Μαζί ξανά αλλά....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

.....Στέργιο καλημέρα, ήσουν εξαιρετικά ευγενικός-bye-

ε τώρα κι εσύ . Πέρυσι ψόφησε , φέτος βρώμισε . Αλλωστε ο ipeirotis το σένιαρε , όπως δήλωσε ο ίδιος , άρα έπιασε τόπο η παρατήρηση . -bye-

Θοδωρή, αυτά που έγραψαν βρίσκονται στην πρώτη σελίδα του τρέχοντος θέματος.

Αν δεν σου κανει κοπο Λευτερη, πες μας σε ποια ποστ αναφερεσαι, γιατι ως γνωστον , ο καθενας ρυθμιζει να βλεπει οσα ποστ θελει ανα σελιδα και δεν βγαινει ακρη!!

Δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε στο ίδιο θέμα.
Διαγράφηκαν ποστς του videomix στο θέμα "πολύ ξύλο κλπ".

Παρακαλώ να μη δοθεί συνέχεια.
(αν κάποιος έχει εύλογη απορία ευχαρίστως με ένα πμ)

Δεν το βρίσκω σκόπιμο, Θοδωρή. Αν δεν συμφωνείς διαβάζοντας τα όσα γράφτηκαν, δυστυχώς πρέπει να επικαλεστώ την υποκειμενικότητα του ζητήματος. Τέτοια υποκειμενικότητα, μάλιστα, ώστε το θέμα αυτό ανοίχτηκε για να υποστηριχθεί ακριβώς η αντίθετη άποψη: ότι ο McZab ήταν ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί για αντίστοιχη συμπεριφορά.

Edit: Γράφαμε μαζί με το Δημήτρη.

Last edited:
Δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε στο ίδιο θέμα.
Διαγράφηκαν ποστς του videomix στο θέμα "πολύ ξύλο κλπ".

Παρακαλώ να μη δοθεί συνέχεια.
(αν κάποιος έχει εύλογη απορία ευχαρίστως με ένα πμ)
Δεν το βρίσκω σκόπιμο, Θοδωρή. Αν δεν συμφωνείς διαβάζοντας τα όσα γράφτηκαν, δυστυχώς πρέπει να επικαλεστώ την υποκειμενικότητα του ζητήματος. Τέτοια υποκειμενικότητα, μάλιστα, ώστε το θέμα αυτό ανοίχτηκε για να υποστηριχθεί ακριβώς η αντίθετη άποψη: ότι ο McZab ήταν ο μόνος που έπρεπε να τιμωρηθεί για αντίστοιχη συμπεριφορά.

Κύριοι θα με συγχωρήσετε για την επιμονή μου αλλά ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΚΟΠΙΜΟ παρά τις αντίθετες απόψεις σας.
Δεδομένου ότι η επιθυμία μου αυτή δεν είναι αντίθετη προς τους κανονισμούς του φόρουμ με τους οποίους κι εγώ συμφώνησα κατά την εγγραφή μου, παρακαλώ να μου ικανοποιήσετε το αίτημα μου ΔΗΜΟΣΙΩΣ καθότι δεν υπάρχει λόγος να γίνονται πράγματα μακριά από το φως.

Σε αναμονή της απάντησής σας.

Περσινά ξινά σταφύλια.
Ας αφήσουμε όποιον θέλει να εκτίθεται.
Σε τέτοιες συζητήσεις δεν καταλήγουμε ποτέ σε συμπέρασμα.
Παγιωμένες αντιλήψεις ετών και αρτηριοσκληρωτικές συμπεριφορές είναι
αναμενόμενες σε συζητήσεις με ανάλογη θεματολογία.
Ας φιλτράρουμε και ας κρατήσουμε ότι μπορεί να μας φανεί χρήσιμο.

Πάντα φιλικά:grandpa:

φιλε Θοδωρη αφου δεν έχεις καμιά εμπιστοσύνη σε όλους εμάς που δεν έχουμε τι να κάνουμε όλοι μερα και περιμένουμε καραμπίνα να μπαναρουμε κόσμο, ριξε μια ματιά ....στο ξυλο και πετρα...
8η φορα που το καψαν
χαρταετο της διαχειρισης
για να σε βοηθησω λιγο http://www.avclub.gr/forum/search.php?searchid=307210
http://www.avclub.gr/forum/search.php?searchid=307234

Εμπιστοσύνη 'εχουμε..

