Μαζί ξανά αλλά....

Ομως διαφωνώ με όσους στο πρόσωπό του βρήκαν την ευκαιρία να κηρύξουν ´ανένδοτο αντιφασιστικό´ αγώνα σε ένα φόρουμ.

Στο παλιό avforum ήμουνα από τα παλιότερα μέλη, με εγγραφή 2-3 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του, έστω και χωρίς πολύ μεγάλη γραπτή συμμετοχή τον πρώτο καιρό. Γενικά φασαρίες κλπ καυγάδες δεν έχω δημιουργήσει με μια και μοναδική εξαίρεση πριν πολλούς μήνες για συγκεκριμένη συμπεριφορά μέλους.
Κατά συνέπεια θεωρώ ότι χαρακτηρισμοί "δημοκρατική ένωση κομμμουνιστών a/v" και "ανένδοτος αντιφασιστικός αγώνας" με ειρωνική χροιά το λιγότερο με αδικούν.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, δεν 'εχει να κάνει για 'μενα προσωπικά τόσο με τον McZab, τον οποίον ούτε τον ξέρω ούτε του έχω μιλήσει ποτέ, αλλά με μια συγκεκριμένη πολιτική αυτού του φόρουμ που αρέσκεται σε διαγραφές μηνυμάτων και λοιπές τακτικές.

Το βρίσκω ειρωνικό να μπανάρεται ένα μέλος με την γενικόλογη διακιολογία ότι "έριξε λάδι στην φωτιά με την στάση του απέναντι στον videomix" (μέχρι τώρα δεν δόθηκε άλλη πιο συγκεκριμένη αιτιολογία), την στιγμή που διαχειριστής κατηγορίας μπαίνει και με το post #76 ρίχνει λάδι στην φωτιά όταν τα πράγματα έχουν καταλαγιάσει.
Είτε τιμωρείται η όξυνση, οπότε πρέπει να "τιμωρηθεί" και ο διαχειριστής που οξύνει τα πνεύματα, είτε τιμωρούνται η μη-τεκμηριωμένες με αποδείξεις δηλώσεις (όπως του dragon), οπότε θα πρέπει να δούμε αν οι δηλώσεις του McZab είναι πράγματι ψευδείς και σηκώνουν μπανάρισμα.

Κατά την δική μου άποψη έχουν τηρηθεί 2 μέτρα και 2 σταθμά και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο ποιά είναι τα κριτήρια που αξιολογείται κάποιος κάθε φορά. Είναι μόνο η υποκειμενική κρίση της διαχειριστικής ομάδας και τίποτα παραπάνω. Άρα σαφώς και θα την κρίνω καθώς δεν στηρίζεται σε τίποτα τεκμηριωμένο. Νομίζω έτσι κι αλλιώς ότι μάταια περιμένω να ανακοινωθούν ποιές συγκεκριμένες ατάκες παραβαίνουν ποιούς συγκεκριμένους κανονισμούς.

Η απόδοση ευσήμων στον εκάστοτε συντονιστή για την μέχρι τώρα δουλειά του δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το συγκεκριμένο περιστατικό. Το ότι έχει κάνει 1000 φορές σωστά αυτό που κάνει, δεν σημαίνει ότι και όταν κάνει λάθος δεν το παραδέχεται γιατι "έχω πράξει σωστά άλλες 999 φορές".

Η αλήθεια είναι κύριοι ότι η πρακτική του σβησίματος μηνυμάτων και του μπαναρίσματος κατά το δοκούν, η προσθήκη νέων αμφιλεγόμενων κανονισμών για να αποστειρώσετε το φόρουμ και να το φέρετε στα δικά σας μέτρα, χρόνια τώρα διώχνει κόσμο. Μην μου αντιπαραβάλλετε το επιχείρημα "κοίτα πόσα εγγεγραμμένα μέλη έχουμε" γιατί δεν είναι μέλος αυτός που γράφεται, κάνει μια ερώτηση και μετά μην τον είδατε.

Τέλος πάντων, επειδή κατάντησα και γραφικός με τα πολλά, λέω να το κλείνω το θέμα.

Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλή ανάρρωση σε εμένα (αμ πώς νομίζατε ότι βρίσκω χρόνο να γράφω τόσα από χτες μέχρι σήμερα? στο κρεβάτι του πόνου είμαι..)

Ρε συ Στεργιε...

....αυτα τα μηνύματα , δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο τα γραφεις ?
Δεν νομιζω να "χαλαρωνουν" το θεμα !

Φιλικα.

Εγώ πάλι δεν είδα να τσιτώνει κανένας άλλος εκτός απο σένα.

Ψάχνω να βρω έναν αποδεκτό (από τους περισσότερους) τρόπο να κάνω χιούμορ.

Νομίζω ότι τα καταφέρνω.

Και νομίζω ότι και ο φίλος Mczab με κατάλαβε.

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Νομίζω ότι τα καταφέρνω.

Στέργιο εγώ κατάλαβα πολλά και οι λίγες απορίες που είχα πριν από μια εβδομάδα, λύθηκαν. Βέβαια δεν μπορώ να εμποδίσω άλλους να έχουν αν και νομίζω ότι και του Θοδωρή οι απορίες έχουν λυθεί μετά από μια σύντομη αλλά περιεκτική ανταλλαγή πμ που είχαμε.

Νομίζω ότι τα καταφέρνω.

σσσσ ... σσσσ
.......ασε ρε που τα καταφερνεις !!!!!! :flipout:

τετοιο χιουμορ κανω και εγω οταν δεν εχω ορεξη να κανω καλυτερο ....

μουαααχαχαχαχαχα ..:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout:

Νομίζω ότι τα καταφέρνω.

Γιατι, εμενα που με ειδες να τσιτωνω ?

Απλα εγω το διαβασα, δεν το κοιταξα ;).

Οσο για το χιουμορ, το γνησιο του Ευαγγελου, δεν το φτανεις, το δικο σου ειναι ποιο......"διαχειριστικό" :p

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Γιατι, εμενα που με ειδες να τσιτωνω ?

Απλα εγω το διαβασα, δεν το κοιταξα ;).

Οσο για το χιουμορ, το γνησιο του Ευαγγελου, δεν το φτανεις, το δικο σου ειναι ποιο......"διαχειριστικό" :p

it's a dirty job but someone gotta do it....:firstprize: