Μαζί ξανά αλλά....

...ε όχι και ασφαλίτης............

ναι σε αυτό έχεις δίκιο, είναι βαριά κουβέντα, αλλά απευθύνεις κατηγορίες προσωπικά σε ένα άτομο-μέλος του φόρουμ, οι οποίες κανονικά θα πρέπει να αποδειχθούν. Και ρωτώ: Μπορείς να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ισχύουν σε μεγάλο βαθμό αυτά που εκφράζεις παραπάνω; Διότι αλλιώς θεωρούνται συκοφαντίες.:violent-smiley-030:

Πραγματικα εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.:eek: Ειναι φοβερο το τι μπορει να ακουστει σε ενα φορουμ που βασικα εχει να κανει με audio-video.To καταλαβαινω στην συγκεκριμενη κατηγορια να συζηταμε γενικα ζητηματα που αφορουν την κοινωνια μας αλλα να ακουω τετοιες κατηγοριες:bang: :tdown:

...και εγώ επισκέπτομαι αυτό το (φοβερό ομολογουμένως ) φόρουμ, όποτε δυστυχώς έχω χρόνο, γιά να ενημερωθώ γιά θέματα που αγαπώ και με ξεκουράζουν. Συχνά όμως βλέπω θέματα που με προκαλούν....

Οσο γιά αποδείξεις,δεν θα κουράσω κανέναν από δω και πέρα μ αυτό το θέμα, ποιούς ενδιαφέρει στην τελική............, ενημερωτικά όμως γιά να μη μένουν σκιές, ο συγκεκριμένος ήταν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές υποψήφιος (και δημοκρατικό του δικαίωμα, το ξέρω) με το...* λαος* των Καρατζαφέρη, Βορίδη κλπ.

Από μένα τέλος με αυτό το θέμα!

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

.. ενημερωτικά όμως γιά να μη μένουν σκιές, ο συγκεκριμένος ήταν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές υποψήφιος (και δημοκρατικό του δικαίωμα, το ξέρω) με το...* λαος* των Καρατζαφέρη, Βορίδη κλπ.

Ε, ΚΑΙ ????????

Απάντηση: Re: Μαζί ξανά αλλά....

...και εγώ επισκέπτομαι αυτό το (φοβερό ομολογουμένως ) φόρουμ, όποτε δυστυχώς έχω χρόνο, γιά να ενημερωθώ γιά θέματα που αγαπώ και με ξεκουράζουν. Συχνά όμως βλέπω θέματα που με προκαλούν....

Οσο γιά αποδείξεις,δεν θα κουράσω κανέναν από δω και πέρα μ αυτό το θέμα, ποιούς ενδιαφέρει στην τελική............, ενημερωτικά όμως γιά να μη μένουν σκιές, ο συγκεκριμένος ήταν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές υποψήφιος (και δημοκρατικό του δικαίωμα, το ξέρω) με το...* λαος* των Καρατζαφέρη, Βορίδη κλπ.

Από μένα τέλος με αυτό το θέμα!

αυτο μπορει να λεει η μπορει να μην λεει τιποτα ....

το τι κανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του ..

εμεις απλα πρεπει να εχουμε διακριση και να μη τσιμπαμε σε καμια στραβη !!!!!!!!

πιστευω οτι ολα τα παιδια εδω μεσα εχουν τα μυαλα 400 και δεν χρειαζονται συμβουλες για το τι ειναι ο καθε ενας που γραφει εδω ..

ας αφησουμε ολα τα παιδια ...εστω και του Καρατζαφερη ... να γραφουν οτι θελουν εφοσων δεν επιτιθενται προσωπικα σε καποιον !!

αν και με ενοχλει η ιδεολογια των Καρατζαφερηκων δεν μπορω να κανω τιποτα απο το να .. τους παρακολουθω διακριτικα απο μακρυα .....

μηπως και απο την αλλη ακρη η ιδεολογια ειναι πιο Δημοκρατικη ;;;;; .... εεε μη γελιομαστε ......