Τα λινκς που παραθέτεις τα γνωρίζουμε,τα έχουμε διαβάσει,ξέρουμε τι έχει ειπωθεί.Ξέρουμε και για το πρώτο μπαν.

Γιατί όμως πάλι ? Δεν θυμάμαι να έγινε κάτι "χοντρό".Γιατί δεύτερο μπαν στον Videomix ? Γι αυτά που είχε πεί παλαιότερα ? Μα γι αυτά είχε ήδη τιμωρηθεί.

Μήπως ενοχλεί τελικά η "άλλη" πλευρά των "προοδευτικών" τόσο πολύ ? Μιλάμε για τόση ελευθερία λόγου πιά ????

Σόρρυ αλλά κάτι δεν μ αρέσει εδώ...

προς Δημητρη Ιωαννου
σου υπογράμμισα μερικά αν και όλο το μήνυμα του είναι υβριστικοτατο

Το μέλος mczab ενώ έκανε εναντίον μου κακόβουλη απαράδεκτη επίθεση με χαρακτηρισμούς και γκεσταμπίτικες μεθόδους, εν τούτης εσείς τιμωρήσατε αυτόν που αμύνθηκε έναντι του λασπολόγου.
Η ταυτίζεστε πολιτικά μαζί του, με τις θέσεις του εννοώ, οι οποίες μάλιστα είναι προδοτικές, ρατσιστικές για την χώρα μας, για την Ελλάδα, άρα η αποπομπή μου είναι πολιτικής φύσεως,* η κάποιος από εσάς έχει με αυτό το nickname φιλικές σχέσεις και τον χρησιμοποιείτε ώστε να μπορείτε να τα βάζετε με όποιον έχει τέτοιου είδους πολιτικές πεποιθήσεις. Δηλαδή πατριωτικές.

*Π.Χ.
Quote:
Originally Posted by McZab View Post
…… ζήτησα την προστασία του φόρουμ από το να γίνει "φωλιά"...

Μήπως αυτός που έγινε banned, έγινε για άλλον λόγο λοιπόν και όχι για τον τρόπο διατύπωσης απλά?

Δημήτρη, η πρόκληση δεν είναι μόνο προιόν ύφους και ύβρεων αλλά κυρίως άποψης.
Ως άντρας που φορώ παντελόνια, έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει το μπάν που μου επιβάλατε χουντικά ενώ θα μπορούσα με ένα νέο account να μπω να σας γράψω όλα αυτά που γράφω τώρα, εδώ και μέρες.
Δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για εσάς που δεν κάνατε καν τον κόπο να συζητήσετε μαζί μου εδώ και τόσο καιρό.
Δεν φορά παντελόνια ο διαχειριστής που αφήνει τον υβριστή μου να πράττει κατ’εξακολούθηση τις απρέπειές του εν τι απουσία μου.
Αλλα και όλα αυτά ακόμα δεν θα τα έγραφα εάν το τηλεφώνημα ενός διαχειριστή, του διαχειριστή που με έκανε μπάν ήταν ειλικρινής και έντιμο.
Διοτι μιλήσαμε και ενώ κατάλαβε πολλά από τις εξηγήσεις μου, δεν αφαίρεσε το μπάν όπως είχαμε πεί η ως δεύτερη λύση που είχα προτείνει θα’ταν η αποβολή και του άνανδρου λασπολόγου με το νίκνέϊμ μάκζάμπ, πράγμα που και αυτό δεν έγινε.
(Φυσικά η συμπεριφορά και οι πρακτικές του εν λόγο, δεν με ξαφνιάζουν διοτι εάν δείτε ανάμεσα στις ομάδες ξεπεσμένων κοινωνικών ομάδων που υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους ο Συνασπισμός, θα βρείτε εκεί ανάμεσά τους και μια ομάδα ατόμων που η συμπεριφορά τους και ο χαρακτήρας τους ταυτίζεται με περίεργες ερωτικές προτιμήσεις)

