Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ρε παιδιά... ρε παιδιά. Δεν διαβάζετε...δεν διαβάζετε και με βάζετε να τα ξαναλέω :p. Μεταφορά δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική και παραλλαβή από τα γραφεία της μεταφορικής (το τελευταίο σύμφωνα με το site).

Θέλω να το ακούω. :ears:

:ADFADF1:

Έτοιμος και εγώ
Μίλησα με το μαγαζί, έκανα κατάθεση μέσω internet 200ευρω για 2 τεμάχια και κράτησε και τα στοιχεία μου για ενημέρωση και αποστολή αν όλα πάνε καλά.
Αν στραβώσει κάτι είμαι πρόθυμος να παραχωρήσω το ένα κομμάτι σε κάποιο άλλο μέλος της λίστας, αν αυτό λύνει το πιθανό πρόβλημα.-bye-

Μιλησα με τον κ. Γιωργο, τα λεφτα της προκαταβολης θα σταλουν μεσω ebanking σημερα το απογευμα, οποτε λογικα μεχρι αυριο θα εχουν εμφανιστει. Προσπαθησα να το κανω τωρα αλλα δεν μπορω απο το pc της δουλειας.

Μπας και ρώτησε κανείς αν ισχυεί η ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου ή έχει αλλάξει, διότι το ξέχασα να τον ρωτήσω.

Μπράβο στα παιδιά που τρέχουν. Μερικοί μπορεί να νομίσουν ότι είναι απλό, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Τους ευχαριστώ, είτε πάρω είτε όχι τηλεόραση (21ος πρώτος στη λίστα, κλαψ....)

Πήρα τηλ. απλώς για να επιβεβαιώσω για την προκαταβολή που έστειλα Κυριακάτικα και μου είπαν οκ.

15-20 Σεπτεμβρίου του είπαν ότι θα έρθουν οι τηλεοράσεις. Αλλά αυτά τα ξέρουν καλύτερα τα παιδιά, απλώς το αναφέρω επειδή μόλις μίλησα.

Να είστε καλά

Παίδες καλό μεσημέρι! Να ενημερώσω και εγώ ότι κατέθεσα τα λεφτά στην Εθνική Τράπεζα σήμερα το πρωί. Φέρτε μας τις τιμημένες οεοεοεοε!!! :guitarist::guitarist::guitarist:

Πάνω που έψαχνα για νέα TV ενόψει εκλογών, πετυχαίνω το thread σας που έχει τρελό σουξέ. Ελπίζω ότι προλαβαίνω, +1 για την 40D3000. Εστειλα ήδη PM στον master.

edit: Και προχωρώ σε κατάθεση μόλις μου επιβεβαιώσει ότι δεν δημιουργώ πρόβλημα ...

Αγγελος

Last edited:
ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ!!!! Χαμός!!! Ο Ανδρεαδάκης θα βγάζει συμβολακια του ευρώ στα μάτια του τώρα!!

Ελπίζω να πάει κατ'ευχήν το PowerBuy, έτσι ώστε να μονιμοποιηθει κάποιο είδος PowerBuy από το κατάστημα, έτσι ώστε και το ίδιο να μας δίνει προσφορές για τα καυτά μοντέλα.

Π.χ. 10-19 τεμ. 40Χ3500 ~ 2000 ευρω
11-20 τεμ. 40Χ3500 ~ 1900 ευρώ, κ.ο.κ.

Κανένα πρόβλημα. Να χαρώ εγώ εγγραφές στο forum. Καμιά 10άρα τους γράψαμε για το powerbuy. Και μετά μην χαθείτε από το forum. Ρυθμίσεις, εντυπώσεις κτλ. Έχει τα πάντα σε σχέση με Audio-Video HTPC.

Λοιπόν, ανακεφαλαίωση:

1. Ulv3r (έστειλε PM) και επιβεβαίωσε ότι θα πληρώσει και την προκαταβολή
2. FoRMat MaSTer πλήρωσε και την προκαταβολή
3. mindscape (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
4. xalaros10 (έστειλε PM) 2 τεμάχια και επιβεβαίωσε ότι θα πληρώσει και την προκαταβολή
6. Jorgito (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
7. OrangeBoy
(έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
8. jkontar (έστειλε PM) 2 τεμάχια και πλήρωσε και την προκαταβολή
10. queensryche (έστειλε PM) και επιβεβαίωσε ότι θα πληρώσει και την προκαταβολή
11. kacey (έστειλε PM) και επιβεβαίωσε ότι θα πληρώσει και την προκαταβολή
12. Spiros Ntoutsis (έστειλε PM)
13. theodi (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
14. Αντώνης Β (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
15. SurfDrifter (έστειλε PM) 2 τεμάχια και πλήρωσε και την προκαταβολή
17. nektar (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
18. nikolara (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
19. cgiot (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
20. Avra (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
21. galanta (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
22. trap496 (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
23. Solidus (έστειλε PM) και πλήρωσε και την προκαταβολή
24. couveland (έστειλε PM) και επιβεβαίωσε ότι θα πληρώσει και την προκαταβολή

Ο Spiros Ntoutsis μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε ότι το σκέφτεται και θα αποφασίσει μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και πάει σε μεγαλύτερο μοντέλο 1080p.