Η ταυτίζεστε πολιτικά μαζί του, με τις θέσεις του εννοώ, οι οποίες μάλιστα είναι προδοτικές, ρατσιστικές για την χώρα μας, για την Ελλάδα, άρα η αποπομπή μου είναι πολιτικής φύσεως,* η κάποιος από εσάς έχει με αυτό το nickname φιλικές σχέσεις και τον χρησιμοποιείτε ώστε να μπορείτε να τα βάζετε με όποιον έχει τέτοιου είδους πολιτικές πεποιθήσεις. Δηλαδή πατριωτικές.

Ως άντρας που φορώ παντελόνια, έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει το μπάν που μου επιβάλατε χουντικά ενώ θα μπορούσα με ένα νέο account να μπω να σας γράψω όλα αυτά που γράφω τώρα, εδώ και μέρες.
Δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για εσάς που δεν κάνατε καν τον κόπο να συζητήσετε μαζί μου εδώ και τόσο καιρό.
Δεν φορά παντελόνια ο διαχειριστής που αφήνει τον υβριστή μου να πράττει κατ’εξακολούθηση τις απρέπειές του εν τι απουσία μου.

(Φυσικά η συμπεριφορά και οι πρακτικές του εν λόγο, δεν με ξαφνιάζουν διοτι εάν δείτε ανάμεσα στις ομάδες ξεπεσμένων κοινωνικών ομάδων που υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους ο Συνασπισμός, θα βρείτε εκεί ανάμεσά τους και μια ομάδα ατόμων που η συμπεριφορά τους και ο χαρακτήρας τους ταυτίζεται με περίεργες ερωτικές προτιμήσεις)

Ο «υπάνθρωπος» συνεχίζει το βιολί του και εσείς τον ανέχεστε.
Αφήνοντάς τον λοιπόν να αλωνίζει σαν όλα τα φασισταριά φίλους του (βλέπε πορείες κάθε Πέμπτης) σε λίγο θα θέλει και να μας «πηδήξει». (φυσικά θα το προσπαθήσει με κάποιον πλαστικό δονητή. Διότι φυσικά όργανα…. εκλείπουν)

Προστατεύω την αξιοπρέπειά μου έναντι σαπρών εγκεφάλων και αναξίων (συμπεριφοράς)«ανθρώπων

Η ταυτίζεστε πολιτικά μαζί του, με τις θέσεις του εννοώ, οι οποίες μάλιστα είναι προδοτικές, ρατσιστικές για την χώρα μας, για την Ελλάδα, άρα η αποπομπή μου είναι πολιτικής φύσεως,* η κάποιος από εσάς έχει με αυτό το nickname φιλικές σχέσεις και τον χρησιμοποιείτε ώστε να μπορείτε να τα βάζετε με όποιον έχει τέτοιου είδους πολιτικές πεποιθήσεις. Δηλαδή πατριωτικές.

Συλλογή απομνημονευμάτων....
Καλά κάνετε και νουθετείτε τους άλλους, αφού ο videomix εφαγε ένα ban τώρα έχει το ακαταλόγιστο. Τα παραπάνω γράφτηκαν μετά το ban, άρα δεν συμψηφίζονται.
Σπεύδετε όλοι να υπερασπιστείτε το βλαστάρι, μην το κάνουνε ντα οι κακοί.
Εφόσον επιτρέπετε τα παραπάνω κύριοι, τότε κανένα δικαίωμα δεν έχετε να υποδεικνύετε στους άλλους τι να πουν ή τι να μην πουν. Ή όλα ή τίποτα!
Όχι επιλεκτική νουθεσία, ή όλα ή τίποτα!

Συλλογή απομνημονευμάτων....
Καλά κάνετε και νουθετείτε τους άλλους, αφού ο videomix εφαγε ένα ban τώρα έχει το ακαταλόγιστο. Τα παραπάνω γράφτηκαν μετά το ban, άρα δεν συμψηφίζονται.
Σπεύδετε όλοι να υπερασπιστείτε το βλαστάρι, μην το κάνουνε ντα οι κακοί.
Εφόσον επιτρέπετε τα παραπάνω κύριοι, τότε κανένα δικαίωμα δεν έχετε να υποδεικνύετε στους άλλους τι να πουν ή τι να μην πουν. Ή όλα ή τίποτα!
Όχι επιλεκτική νουθεσία, ή όλα ή τίποτα!

