Προτείνω και έχω όλες τις συμφωνίες με Ροζντέντεφσκι σε ΕΜΙ/Μελοντιγια. Είναι αλήθεια ότι όλες δεν είναι εξ ίσου καλές. Η πρώτη μαζί με την έβδομη στον ίδιο δίσκο είναι από τις καλύτερες. Επίσης μου αρέσει και η πέμπτη και μετά η έκτη. Η ηχογράφηση, πέραν της ερμηνείας, είναι εξαιρετική.Λ.Σ.
Ναι, δεν ξερω, δεν μου εδωσε τετοια εντύπωση. Με αφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο θα ελεγα, χαμηλός θορυβος-καθαρος ηχος με εκταση ψηλα και χωρις ουρες. Θυμησε μου Κωστα, τι κεφαλη εχεις στο lenco? (H ακροαση εδω εγινε με την Denon 103R)
Κανω εναλλαγές κυρίως για να εξοικονομώ ώρες λειτουργίας της Glider. Αν και η Ace μετά την αναβελόνωση και σερβις που της έγινε (ναναι καλά ο audiolytic) είναι πιό εύηχη απο την μεγάλη της αδερφή.Οτι ετοιμαζόμουν να τον ξαναβάλω πανω στο πικαπ.....
Κανεις εναλλαγές (οπως και εγω δλδ) με τις κεφαλές? Την glider την εχω για καλύτερη απο την Ace.
On the other hand, music critic John Ardoin has argued that Callas was the reincarnation of the 19th century soprano sfogato or "unlimited soprano", a throwback to Maria Malibran and Giuditta Pasta, for whom many of the famous bel canto operas were written. He avers that like Pasta and Malibran, Callas was a natural mezzo-soprano whose range was extended through training and willpower, resulting in a voice which "lacked the homogeneous color and evenness of scale once so prized in singing...
...Callas herself appears to have been in agreement not only with Ardoin's assertions that she started as a natural mezzo-soprano...
Από πλευράς ερμηνευτών, πάντως, κορυφαία ηχογράφηση, ΚΤΓΜ, είναι η των Μπάλτσα / Καρρέρας, των οποίων οι φωνές είναι ταμάμ για τους δύο ρόλους ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.