετσοκόβει... Εσύ πας και την ρίχνεις... Λυπήσου τα νεκρά παιδιά, και τα ανάπηρα που θα γυρνούν αύριο στους δρόμους... Δικά σου παιδιά είναι όχι του άλλου... Βρες αλλο τρόπο, η ρουκέτα και ζημιά δεν θα κάνει και θα αναστατώνει τους πολίτες του άλλου και θα ζητάνε να πάρει μέτρα...
Εκτος αν... το αίμα και το κλάμα του μικρού παιδιού είναι για σένα το καλύτερο μέτρο πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης... Εκεί πάω πάσο...
Εντάξει δηλαδή τώρα? Αυτό που επεδίωξαν εξαρχής οι ρουκετοφόροι, επιτεύχθηκε και σταμάτησαν ? Προς τι δηλαδή οι πρώτες "ρουκέτες της οργής" ???
Η αντίδραση αυτή αποδεικνύει το μέγιστο της απελπισίας και για μένα το μέγιστο της αξιοπρέπειας, της πάλης για ελευθερία. Παλεύουν, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ενώ ξέρουν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα νίκης απέναντι σε έναν από τους πιο καλά εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους στρατούς του κόσμου. Το ότι δεν καταθέτουν τα όπλα οι παλαιστίνιοι και δεν σκύβουν το κεφάλι μόνο προς τιμή τους είναι. Ας μην ξεχνάμε , πως και μεις σαν λαός είμασταν σκάβοι των Τούρκων για 400 χρόνια αλλά κάθε τόσο επαναστατούσαμε για να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας. Πόσες εξεγέρσεις των Ελλήνων που πνίγηκαν στο αίμα τις ξεχνάμε και μένουμε μόνο στα αποτελέσματα της Επανάστασης του 1821! Θα έρθει το '21 και για τους Παλαιστίνιους μια μέρα, θα βρούνε την Ελευθερία τους ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ γι´αυτήν!Mα αυτό που θέλω να τονίσω, είναι το μέγιστο της ηλιθιότητας... Αφού ξέρεις οτι ο αλλος περιμένει να ρίξεις μιά ρουκέτα - και σιγά την ζημιά που θα κάνει - για να αρχίσει να σε πετσοκόβει... Εσύ πας και την ρίχνεις... Λυπήσου τα νεκρά παιδιά, και τα ανάπηρα που θα γυρνούν αύριο στους δρόμους... Δικά σου παιδιά είναι όχι του άλλου... Βρες αλλο τρόπο, η ρουκέτα και ζημιά δεν θα κάνει και θα αναστατώνει τους πολίτες του άλλου και θα ζητάνε να πάρει μέτρα...
Εκτος αν... το αίμα και το κλάμα του μικρού παιδιού είναι για σένα το καλύτερο μέτρο πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης... Εκεί πάω πάσο...
Η πολιτική των ίσων αποστάσεων. Θύτης και θύμα στο ίδιο τσουβάλι (μη θιχτεί η "αντικειμενικότητά" τους!). Με τη λογική τους, αν υπήρχε σήμερα η Ναζιστική Γερμανία και έσφαζε τη μισή Ευρώπη τα μέσα "ενημέρωσης" θα αναφέρονταν στον Χίτλερ ως "αντιμαχόμενη πλευρά".Β.Β.C. και Sky News αρνήθηκαν να μεταδώσουν τηλεοπτικο μήνυμα γιά ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα.
Τελικά η Δημοσιογραφία πάσχει παντού.
Ακόμα καί η Αγγλικανική Εκκλησία(και μπράβο της)αντέδρασε εντονώτατα γιά την λογοκρισία πού επέβαλλαν τά δύο ´έγκυρα´τηλεοπτικά δίκτυα.
Η πολιτική των ίσων αποστάσεων. Θύτης και θύμα στο ίδιο τσουβάλι (μη θιχτεί η "αντικειμενικότητά" τους!). Με τη λογική τους, αν υπήρχε σήμερα η Ναζιστική Γερμανία και έσφαζε τη μισή Ευρώπη τα μέσα "ενημέρωσης" θα αναφέρονταν στον Χίτλερ ως "αντιμαχόμενη πλευρά".
Εγώ έχω ήδη αναθεωρήσει. Όσον αφορά τους εβραίους.Κάτσε γιατί μ' αυτά που λένε οι εβραίοι φαντάροι,θ' αρχίσω ν' αναθεωρώ για τον Χίτλερ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.