τι να το κανουμε ;;;;;

να του δωσουμε και αλλο μπαμ ;;;;;

αστον να λεει !! τα απωθημενα του βγαζει ..

η Ουσια για μενα...

... που θα επρεπε να προσεξει ο ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΧ ειναι ..

οτι στην Ιδεολογια που πρεσβευει ο ιδιος

ο αντιπαλος ..δηλ, η αλλη πλευρα ΔΕΝ δικαιουτε νο Ομιλει ουτε στο Καφενειο ..... αλλα .... ουτε να διαβαζει Εφημεριδα αριστερων προδιαγραφων διοτι μαυρο οφιδιον που τον εφαγε ..........

και το ειδαμε καποτε στην πραξη !!

χωρις παρεξηγηση Βιντεομιχ πες οτι θες μονο μη τσακωνεσε με τα παιδια !!

Βαγγέλη ωραία τα λες αλλά το ίδιο ισχύει και στην "άλλη πλευρά" του Videomix που περιγράφεις.

οσοι διαβάζουν άλλες εφημερίδες πλην "προοδευτικών" η´έχουν καλές σχέσεις με την Εκκλησία κλπ ,θεωρούνται επικίνδυνα και "μαύρα" στοιχεία.!
Ασε γιατί η πολυφωνία μόνο πράξη δεν γίνεται στην Ελλάδα.
Και επιτέλους ας ξεκαθαρίσω ξανά πως δεν δέχομαι τις ταμπέλες γιατί είναι παραπλανητικές.

Εγώ ας πούμε,δεν διαβάζω συγκεκριμένη εφημερίδα,δεν σκύβω στην Νέα Τάξη ,την παγκοσμιοποίηση,την αρνησιθρησκεία,υποστηρίζω την πολυφωνία και την αντίθετη άποψη,είμαι υπερ των μειονοτήτων, κατά του Ρατσισμού, κατά της ολιγαρχίας,πιστεύω στην καταγωγή μου και στον πόνο αυτού του έθνους.Πιστεύω και προσπαθώ να είμαι καλός Χριστιανός (όχι Χριστοδουλικός βέβαια) και είμαι κατά του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού.

Τι είμαι λοιπόν ??? Αριστερός,δεξιός,κεντρώος σοσιαλιστής,εθνικόφρων ??

Δημήτρη όσα γράφεις ότι πρεσβεύεις -προσωπικά το πιστεύω ακράδαντα-δείχνουν ανεκτικότητα.
Εκεί που υπάρχει το πρόβλημα είναι στίς φυλετικές θεωρίες,που οδηγούν μαθηματικά σε ολοκληρωτισμό,αισχίστου είδους.
Προσωπικά πάντως εδώ και χρόνια πιστεύω οτι κάτι ´φωτισμένες´αλαζονικές μειοψηφίες ,χρειάζονται τίς ´σκοταδιστικές-φυλετικού τύπου´μειοψηφίες για να δικαιολογούν τίς θέσεις τους.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο.
Στην Ελλάδα ευτυχώς κόμματα τύπου Λεπέν έχουν ασήμαντα ποσοστά.Ειμαι βέβαιος οτι κάποιοι που διατείνονται για τα ´δημοκρατικά ´τους φρονήματα θα επιθυμούσαν να ισχυροποιηθούν τέτοια κόμματα για ´επαναστατική γυμναστική´.

Βαγγέλη ωραία τα λες αλλά το ίδιο ισχύει και στην "άλλη πλευρά" του Videomix που περιγράφεις.

οσοι διαβάζουν άλλες εφημερίδες πλην "προοδευτικών" η´έχουν καλές σχέσεις με την Εκκλησία κλπ ,θεωρούνται επικίνδυνα και "μαύρα" στοιχεία.!
Και επιτέλους ας ξεκαθαρίσω ξανά πως δεν δέχομαι τις ταμπέλες γιατί είναι παραπλανητικές.