Last edited:
ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ!!!! Χαμός!!! Ο Ανδρεαδάκης θα βγάζει συμβολακια του ευρώ στα μάτια του τώρα!!

Ελπίζω να πάει κατ'ευχήν το PowerBuy, έτσι ώστε να μονιμοποιηθει κάποιο είδος PowerBuy από το κατάστημα, έτσι ώστε και το ίδιο να μας δίνει προσφορές για τα καυτά μοντέλα.

Π.χ. 10-19 τεμ. 40Χ3500 ~ 2000 ευρω
11-20 τεμ. 40Χ3500 ~ 1900 ευρώ, κ.ο.κ.
χεχε, έτσι όπως το έγραψες, αν πάρουμε 12 κομμάτια τι πληρώνουμε?:afro:

Μακάρι όλα να πάνε κατευχήν γιατί η τιβί αυτή είναι φοβερή παίδες! Μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερη μου φαίνεται! (αν και πλέον αρχίζει να μου φαίνεται μικρή!:BDBDG54:)

Όσοι δεν δώσατε προκαταβολή μην στείλετε ακόμη! Μόλις μίλησε με Sony ο κος Ανδρεαδάκης και αρχίσανε να του λένε μα μου και τίποτα δεν είναι σίγουρο και ότι αύριο θα έχουμε απάντηση 100% για τη διαθεσιμότητα ή για παραλαβή νέου μοντέλου κτλ. Ο άνθρωπος ήταν έξω φρενών (αν και είχε θέσει το θέμα φερεγγυότητας της Sony) γιατί στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει υπόνοια δολιοφθοράς από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων (ονόματα δεν λέμε σπίτια δεν κλείνουμε :p) η οποία να έχει κάνει τη δουλειά. Ο καιρός θα δείξει. Αν ξαφνικά κάποιοι έχουν μεγάλη διαθεσιμότητα με τηλεοράσεις 40D3000 μηδενικών ωρών από τη στιγμή που στην αγορά δεν υπάρχει σχεδόν για δείγμα το μοντέλο αυτή τη στιγμή θα ξέρουμε ποιος την έκανε την δουλειά.
Οπότε αύριο θα ξέρουμε αν θα πάρουμε τις τηλεοράσεις ή τον πούλο (και τα χρήματα της προκαταβολής πίσω φυσικά... μαζί με τον πούλο πάντα :p). Άντε άλλη μια μέρα αναμονή και ανασφάλεια... :mad:

Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα.

Μετά θα μπλέξουμε με τις επιστροφές των προκαταβολών.

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα.

Μετά θα μπλέξουμε με τις επιστροφές των προκαταβολών.
Εγώ ελπίζω απλά να τις καπαρώσουμε και να τις πάρουμε. Μπλέξιμο με τις επιστροφές δεν νομίζω πως θα υπάρξει.
Όσοι πληρώσανε μέσω τραπέζης θα δώσουν λογαριασμό σε τράπεζα και τα χρήματα θα κατατεθούν σε αυτούς και όσοι το κάνανε μέσω πιστωτικής απλά δεν θα στείλει ποτέ την επιβεβαίωση της χρέωσης στην κάρτα.
Το θέμα είναι να καταφέρουμε να την πάρουμε την ρημάδα. Τα χρήματα πίσω θα τα πάρουμε αλλά εμένα οι τηλεοράσεις με ενδιαφέρουν.

Εγώ θέλω να πιστεύω οτι ακρη θα βρεθεί! Δεν είναι δυνατόν μια αντιπροσωπεία όπως η σόνυ να μη δώσει μαι τόσο μεγάλη παραγγελία σε ενα dealer! Και στην τελική παιδιά, δεν νομίζω οτι μια οποιαδήποτε μεγάλη αλύσίδα να ασχοληθεί με το αν θα πάρει μια παραγγελία 24 κομματιών απο ενα φόρουμ που θα τους βγάλει κέρδος 3-4 άντε το πολύ 5 χιλιάρικα! (και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ!)

Μάλιστα....Δηλ. από ότι κατάλαβα ποσότητα υπάρχει αλλά παίζει να έχει δευσμευτεί απο μία αλυσίδα?Πρίν μερικές μέρες κάποιος πάντος είχε αναφέρει εδώ ότι υπάρχουν στο τελωνείο 1000 κομμάτια.

Το θέμα είναι να καταφέρουμε να την πάρουμε την ρημάδα.

ΣΥμφωνω κι εγω. Δεν με ανησυχει το θεμα των χρημάτων. Απλά να τις πάρουμε. (Χωρίς δώρο τον πούλο!)