ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Οπως βρισκεται σε εξελιξη power buy για TV ετσι μπορουμε να κανουμε και για προβολεις .Ελπιζω μονο να μην εχουμε προβλημα διαθεσιμοτητας(οπως στις τηλεορασεις ) λογω των γιορτων και για τον λογο αυτο να μην επικεντρωθουμε σε 2-3 μοντελα .Προτεινω δυο κατηγοριες
Α με αναλυση 1920Χ1080
Β με αναλυση 1280Χ720.

Παιδια, οπως καταλαβαινετε οτι το Avclub δεν μπορει να μεσολαβησει σε τετοια Powerbuys ουτε σε θεματα οργανωσης ουτε σε θεματα επικοινωνιας με εταιριες. Δεν φερει δε καμια ευθυνη, διοτι δεν εχουμε καμια εμπορικη δραστηριοτητα ουτε και επιδιωκουμε κατι τετοιο..
Αν θελετε να μαζευτειτε εδω και να το οργανωσετε μονοι σας, κανενα προβλημα!

Παιδια και οι δυο επιλογες που αναφερθηκαν ,ειναι πιστευω οι καλυτερες για την καθε κατηγορια !
Οι τιμες πoυ εχουμε ειναι EPSON 2000(2320 ευρω )και Panasonic200 (1280 ευρω )
Στην χαμηλη αναλυση παιζει και ο SONY 15(TOPAZ) με κατω απο 1000 ευρω...

Κ. Σωτηροπουλε ,θα προσπαθησουμε να το κανουνε οπως αναφερεις .
Περιμενουμε τους ενδιαφερομενους ...
Να βαλουμε και χρονο εκπνοης της αγορας πριν τα Χριστουγεννα(15-20/12,που θα εχουμε και το δωρο!)

Ενδεικτικα τιμες απο το idealo(ψαχτηρι αντιστοιχο του scroutz) σημερα
EPSON 700 -999
EPSON 1000 -2389
EPSON 2000 -3490
PANASONIC 200 -1069(1058)
SONY 15(TOPAZ)- 950,81
SONY 60 -4397(4353)
Σε παρενθεση δινονται οι κατωτατη τιμη του τελευταιου τριμηνου ...

Παντως δεν νομιζω να αντιμετωπισουμε θεμα διαθεσιμοτητας .Για να πετυχουμε οσο γινεται καλυτερη τιμη μαλλον θα πρεπει να επικεντροθουμε σε ενα μοντελο ανα κατηγορια ,δηλαδη
Στην κατηγορια 1280Χ 720 - PANASONIC 200 με αρχικη τιμη 1280ευρω
ενω στην κατηγορια 1920Χ1080 EPSON 2000 με αρχικη τιμη 2320
Να σημειωθει οτι το τρεχον τευχος του HI-TECH δινει βαθμο στον PANASONIC 200-8,7(ενω στον PANASONIC 100 8,6)και για τον EPSON 2000 9,4 (για SONY 60 των 4500 ευρω δινει 9,4 ).

Σπυρο, εαν καταλαβες μεχρι τωρα, μονος σου θα κανεις το POWER BUY!!! :D:D

Περαν της πλακας, καλα τα powew buys, αλλα δεν μπορω να καταλαβω και την επιμονη σας για αυτα...Τεσπα, καλη επιτυχια σας ευχομαι και συγνωμη για το :offtopic:

Last edited:
Φιλε Πανο τα χρηματα δεν βρισκονται στο δρομο και οφειλουμε να τα τιμουμε .Κανεις δεν λεει οχι σε καλυτερη τιμη .Αν δεν βρεθουν και αλλοι για να ειμαστε ενα σεβαστο νουμερο (10+)αγοραζω και μονος μου .Πχ η SHARP 46XL2E εχει 2600 ευρω .Θα χτυπηθει λιγοτερο απο 2100 λογω του pb!

Δηλαδη η 46SHARP XL2E θα παρθει σε τιμη κατω απο 2135 ευρω (τιμη απο idealo,σημερα ).Δηλαδη μεσα απο το AV CLUB πετυχαμε τιμη κατωτερη της Γερμανιας (την μεγαλυτερη αγορα της Ευρωπης )
Αυτο για ολους εμας ειναι επιτυχια !

καλησπερα απο ενα νεο μελος ενδιαφερομαι για τον epson 2000. η διαφορα στην ποιοτητα αναμεσα στον 1000 και στον 2000 epson αξιζει τα παραπανω χρηματα?γιατι τα 400 ευρω δεν ειναι και λιγα . ευχαριστω

Φιλε Πανο τα χρηματα δεν βρισκονται στο δρομο και οφειλουμε να τα τιμουμε .Κανεις δεν λεει οχι σε καλυτερη τιμη .Αν δεν βρεθουν και αλλοι για να ειμαστε ενα σεβαστο νουμερο (10+)αγοραζω και μονος μου .Πχ η SHARP 46XL2E εχει 2600 ευρω .Θα χτυπηθει λιγοτερο απο 2100 λογω του pb!

