Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Λοιπον παιδες, σας εχω καλα νεα!!!

Μολις μιλησα με υπευθυνο απο το Πλαισιο και μου ειπε τα ακολουθα:
προς το παρον υπαρχουν διαθεσιμες στις αποθηκες του καταστηματος 5 κομματια απο την 40D3000. Στις 12 Οκτωβριου θα παραλαβουν αλλες 100!!!!. Για καλυτερη τιμη, θα πρεπει να κανετε προπαραγγελια, αφου μαζευτειτε τα ατομα και αποφασισετε ποσα κομματια θελετε να κρατησετε.
Ο υπευθυνος που μιλησα μου εδωσε και το προσωπικο του τηλεφωνο και τα στοιχεια του, αλλα δεν ξερω εαν ειναι σωστο να τα γραψω στον αερα.
Αυτα...ελπιζω να βοηθησα...-bye-

Μάλλον ισχύει αυτό

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Σήμερα είχα την ευκαιρία να δω την τηλεόραση στον κουμπάρο μου.Μια χαρά στα τηλεοπτικά κανάλια και πολύ καλά σε HD. Αλλά αν θα έπαιρνα τώρα τηλεόραση πάλι την panasonic θα έπαιρνα (έχω την PV60). :award:

Ελπίζω να μην το διαβάσει αυτό το μήνυμα ο κουμπάρος :ernaehrung004:

Σουπερ η τηλεοραση κουμπαρε περιμενα χειροτερο τηλεοπτικο σημα λογω LCD αλλα διαψευστηκα, αν ξαναπερνα παλι LCD θα επερνα :BDGBDGB53:.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Σουπερ η τηλεοραση κουμπαρε περιμενα χειροτερο τηλεοπτικο σημα λογω LCD αλλα διαψευστηκα, αν ξαναπερνα παλι LCD θα επερνα :BDGBDGB53:.

Θα φορτώσω μια μέρα την πλάσμα να τις βάλουμε δίπλα γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται :captain:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Θα φορτώσω μια μέρα την πλάσμα να τις βάλουμε δίπλα γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται :captain:

Που ? Στη παραλιακή ? -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

ελα του χρονου να δουμε

Λοιπόν. Λόγω εργασίας ήμουν εκτός έδρας στην Κομοτηνή για μία κατεδάφιση και δεν μπορούσα να οργανώσω τα πράγματα από εκεί. Από αύριο ξεκινάω νέα έρευνα αγοράς. Όσοι ενδιαφέρονται ακόμη (επειδή έχει περάσει κι αρκετός καιρός και κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη αγοράσει κάτι άλλο ή να σκέφτονται προς άλλη κατεύθυνση-μοντέλο κτλ) ας μπουν στον κόπο να μου στείλουν ένα PM εκδήλωσης ενδιαφέροντος (μαζί με ένα τηλέφωνο για γρήγορη επικοινωνία) και ας μου αναφέρουν μέχρι πιο ποσό είναι διατεθειμένοι να δώσουν. Να δω πόσοι μαζευόμαστε τελικά να ξέρουμε αν θα κινηθούμε μαζικά ή μεμονομένα. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για την D3000. Μετά πάμε για άλλα μοντέλα με ότι αυτό συνεπάγεται...

Μήπως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η W3000;
Το λέω γιατί το panel έιναι τσεκαρισμένο και 1080, έχει καλύτερο upscale engine και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Τα 100Hz απο τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Μήπως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η W3000;
Το λέω γιατί το panel έιναι τσεκαρισμένο και 1080, έχει καλύτερο upscale engine και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Τα 100Hz απο τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Για την W2000 τι γνωμες υπαρχουν?
Ειναι Full κι αυτη, οχι 100Hz...
Την σκεφτομαι ως εναλλακτικη αντι της D3000. Μου την προτειναν στα 1500, ειναι καλη τιμη, αλλα με ανησυχει λιγο το οτι ειναι παλιο μοντελο.

Καλύτερα να περιμένεις.

Να περιμενω τι?
Τοσο καιρο περιμενω και καταργηθηκε η ρημαδιασμενη...
Εχω δυο μερες ακομη να αποφασισω, ειναι το σπιτι ετοιμο και περιμενω να δω τι θα γινει με την τηλεοραση.

Και αυτο το "περιμενε θα βγουν καινουρια" θα ισχυει παντα.

Τοτε καλύτερα να βρείς την 40D3000..
Μπορεί να μήν είναι 1080 αλλά είναι καλύτερη απο την 40W2000.

Εμείς που θέλουμε την D3000 έχουμε συγκεκριμένους λόγους που θέλουμε το συγκεκριμένο μοντέλο. Σου παραθέτω μερικούς για να σου λυθούν κάποιες απορίες:
1ον αυτή τη στιγμή στα χρήματα αυτά είναι το καλύτερο δυνατόν που μπορείς να πάρεις σε 40άρα LCD για τηλεοπτικό σήμα και αθλητικές εκπομπές. Ακόμη και η καινούργια 40άρα της Samsung F86 λένε ότι δεν δουλεύει σωστά στα 100Hz.

