Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ulv3r προτείνω από Δευτέρα να ξεκινήσουμε ψάξιμο και ερωτήσεις. Να ξεκινήσουμε από Πλαίσιο όπου υπάρχει και ιστορικό με προηγούμενο powerbuy. Τι λες; Αν συμφωνείς στείλε pm με το κινητό σου για να μιλήσουμε. Πάμε Πλαίσιο και τους λέμε ενδιαφερόμαστε πχ για 10 κομμάτια. Τι τιμή μας δίνετε; Τους αναφέρουμε και το προηγούμενο powerbuy και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να την πάρουμε σε αυτή την τιμή. Αν πετύχουμε την τιμή στο Πλαίσιο ακόμη καλύτερα γιατί θα μπορέσουμε να πιάσουμε ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα.

Όσοι συμμετείχανε στο προηγούμενο Powerbuy παρακαλώ ας μου δώσουν κάποιες πληροφορίες πως κινηθήκανε. θα βοηθήσουν αρκετά.

mindscape φυσικά και χωράς... (άντε γίναμε ήδη 3)

FoRMat MaSTer, ήδη έχω κινηθεί με Πλαίσιο, μόλις μάθω τι παίζει θα ενημερώσω.

Παιδιά μέσα κι εγώ από Αθήνα, άντε να δούμε τι θα καταφέρουμε...

Λοιπόν. Διάβασα το thread του προηγούμενου powerbuy.
Παιδία δεν υφίσταται powerbuy ;) ...
Τι εννοώ; Έπειδή το forum δεν υποστηρίζει τα powerbuy το προηγούμενο thread κλειδώθηκε από τον γενικό διαχειριστή ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για την οργάνωση του powerbuy μέσω posts και τους προέτρεψε να χρησιμοποιήσουν p.m.
To ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Ας δηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν κάνοντας post απλά με +1 ή +2 ή πόσες 40D3000 θέλουνε τέλος πάντων και ας στείλουν τα στοιχεία τους με pm σε μένα ή στον Ulv3r και θα τους ενημερώσουμε από που θα την παραλάβουνε και τι θα πούνε.
Μιλάμε πάντα εφόσον επιτύχουμε τιμή 1300€ και κάτω δηλαδή τουλάχιστον 170€ λιγότερο από την τιμή που έχει το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή.
Αναμένω τα post και τα pm σας. Εντός της ημέρας λογικά θα έχουμε τιμή από Πλαίσιο σύμφωνα με τον Ulv3r ή οποία θα γίνει post. Τα περαιτέρω μέσω p.m και τηλεφώνου.
Ευχαριστώ

Α και είμαστε ήδη 4!!! Καλά πάμε...

Λοιπόν περισσότερα νέα και ευχάριστα. Μίλησα με Πλαίσιο κεντρικά Αθήνας με τον υπεύθυνο πωλήσεων τηλεωράσων. Του ανέφερα το ιστορικό, τον αριθμό τηλεωράσεων (10 του είπα) και την τιμή του καταστήματος στη Λάρισα. Ήταν ευγενέστατος. Μου είπε ότι θα το κοιτάξει και 99% θα την έχουμε την τιμή. Άντε μακάρι...:worshippy:

Θα ενημερώσω για νεότερα. Ελπίζω μέχρι τότε να έχω μιλήσει και με τον ulv3r τηλεφωνικώς.

Από Δευτέρα μάλλον θα έχουμε νεότερα σύμφωνα με εκ νέου επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στην Αθήνα αυτή τη στιγμή ο οποίος περιμένει τον δικό του υπεύθυνο (μα πόσους υπεύθυνους έχει επιτέλους αυτό το Πλαίσιο; κανένας ανεύθυνος εκεί;:flipout:) για να πάρει την οριστική έγκριση-τιμή. Οπότε αναμένουμε. Αλλά κυρίως αναμένουμε τους ενδιαφερόμενους ώστε να έχουμε τελικό αριθμό. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση. Αν δεν προκύψουν τα άτομα ή η τιμή την έχω παραγείλει από τον Λαρισαίο με το που έχει διαθεσιμότητα.

Μόλις είδα ότι το τηλεοράσεων στο προηγούμενο post μου το σκότωσα μία και μετά το αποτελείωσα :p

Last edited:
Παίδες καλησπέρα από Κατερίνη! Ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη τηλεόραση, οπότε περιμένω νέα... :captain:

5 γίναμε κιόλας μέσα σε δύο μέρες. Καλά πάμε. Πιστεύω θα 10αρίσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άντε να δούμε

Γεία σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Διαβάζω καιρό τα θέματα στο φόρουμ σας αλλά δεν ειχα πάρει την απόφαση να γίνω μέλος. Λοιπόν ενδιαφέρομαι κ εγώ για αγορά της 40D3000. Έκανα κ εγώ την κίνηση και μίλησα με τον λαρισαίο αλλά κ εγώ όσο και αν η τιμή ειναι μακράν η καλύτερη της αγοράς έχω κάποιες αμφιβολίες... Επειδή μένω Σύρο όλα αυτά τα πέρι καμμένων πίξελ κτλ και πάρτην πίσω δεν ισχύουν για μένα εκτός αν την έπαιρνα από Κωτσόβολο , expert ή multirama που υπάρχουν στο νησί.Τεσπά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή. Πάντως θα ήθελα αν πετύχετε κάποια καλή τιμή από πλαίσιο δηλαδή γύρω στα 1300 (γιατί εγώ θα πρέπει να πληρώσω και μεταφορικά καμμιά 30Ε όπως το υπολογιζω) είμαι κ εγώ μέσα. Περιμένω pm λοιπόν.-bye-