Χαίρομαι πάντως για ένα γεγονός. Πως η παρουσία μου στο avclub έσπασε ένα απόστημα. Γκρεμίστηκε ο γυάλινος κόσμος και βγήκαν στην φόρα προβλήματα που υποβόσκανε αλλα δεν φαίνονταν. Επίσης το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτήρες ξεσκεπάστηκαν είναι άλλη μια θετική παράμετρος που επέφερε η παρουσία μου και τα θέματά που ανάρτησα. Των οποίων το περιεχόμενο χαρακτηρίστηκε με ότι χειρότερο μπορεί κανείς να φανταστεί και παραπέμπουν σε χούντες όπου τα θέματα συζητήσεων περνούσαν από λογοκρισία. Το ίδιο και τώρα. Ότι θέμα δεν συμβαδίζει με την «δική μας ιδεολογία», αμέσως το βαπτίζουμε αιρετό, απαράδεκτο.

Έτσι έκανε και ενας σερίφης στο avsite όταν είδε πως δεν μπαίνω σε συντεχνίες. Με καθαίρεσε.
Έτσι βλέπουμε σε πολλά θέματα τελευταία, οι συντονιστές να φέρονται συντεχνιακά και ενορχηστρωμένα εναντίον κάθε αντίθετης άποψης μελών απο την δική τους. Έχουν φτιάξει με λίγα λόγια, στρατόπεδα. 2 αντιμαχόμενες πλευρές.
Και μόνο θέματα του Σπύρου, αντιτιθέμενου ιδεολογικού περιεχομένου μένουν ενεργά, διοτι ξέρουν πως ο Σπύρος με την εκλεπτισμένη και πλούσια γλώσσα και επιχειρηματολογία που περνάει στην κουβέντα, έχει τα εφόδια να τους "ισοπεδώσει" τους οποιουσδίποτε, τον οποιονδίποτε διαχειριστή η "παπαγαλάκι" του (βλέπε ποιό πάνω) προσπαθήσει να τον φυμώσει.

Μπορείτε λοιπόν να με ξαναμπανάρετε. Μιας και είπα τόσα πολλά που φαντάζομαι πως δεν τα «σηκώνεται». Τουλάχιστον τώρα έχετε και το πρόσχημα.

Δεν θα μου λείψει και τόσο πολύ ένας χώρος ο οποίος δεν δέχεται την πολυφωνία. Δεν δέχεται και τις δικές μου θέσεις και απόψεις.
Ίσα ίσα θα ξέρω να ξεχωρίζω. Με βοηθάτε στο ξεσκαρτάρισμα.
Έχει ο καιρός γυρίσματα πάντως.
Εαν πράξετε αντίθετα με την πραγματική σας θέληση, είμαι έτοιμος για συνύπαρξη και αλληλοσεβασμό με όλους (πλύν των φασιστών φυσικά) όπως έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Αντιθέτως δηλαδή απο την πρακτική των τάχαμου δημοκρατικών οι οποίοι λόγο υπερβολικής δημοκρατικής τους εαισθησίας, βουλώνουν το στόμα του αντιτιθέμενου.
Καλημέρα.

το μέλος ipeirotis μπαναριστικε διοτι είναι το ιδιο account με τον videomix(με λιγα λογια ανοιξε νεο λογαριασμο) πραγμα που απαγορεύεται

το μέλος ipeirotis μπαναριστικε διοτι είναι το ιδιο account με τον videomix(με λιγα λογια ανοιξε νεο λογαριασμο) πραγμα που απαγορεύεται

Πάντως γι' αυτό ήμουνα σίγουρος, γι' αυτό και του το υπονόησα σε άλλο thread. Του είπα πως μοιάζει πολύ ο τρόπος που γράφει με τον videomix...

Re: Απάντηση: Μαζί ξανά αλλά....

Γιατί δεύτερο μπαν στον Videomix ? Γι αυτά που είχε πεί παλαιότερα ? Μα γι αυτά είχε ήδη τιμωρηθεί.

...

Πιθανως να μπαναριστηκε λογω της δηλωσης του προς καποια μελη του φορουμ, οτι " Θα βάλω εγώ μυαλό σε άλλους;" στο thread "Ειναι θεμα γωνιών"
μετα τις υποτιμητικες του αποψεις σχετικα με τον αραβικο και ισραηλίτικο πολιτισμο.

