Μαζικές διακοπές συνδέσεων μετά το τέλος του δωρεάν τριμήνου της NOVA επίγεια!

Γιατί ρε παιδιά να δώσω τόσα λεφτα στην NOVA και να μην πάρω ένα πακέτο SKY DE ή SKY ITή SKY UK που με τα μισά λεφτά βλέπεις και ΚΑΛΟ ποδόσφαιρο και όχι τα τσίρκουλα τα δικά μας και ταινίες καλλίτερες και όχι όλο επαναλείψεις .

τιγκα στα ντέρμπι μπορεί να είναι ο Νοεμβρης φίλε μου, και πιθανόν και ο Δεκέμβρης ,ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ NOVASPORT 1, να μας πεις γιατί μόνο αυτά θα μπορέσεις να δεις και να ξέρεις ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.

μεχρι στιγμης την ομαδα μου στο 3μηνο που ειχα την εδειξε στο novasports 1 τις περισσοτερες φορες,οποτε μια χαρα μου καθησε

παντως τον ολυμπιακο μαζι με το αυριανο στο ch.l. εχει 2 στα 2 χωρις μεταδοση αν δεν κανω λαθος.

fyi http://www.novasports.gr/news.aspx?...etition=161&Team=16641&Round=286657&Country=7 οι του επίγεια σε μαγνητοσκόπηση αμέσως μετά τη λήξη...

Αυτή τη στιγμή, το sports pack κοστίζει 52,20 /μήνα. Ο φθηνότερος τρόπος για να το πάρεις σε προσφορά είναι με forthnet double play economy στα 53,90 /μήνα με 18μηνη δέσμευση. To επίγειο κοστίζει 19,90 για συνδρομητές forthnet και 24,90 για μη-συνδρομητές.

Θα εξετάσω πρώτα την περίπτωση που έχουμε μη-συνδρομητές forthnet

Δεδομένης της οικονομικής διαφοράς του sports pack από το επίγειο, είναι απολύτως αναμενόμενη η τακτική της forthnet να μη δείχνει live τα ντέρμπι της superleague, του CHL, της Premier League, της Euroleague και όλα τα άλλα -League στο novasports 1. Τι κίνητρο θα είχε να αγοράσει κάποιος το sports pack στη διπλή+ τιμή; Κάποιος πληρώνει το full service, κάποιος πληρώνει <50% και θέλει να έχει το φιλέτο όλων των αγώνων. Unfair...

Για την περίπτωση των συνδρομητών της forthnet
α) double play+sports pack vs. double play+επίγειο
Το κόστος είναι χοντρικά 54 , 75 ή 82 vs. το κόστος είναι 45 , 61 , 70 (αντίστοιχα)

Για ένα τέτοιο πελάτη, η διαφορά για να πάει στο πακέτο sports pack δεν είναι ανυπέρβλητη και αξίζει κάποιος να κάνει τη σχετική επένδυση (και φαντάζομαι, χωρίς να έχω πρόσβαση σε στατιστικά ότι το % που προτιμά την 1η λύση είναι συντριπτικά μεγαλύτερο)

β) θέλει μόνο τηλέφωνο+sports pack ή μόνο internet+sports pack vs. μόνο τηλέφωνο+επίγειο ή μόνο internet+επίγειο
το κόστος είναι 62 -66 vs. 35-40

εδώ η διαφορά είναι μεγάλη και, κατά τη γνώμη μου, αυτή η κατηγορία πελατών είναι η πιο "ριγμένη". Δε θέλουν internet (π.χ. μπορεί να είναι ψηφιακά αναλφάβητοι) ή τηλέφωνο, στηρίζουν τη forthnet, πληρώνουν για το επίγειο και έχουν suboptimal υπηρεσίες.

Last edited by a moderator:
Τι κίνητρο θα είχε να αγοράσει κάποιος το sports pack στη διπλή+ τιμή; Κάποιος πληρώνει το full service, κάποιος πληρώνει <50% και θέλει να έχει το φιλέτο όλων των αγώνων. Unfair...
φιλε μου επειδη σαρεσουν οι προσθαφαιρεσεις δες και το παρακατω
οσοι μη συνδρομητες και φορτνετ εχουν σπορτ-πακετο πληρωνουν 52,20
δηλ,το σταρτ-πακετο 20,56+31,64 ευ
καποιος που εχει σταρτ-πακετο και νοβα επιγεια-σπορτ πληρωνει 20,56+24,90 δηλ.45,46ευ
σου φαινεται τωρα λογικο για 6.5 περιπου ευρω το μηνα να μη μπορει να βλεπει τους περισσοτερους αγωνες?

Αυτό το έχετε δεί ;
http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3897

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (για ενεργοποιήσεις μέχρι και 30/11/12)

ΤΙΜΗ για συνδρομητές Forthnet απο 29,90/μήνα MONO 14,90 / μήνα

ΤΙΜΗ για μη συνδρομητές Forthnet απο 34,90/μήνα ΜΟΝΟ 19,90 / μήνα

Επίσης το 2Play Economy + Nova επίγεια Sports και Cinema μαζί , βγαίνει συνολικά 34,90 τον μήνα

αν δεν κανανε τη μαμακιες με τις μεταδoσεις στο novasport1 εγω θα το εβαζα.