@RESENTFUL: Έχω την εντύπωση οτι όταν στέλνουν κάτι τέτοιας αξίας δεν χρεώνουν μεταφορικά. Δεν παίρνω και όρκο για το συγκεκριμένο, αλλά για ότι έχω αγοράσει πάνω απο 300Ε περίπου, ποτέ δεν έχω πληρώσει μεταφορικά. Άλλά ούτως ή άλλως θα το διευκρινήσουμε και αυτό γιατί μπορεί να απασχολεί και άλλους.
Συγκεκριμένα το Πλαίσιο αναφέρει :
"Για παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος άνω των € 45.00 η μεταφορά γίνεται με έξοδα του Πλαισίου, πανελλαδικά, με μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Η επιλογή της Μεταφορικής γίνεται σύμφωνα με τον όγκο και βάρος των προϊόντων."
Τώρα, για μας ίσως δεν ίσχύσει αλλά ότι μπορέσουμε θα διεκδικήσουμε.

@RESENTFUL: Έχω την εντύπωση οτι όταν στέλνουν κάτι τέτοιας αξίας δεν χρεώνουν μεταφορικά. Δεν παίρνω και όρκο για το συγκεκριμένο, αλλά για ότι έχω αγοράσει πάνω απο 300Ε περίπου, ποτέ δεν έχω πληρώσει μεταφορικά. Άλλά ούτως ή άλλως θα το διευκρινήσουμε και αυτό γιατί μπορεί να απασχολεί και άλλους.
Συγκεκριμένα το Πλαίσιο αναφέρει :
"Για παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος άνω των 45.00 η μεταφορά γίνεται με έξοδα του Πλαισίου, πανελλαδικά, με μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Η επιλογή της Μεταφορικής γίνεται σύμφωνα με τον όγκο και βάρος των προϊόντων."
Τώρα, για μας ίσως δεν ίσχύσει αλλά ότι μπορέσουμε θα διεκδικήσουμε.

Ναί έχεις δίκιο. Τέλικά δεν πληρώνεις μεταφορικά. Μόνο στην περίπτωση που θές να λάβεις το προιόν μέσω courier.

Γεία σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Διαβάζω καιρό τα θέματα στο φόρουμ σας αλλά δεν ειχα πάρει την απόφαση να γίνω μέλος. Λοιπόν ενδιαφέρομαι κ εγώ για αγορά της 40D3000. Έκανα κ εγώ την κίνηση και μίλησα με τον λαρισαίο αλλά κ εγώ όσο και αν η τιμή ειναι μακράν η καλύτερη της αγοράς έχω κάποιες αμφιβολίες... Επειδή μένω Σύρο όλα αυτά τα πέρι καμμένων πίξελ κτλ και πάρτην πίσω δεν ισχύουν για μένα εκτός αν την έπαιρνα από Κωτσόβολο , expert ή multirama που υπάρχουν στο νησί.Τεσπά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή. Πάντως θα ήθελα αν πετύχετε κάποια καλή τιμή από πλαίσιο δηλαδή γύρω στα 1300 (γιατί εγώ θα πρέπει να πληρώσω και μεταφορικά καμμιά 30Ε όπως το υπολογιζω) είμαι κ εγώ μέσα. Περιμένω pm λοιπόν.-bye-

Σίγουρα δεν θα σου χρεώσουν μεταφορικά. Το Πλαίσιο έχει δωρεάν αποστολή στο χώρο σου για αγορές άνω των 45 ευρώ παρακαλώ!!! Επίσης χρησιμοποιούν μεταφορική 3ων στην περίπτωση μεγάλων αντικειμένων κι όχι δικό τους φορτηγό όπως συμβαίνει με τις μικρότερες παραγγελείες. Το ξέρω γιατί έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές. Στην περίπτωσή σου που είναι 1300 δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα μεταφορικών.

Γίναμε 7 λοιπόν με Orange Boy και Resentful μέσα σε σχεδόν λιγότερο από ένα 24ωρο. Παιδία αν ξεπεράσουμε τους 10 θα ζητήσω ξερά και τις 12 άτοκες για όποιον θέλει να τις εκμεταλευτεί (...εντάξει ποσοστά δεν θα πάρω :flipout::flipout:).

Να που κάναμε και νέες εγγραφές στο φόρουμ για την αγορά της 40D3000. Καλόοοοο :D

+1

Αλλά να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε του κουτιού και δέν θα μάς στείλουν αυτές που είναι ανοιχτές στα καταστήματα.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

+1

Αλλά να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε του κουτιού και δέν θα μάς στείλουν αυτές που είναι ανοιχτές στα καταστήματα.

Οι παραγγελίες μέσω internet αποστέλλονται απευθείας από τις κεντρικές αποθήκες της Αθήνας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα (περιμένουν να τους έρθουν εντός της εβδομάδας) οπότε κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο να συμβεί. -bye-