Σπύρο δεν νομίζω οτι πεταει κανεις τα χρήματα του και όλοι λενε ναι σε καλυτερη τιμή.
Όμως πιστεύω οτι ο προβολέας δεν είναι τηλεόραση, που όλοι χρειαζόμαστε απο μια και αν πάρουμε τη Sharp για πχ και δεν μας κάνει τη βάζουμε σε ένα υπνοδωμάτιο και αγοράζουμε μια άλλη!

Η προβολή έχει ένα χρυσό κανόνα.
Ξοδεύεις και παίρνεις.
Τι εννοώ;
Κανένας δεν έμαθε στη πλάτη του άλλου γιατι εδώ μιλάμε για ανθρώπους που τους αρέσει το σινεμα και οχι η TV. Μια τηλεόραση μπορεί να κάτσει σε ένα επιπλο και 10 χρόνια. Και μπορεί σε όλους μας, ένας τύπος πχ Sharp να είναι καλή, γιατι αλήθεια τι απαιτήσεις να έχεις απο μια τηλέοραση;
Να δεις τη Στάη με πιο βαθεία χρώματα;

Για ρώτα τα πιο έμπειρα μέλη ή τους πιο απλούς χομπίστες καθε πότε αλλάζουν προβολέα; Τους νομίζεις δισεκαταμυριούχους;

Απλά η προβολή θέλει "θυσίες".
Θέλει καλά πανιά (οχι κουρέλια τύπου 100 ευρώ πλαισιο style), καλά καλώδια, καλές πηγές, καλούς προβολείς, καλές ρυθμίσεις ΚΑΙ καλό χώρο για να παίξουν. Δεν εννοώ πολύ ακριβά, εννοώ καλά σε ποιότητα που φυσικά έχει αντικτυπο και στο κόστος.

Δεν νομίζω οτι με 100 ευρώ έκπτωση θα λύσεις κανένα προβλημα απο τα ανωτέρω. Αν ακολουθήσεις τη προβολή ετοιμάσου να έχεις πάντα άδεια τσέπη.

Τύπου "θα πάρω προβολέα για 5 ή 7 χρόνια είναι ουτοπίες" και θα κάνουν τους περισσότερους να χαζογελάνε εδω μέσα, λόγω εμπιερίας και φυσικά οχι χλευασμού. Μια επίσκεψη σε ένα καταστημα μετα απο 1 η 2 χρόνια ή σε ένα φίλο με καινούργιο μηχανημα απλά σε "τελειώνει"
Σου μιλάω εκ πέιρας και φυσικά μη παρεξηγήσεις τα λεγόμενα μου

Φιλε Κωστα ,δεν μιλαμε για εκπτωση μονο 100 ευρω.
Τα υπολοιπα που αναφερεις που κολλανε στο pb;

Δεν νομίζω οτι με 100 ευρώ έκπτωση θα λύσεις κανένα προβλημα απο τα ανωτέρω. Αν ακολουθήσεις τη προβολή ετοιμάσου να έχεις πάντα άδεια τσέπη

1 αν το σκεφτεσαι ετσι δεν υπαρχει λογος για power buy
2 οι τιμες που αναφερονται βρισκονται και σε καταστηματα
3 θα επρεπε να υπαρχει ενοτητα για τις μαζικες αγορες που προκειται να γινουν.
εγω περιμενα τον επσον 2000 απο τοτε που προτοανακοινωθηκε (γλυκοκοιταζα και τον 1000) περιμενα για πτωση κατω απο 2000 ευρω τον ειδα στα 2500 ευρω και πηγα και πηρα τουβου και το αφησα για κανα χρονο να πεσουν οι τιμες και τωρα βλεπω οτι παιζει να γινει και μαζικη αγορα αν το ηξερα θα ημουν μεσα, αλλα τωρα ειμαι ταπι και δεν μπορω οικονομικα

Εγω λεω να αφησετε το powerbuy να εξελιχθει. Οποιος θελει, ας στειλει πμ στον κ. Ντουτση, και αν καταφερει κατι αξιολογο, το καταφερε. Για αλλους μπορει να ειναι 100 ευρα, για αλλους μπορει να ειναι κατι αλλο.

Οποιος δεν βρει συμφερουσα την ολη προσπαθεια, (αν ευοδωθει) ΔΕΝ συμμετεχει, ΔΕΝ ψωνιζει.