Εγώ ας πούμε,δεν διαβάζω συγκεκριμένη εφημερίδα,δεν σκύβω στην Νέα Τάξη ,την παγκοσμιοποίηση,την αρνησιθρησκεία,υποστηρίζω την πολυφωνία και την αντίθετη άποψη,είμαι υπερ των μειονοτήτων, κατά του Ρατσισμού, κατά της ολιγαρχίας,πιστεύω στην καταγωγή μου και στον πόνο αυτού του έθνους.Πιστεύω και προσπαθώ να είμαι καλός Χριστιανός (όχι Χριστοδουλικός βέβαια) και είμαι κατά του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού.

ημουν 7 χρονια στην πλευρα που λες !!!!!!1

και εφυγα τρεχοντας το 89 ...:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

απο τοτε μακρυα και αγαπημενοι με ολους .......:grandpa:

ολοι εχουν τα μειον τους ....

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ κυβερνηση ΔΕΝ θα μπορεσει ΠΟΤΕ να φερει λυση !!!!!
δεν εμπιστευομαι πλεον ανθρωπινες φιλοσοφιες διδασκαλιες και παπαρολογιες !!!!!!!!!!!
αυτο ειναι το στιγμα μου !!

Δημήτρη είσαι κόσμιος και πολιτισμένος και ποτέ δεν απασχόλησε κανέναν το τι πρεσβεύεις και τι όχι. Δεν ήρθες ποτέ να μας κάνεις πλύση εγκεφάλου και να μας βομβαρδίσεις με τις ιδέες σου. Άρα μεγειά σου με χαρά σου. Δεν υπονοώ να κρύβεται κανείς ή να μην εκδηλώνεται, εννοώ να μην εκδηλώνεται με προκλητικό τρόπο που προσβάλλει τις ιδέες των άλλων. Πχ όποιος δεν πιστεύει αυτά που λέω εγώ είναι προδότης και εγώ είμαι περισσότερο πατριώτης από τους άλλους και άμα γουστάρετε ελάτε να με βρείτε στο Σύνταγμα. Τραμπουκισμοί νηπιακής ηλικίας...
Φαντάζομαι δεν θα έβγαινες ποτέ να αποκαλέσεις κανέναν αδελφή και να μιλήσεις για πηδήματα με πλαστικά βοηθήματα ελλέιψει άλλων οργάνων. Όχι ότι αμά κάποιος τα γουστάρει στην προσωπική του ζωή τραβάω κανένα ζόρι, μιλάω για την χρήση των χαρακτηρισμών αυτών με αρνητική χροιά.
Anyway, νομίζω ότι το πιάσαμε το νόημα.

Δημήτρη όσα γράφεις ότι πρεσβεύεις -προσωπικά το πιστεύω ακράδαντα-δείχνουν ανεκτικότητα.
Εκεί που υπάρχει το πρόβλημα είναι στίς φυλετικές θεωρίες,που οδηγούν μαθηματικά σε ολοκληρωτισμό,αισχίστου είδους.
Προσωπικά πάντως εδώ και χρόνια πιστεύω οτι κάτι ´φωτισμένες´αλαζονικές μειοψηφίες ,χρειάζονται τίς ´σκοταδιστικές-φυλετικού τύπου´μειοψηφίες για να δικαιολογούν τίς θέσεις τους.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο.
Στην Ελλάδα ευτυχώς κόμματα τύπου Λεπέν έχουν ασήμαντα ποσοστά.Ειμαι βέβαιος οτι κάποιοι που διατείνονται για τα ´δημοκρατικά ´τους φρονήματα θα επιθυμούσαν να ισχυροποιηθούν τέτοια κόμματα για ´επαναστατική γυμναστική´.

Καλά αυτό είναι το μόνο βέβαιο:firstprize:
Αλληλεξάρτηση.
Αν και απότι είδαμε τελευταία οι 'νεοφώτιστοι" είναι πλεον πιο επικίνδυνοι (για την Ελληνική πραγματικότητα πάντα)..