Όχι αυτό σίγουρα δεν παίζει φίλε skysound. Το ξέρω γιατί ρώτησα εγώ προσωπικά τον Lepton μιας και δεν ήθελα να γίνει η αντιπαράθεση που είχα με ipeiroti/videomix αιτία να μπαναριστεί κάποιος. Για τον videomix τα έγραψε στο προηγούμενο ποστ ο Larry ενώ και ο λογαριασμός ipeirotis αποδείχθηκε "διπλός". Μου αρέσουν τα παντελόνια που φόραγε κι όλας.

κυριοι,φιλοι,μελοι

χωρις εμπιστοσυνη δεν κανουμε δουλεια ...
ειλικρινα το λεω θα κατσω σημερα μεχρι να παω το βραδυ με φιλους να δουμε την παρασταση του Βασιλη Παπαδημητριου να απαντησω σε καθε ερωτηση σας

σεβαστείτε ομως τον χρονο των υπολοίπων συνδιαχειριστων μου
ειναι ποτέ δυνατόν(ειμαι κοντα 3 ωρες πανω απ το θεμα) να μπορουν ολοι να ειναι απικο?

θα ηθελα μεγαλυτερη εμπιστοσυνη και ειδικα και απο ανθρωπους που εχουμε και ιδιαιτερες σχεσεις

Και το μέλος McZab?

Edit: μόλις είδα την παράκληση του Larry περί χρόνου οπότε δεν τίθεται θέμα άμεσης απάντησης. Sorry για την (χρονική) πίεση προς τους συντονιστές

Last edited:
το μέλος mczab μπαναριστικε διοτι σε πολλά θέματα που συμμετείχε ήταν εριστικός απέναντι στον Videomix,το οτι εγινε Βαν την συγκεκριμένη στιγη ήταν διοτι με το ποστ του Νο4 έριξε πάλι λάδι στην φωτια

όσοι έχουν παρακολουθήσει τα θέματα απο κοντα κατάλαβαν τους λογους

Οσο αφορα το ατομο μου, θεωρω οτι και εσυ Larry και ο Λευτερης αντιμετωπιζετε την κατηγορια οσο το δυνατον καλυτερα.Δεν θεωρησα λαθος το θεμα ανακοινωσης, απλα επειδη δεν το ειχα προσεξει , αναρωτηθηκα το γιατι.Και εφοσον τηρηθηκαν και ισες αποστασεις, θεωρω την ολη διαχειρηση του θεματος σωστη

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

Το να μπω στη διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί σου και μάλιστα του χαμηλού επιπέδου που αρμόζει σε σένα και το συνάφι σου, δεν θα το κάνω.
Ούτως ή άλλως η επίθεσή σου αφορά περισσότερο στη διαχείρηση που δεν σε έκοψε διά παντός αλλά σου έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψεις με ακόμα περισσότερες ασυναρτησίες και ακόμα περισσότερα ορθογραφικά λάθη.
Σε αναμονή του επόμενου θέματός σου που περιμένω με αγωνία...

Σε αυτό αναφέρεστε? Αυτό είναι η αιτία του ban?

Μετά το πρώτο μήνυμα του videomix που παραθέτει ο Larry στο #130 θεωρείτε ότι η απάντηση αυτή είναι αιτία banαρίσματος (πώς στο καλό λένε το ban στα ελληνικά?)?
Προσωπικά θεωρώ ότι και χαμηλού επιπέδου ήταν η αντιπαράθεση, και όντως απευθυνόταν περισσότερο στην διαχείριση, και όντως έπρεπε το πρώτο ban του videomix να είναι οριστικό (η ιστορία το αποδεικνύει), και όντως η επιχειρηματολογία του ήταν γεμάτη ασυναρτησίες και ορθογραφικά λάθη (ακόμα και όταν έγραφε ως ηπειρώτης το υψηλό επίπεδο ήταν ευδιάκριτο σε όλους μας). Δηλαδή όλα όσα λέγονται στο μήνυμα αληθεύουν.

Δεν στοιχειοθετείται πουθενά προσωπική επίθεση ή άλλη παράβαση των κανονισμών του φόρουμ που να απαιτούν την εφαρμογή του αποκλεισμού του από τα δρώμενα του φόρουμ.