Μαυρες Γιορτες !... ενα αλλο θεμα δικο μας...

Εχθές το βράδυ είχε μια πολύ χαμηλή θερμοκρασία, δεν ξέρω πόσο ήταν.
Εμένα μου φάνηκε ότι ήταν -60 οC
Έτρεμα και σκεφτόμουν πως διάολο αντέχουν οι άστεγοι που κοιμούνται στα παγκάκια σκεπασμένοι με χαρτόνια.

Αυτοί εκεί στην Ηλεία με τα λυόμενα είναι κι αυτοί σαν άστεγοι.
Εκείνα τα κοντέϊνερ δεν ζεσταίνονται με τίποτα τα ρημάδια.
Το τι τραβάνε μόνο αυτοί το ξέρουν.

ΑΛΗΤΕΣ! Τόσα λεφτά έδωσε το πανελλήνιο για τους πληγέντες και ποιος ξέρει που είναι δεσμευμένα και ποιος τα χειρίζεται και μαζεύει τους τόκους..Η Βαρδινογιάννη ολόκληρο χωριό ξαναχτίσανε με παραδοσιακά σπίτια από πέτρα.ΑΛΗΤΕΣ!

Παιδες εχτες βγηκαμε βολτα με τη γυναικα στο κεντρο στην αγορα του Αμβουργου ....
ειχε -7 περιπου και ειχαμε ξυλιασει μεχρι να παμε στο αμαξι και ηταν ενας αστεγος που ειχε βαλει κατι χαρτονια και κιμοτανε με χωρις κουβερτα παρα μονο το μπουφαν του !!!!!

τον προσεξα και ηταν τοσο κοκινος στο προσωπο που μου εκανε εντυπωση!
ηταν ετσι η απο το κρυο η απο αλκοολ.....

εγω απορησα πως ζουνε αυτοι οι αστεγοι

και ειδικα οικογενειες μεσα σε κοντεινερ με τετοιο κρυο...

τωρα για τους πληγεντες στα κοντεινερ ειναι εγω το θεωρω μεγα σκανδαλο ! και κρατικη αναλγησια μεγιστου βαθμου (ασχετου κοματικης βασης )

και πρεπει οποια κυβερνηση ερθει η μεινει να κανει κατι επιτελους....

ειναι ντροπη

Last edited:
Ντροπή είναι επίσης να υπάρχουν σήμερα ακόμη ζητιάνοι πολύ μεγάλης ηλικίας στους δρόμους και να εκλιπαρούν τους περαστικούς για ελεημοσύνη.
Ακόμη κι αν δεν δούλεψαν στη ζωή τους και δεν έχουν ένα ένσημο δεν θα έπρεπε να είναι σε τέτοια άθλια κατάσταση.
Δεν είναι όλοι πάμπλουτοι γέροι που έχουν κρυμμένα εκατομμύρια στα παπλώματα και ζητιανεύουν από χόμπυ.

Ντροπή είναι και το να ζητιανεύουν μωρά παιδιά.
Πολλά ντροπιαστικά συμβαίνουν στο κράτος και γύρω μας.

Εχθές το βράδυ είχε μια πολύ χαμηλή θερμοκρασία, δεν ξέρω πόσο ήταν.
Εμένα μου φάνηκε ότι ήταν -60 οC
Έτρεμα και σκεφτόμουν πως διάολο αντέχουν οι άστεγοι που κοιμούνται στα παγκάκια σκεπασμένοι με χαρτόνια.

Αυτοί εκεί στην Ηλεία με τα λυόμενα είναι κι αυτοί σαν άστεγοι.
Εκείνα τα κοντέϊνερ δεν ζεσταίνονται με τίποτα τα ρημάδια.
Το τι τραβάνε μόνο αυτοί το ξέρουν.

να που πήγαν τα λεφτά που έστειλε η Αυτραλιανη κυβέρνηση για τους πυρόπληκτους

click εδώ