2ον είναι μεν HD Ready αλλά όπως έχουν πει πάρα πολλοί γνώστες στο forum μέχρι και τις 40 ίντσες δεν καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά μεταξύ HD και HD Ready. Οι περισσότεροι θαμπώνονται από το Full HD και δεν έχουν καν συσκευές αναπαραγωγής 1080p ή ακόμη κι αν έχουν πόσες ταινίες κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε full HD και είναι διατεθειμένοι να τις αγοράσουν; Τηλεοπτικό 1080p ξεχάστε το. 1080i max θα δούμε στα επόμενα χρόνια (αν το δούμε... κι αυτό μόνο μέσω δορυφόρου με ανάλογες συνδρομές κτλ κτλ). Τo 1080i η HD Ready το βγάζει τέλεια. Το γιατί είναι καθαρά θέμα bandwith δεδομένων που απαιτεί το 1080p να του στείλει ο δορυφόρος κάτι που το κάνει απαγορευτικό σαν κόστος για τις εταιρίες ακόμη (και με την υπάρχουσα τεχνολογία). Σε 10 χρόνια ναι αλλά ποιος δεν θα έχει άλλη τηλεόραση τότε;
Και τέλος σκέψου και το άλλο. Η pioneer γιατί δεν προχώρησε σε full HD ακόμη αλλά κατασκευάζει τέλειες HD Ready; Έχεις μία full HD και θέλεις στα 1080 pixel της να απεικονίσεις τα 480 που παίρνεις στην καλύτερη από την κεραία σου. Το ίδιο είναι η παραμόρφωση που θα φάει στα 1080 pixel με αυτή που θα φάει στα 720 pixel; Άσε το πόσο δυνατότερο επεξεργαστή χρειάζεται για να επιτύχει το μεγαλύτερο upscaling στα ίδια δεδομένα.
3ον η D3000 είχε 10bit panel ενώ η D3500 όχι.

Προσωπικά μετά την D3000 μόνο η Χ3500 με καλύπτει και πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά και θα με καλύψει πλήρως και στο μέλλον αλλά μιλάμε για τα διπλάσια σχεδόν χρήματα.

Γι'αυτό και ο φίλος σου λέει να περιμένεις. Ή περιμένεις η ψάχνεσαι αλλού (βλέπε "τριπλάρει και σκοράρει"). Εγώ θα την έπαιρνα αλλά την φοβάμαι με το PC που έχω συνδεδεμένο και τα στατικά εικονίδια. Μπορεί να την ξεχάσει η γυναίκα αναμμένη καμιά φορά στο PC mode και να βρίζω τον εφευρέτη του burn-in και τι μου φταίει ο άνθρωπος μετά...

Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι –δυστυχώς- δεν μπορώ να συμμετέχω στο power buy, αγόρασα σήμερα από το Μakro την Samsung 40M86 στην τιμή των 1535 ευρώ (τελική τιμή):firstprize:. Πλήρωσα μετρητοίς και την παρέλαβα αμέσως, Εντυπώσεις θα σας πω στη συνέχεια αφού ακόμα δεν την έχω ανοίξει (σήμερα ξεκίνησε το βάψιμο οπότε θα περιμένει στο κουτί της για λίγες μέρες). Έχω διαβάσει μερικά forum με ρυθμίσεις αλλά εάν έχετε κάποια πρόταση δεκτή……καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας εύχομαι ….. :SFGSFGSF::SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Παιδιά βάλτε με και εμένα στους πιθανούς, αναλόγως με την τιμή. Αλήθεια πόσο περίπου περιμένουμε να κινηθεί με την νέα 100άδα ξέρουμε?

Έχω δώσει συμμετοχή και στο γενικότερο bowerbuy 40"-42".

Και μια ερώτηση επιπλέον. Από το plaisio power buys, ισχύουν μήπως οι δόσεις που αναφέρει το site? θα με ενδιέφερε...

Last edited:
Παιδιά βάλτε με και εμένα στους πιθανούς, αναλόγως με την τιμή. Αλήθεια πόσο περίπου περιμένουμε να κινηθεί με την νέα 100άδα ξέρουμε?

Έχω δώσει συμμετοχή και στο γενικότερο bowerbuy 40"-42".

Και μια ερώτηση επιπλέον. Από το plaisio power buys, ισχύουν μήπως οι δόσεις που αναφέρει το site? θα με ενδιέφερε...

Μακάρι να σκάσουν μύτη τα νέα κομμάτια άλλα δυστυχως δεν βλέπω φως...
Η μια μετα την άλλη αλυσίδα αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι υπο κατάργηση οποτε χλωμό να αναμένεται καινούργια παρτίδα:bigcry:
Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχην και να έχουμε ευχάριστα νέα...