Μαύρο Wii (kuro) για την Ιαπωνία

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,380
Athens
Η μαύρη κονσόλα Wii θα κυκλοφορήσει στις 1 Αυγούστου για την Ιαπωνική αγορά.

mainimg.jpg

kuro.jpg

Δεν έχουν ανακοινωθεί πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη αγορά.

Πηγή: wii.com/jp

Attachments

• product01.jpg
    product01.jpg
    37.4 KB · Views: 10
  • product02.jpg
    product02.jpg
    25.3 KB · Views: 10
  • product03.jpg
    product03.jpg
    31.9 KB · Views: 10
  • product04.jpg
    product04.jpg
    27.4 KB · Views: 4
Να πέσει λίγο ακόμα και η τιμή και το πήραμε και αυτό πατριώτη.....

Οσο και ωραία να είναι,είναι για casual gamers-gaming και κατα την γνώμη μου κουραστικός τρόπος παιχνιδιού.Οσοι γνωστοί μου την έχουν μετά την πρώτη "χαρά" την άφησαν..Εναν Hardcore gamer(i am one of them :devil-smiley-029:) δεν γίνεται να τον κρατήσει με τίποτα κατά την γνώμη μου..

Οσο και ωραία να είναι,είναι για casual gamers-gaming και κατα την γνώμη μου κουραστικός τρόπος παιχνιδιού.Οσοι γνωστοί μου την έχουν μετά την πρώτη "χαρά" την άφησαν..Εναν Hardcore gamer(i am one of them :devil-smiley-029:) δεν γίνεται να τον κρατήσει με τίποτα κατά την γνώμη μου..
Κάτσε καλά ρε gamer το οτί εσύ γουστάρεις έναν δυο τύπους παιχνιδιών ( FPS , RPG ) δεν σε κάνει και hardcore gamer αυτός ο ορισμός αρμόζει σ αυτούς που παίζουν τα πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό. Και το Wii δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς οτι για αυτό που πρεσεύει είναι κορυφαίο.

Κάτσε καλά ρε gamer το οτί εσύ γουστάρεις έναν δυο τύπους παιχνιδιών ( FPS , RPG ) δεν σε κάνει και hardcore gamer αυτός ο ορισμός αρμόζει σ αυτούς που παίζουν τα πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό. Και το Wii δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς οτι για αυτό που πρεσεύει είναι κορυφαίο.

Με τον ορισμό Hardcore δεν λεω απαραίτητα για fps-rpg-adventure games αλλα κυρίως οτι τα περισσότερα παιχνίδια που έχει ειναι υπερβολικά απλα και κυρίως για μικρες ηλικίες και δεν γίνεται να κατσεις να παίξεις πάνω απο 2ωράκι.Τουλάχιστον αυτο είδα εγώ απο τον δικό μου κύκλο που έχουν wii και για τα δικα μου γούστα τα οποία ειναι αρκετά hardcore..

φανταζομαι εναν 35 χρονο η 45 να εχει σχολασει απο την δουλεια του και να πιανει να παιξει wii play , θα εχει μεγαλο γελιο πως θα χοροπηδαει διπλα σε μια οθονη :flipout:.
Οπως τα λεει ο heller , το ιδιο να καθεσαι στο καναπε να παιζεις pro η το αγαπημενο σου Game με τις ωρες , και το ιδιο να χοροπηδας διπλα σε μια οθονη ποσο θα αντεξεις να το κανεις αυτο?
Γιαυτο ειναι και για πιτσιρικια αλλωστε

Μια χαρά διασκεδάζαμε... με παρέα ανδρών και γυναικών! :D

Η κονσόλα της Nintendo, με την νέα απόχρωση, θα είναι πειρασμός! :dancing:

φανταζομαι εναν 35 χρονο η 45 να εχει σχολασει απο την δουλεια του και να πιανει να παιξει wii play , θα εχει μεγαλο γελιο πως θα χοροπηδαει διπλα σε μια οθονη :flipout:.
Οπως τα λεει ο heller , το ιδιο να καθεσαι στο καναπε να παιζεις pro η το αγαπημενο σου Game με τις ωρες , και το ιδιο να χοροπηδας διπλα σε μια οθονη ποσο θα αντεξεις να το κανεις αυτο?
Γιαυτο ειναι και για πιτσιρικια αλλωστε
Μάλλον είσαι φρέσκος και συ , γιατί εγώ όντας 35άρις μια χαρά θα έπαιζα με τον 4χρονο γιο μου με το Wii ,στο Playstation3 ή sto XBOX360 που είδη έχω τι να παίξω μαζί του Killzone2 ή resistance2.
Γιαυτό και είπα για τη δουλεία του είναι τέλειο , άντε να πέσει και η τιμή λίγο ακόμα.