Τι κίνητρο θα είχε να αγοράσει κάποιος το sports pack στη διπλή+ τιμή; Κάποιος πληρώνει το full service, κάποιος πληρώνει <50% και θέλει να έχει το φιλέτο όλων των αγώνων. Unfair...
φιλε μου επειδη σαρεσουν οι προσθαφαιρεσεις δες και το παρακατω
οσοι μη συνδρομητες και φορτνετ εχουν σπορτ-πακετο πληρωνουν 52,20
δηλ,το σταρτ-πακετο 20,56+31,64 ευ
καποιος που εχει σταρτ-πακετο και νοβα επιγεια-σπορτ πληρωνει 20,56+24,90 δηλ.45,46ευ
σου φαινεται τωρα λογικο για 6.5 περιπου ευρω το μηνα να μη μπορει να βλεπει τους περισσοτερους αγωνες?

οι αριθμοί μού αρέσουν επειδή μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν μια σειρά από σκέψεις.

Επί του προκειμενου, η χοντροκομμένη ανάλυση που παρουσίασα δεν είναι εξονυχιστική. Δεν έλαβα π.χ. υπ'όψιν profiles χρηστών που θέλουν συνδυασμούς πακέτων nova. Για το συνδυασμό που παρουσιάζεις, νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός που δεν αξίζει να ασχοληθείς, υπό την έννοια ότι το value pack είναι υποσύνολο του sports pack και εσύ θέλεις value pack+novasports1. Δεδομένης της διαφοράς, είναι προτιμότερο να το αγνοήσεις και να πας στο sports pack. Κάποιος που έχει 45,5 υπάρχουν καλές πιθανότητες να μπορεί να δώσει 6,5 παραπάνω.

Αυτό που θέλω να πω γενικότερα είναι ότι το ελληνικό "φιλέτο" της Nova είναι 1 αγώνας του οσφπ στο CHL το μήνα, 3-4 ντέρμπι το μήνα στη superleague, 4 αγώνες Euroleague. Βάσει των σημερινών τιμών, λιγότερα από τα μισά θα παίζουν live στο novasports 1

οτι και να αναφερουμε ολοι μας το μονο σιγουρο ειναι οτι οι τιμες της νοβα ειναι απαραδεκτες και πριν απο λιγους μηνες και τωρα ιδιως με τη συγκεκριμενη οικονομικη συγκυρια (ιδιως αυτες της επιγειας) γιαυτο και ειδαμε αμεσως προσφορες στο τριμηνο απο 34,90 σε 19.90 για φουλ-επιγεια και 29.90 απο 52 περ. στο νοβα-σινεμα
αυτο που αναμενουμε ειναι να σταθεροποιηθουν σε αυτα και ακομη καλυτερα επιπεδα

ΟΚ, είναι όμως άλλο το να λέει κάποιος "θέλω πιο φθηνές τιμές για το χ,ψ,ζ λόγο" και άλλο "εγώ που πληρώνω το επίγειο γιατί δε βλέπω live τους αγώνες που θέλω;" Αυτό έχει εξήγηση και η εξήγηση είναι ακριβώς οι ισχύουσες τιμές ;-)

Σύμφωνα με το http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/5391-nova--h--real-news------ η προσφορά της real news παρατείνεται για ένα μήνα ακόμη. Το απόγευμα θα τους πάρω τηλέφωνο να δω αν μπορώ να ενεργοποιηθώ ξανά καθώς συμπληρώθηκε το 4μηνο στις 20/11.
Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών σχετικά με τη nova εμένα μου λέει πως ψάχνουν επενδυτή ή αγοραστή και θέλουν να εμφανίζουν πολλές ενεργές συνδρομές.
Ίδωμεν...

Last edited:
Επιβεβαίωνω απόλυτα το παραπάνω. Στο τηλεφωνικό κέντρο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Last edited by a moderator:
Εγώ πάντως είμαι ενεργοποιημένος ξανά, χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα. Επικοινώνησα το πρωί κιόλας και όταν άνοιξα την τηλεόραση το απόγευμα ήταν ενεργοποιημένα τα κανάλια. Τί να πω. Επιμείνετε στη είδηση.

Καλησπέρα ,
Εγω επικοινώνησα μαζί τους χτες που τελείωνε το δωρεάν 4μηνο (απο την Real News) & ζήτησα διακοπή...
Μου αντιπρότειναν διάφορες λύσεις αλλά τους είπα ότι θα το σκεφτώ & θα τους απαντήσω...
Σήμερα που περίμενα να έχουν κοπεί τα επίγεια κανάλια NS1 & NC1 ειδα ότι παίζουν κανονικά !!!
Συμβαίνει & σε άλλους φίλους αυτό ???

σημερα ζητησα καιγω διακοπη(θα ισχυσει απο αυριο τα μεσανυχτα) και μου προτειναν να συνεχισω με δορυφορικο σταρτ+νσπ1 στα 29.90
καληνυχτα!
θα σας ενημερωσω μεθαυριο αν συνεχιζουν να παιζουν μεχρι 31/12

Εγώ πάντως είμαι ενεργοποιημένος ξανά, χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα. Επικοινώνησα το πρωί κιόλας και όταν άνοιξα την τηλεόραση το απόγευμα ήταν ενεργοποιημένα τα κανάλια. Τί να πω. Επιμείνετε στη είδηση.

Τελικά & εγώ εξακολουθώ να βλέπω μέχρι & σήμερα τα επίγεια κανάλια της NOVA παρά την τηλεφωνική
αίτηση για διακοπή της υπηρεσίας την Παρασκευή που μας πέρασε ...
Μακάρι να τα αφήσουν ανοιχτά μέχρι 31/12 , πλησιάζει & το ντέρμπυ την άλλη Κυριακή άλλωστε !!!