Ακριβώς. Ελπίζω να μην προκαλέσει πανικό η αναμονή. Τα χρήματα δεν θα χαθούν, θα επιστραφούν στο ακέραιο.Το μεγάλο ψάρι τρωει το μικρό. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Υπάρχει και ένα πρεστίζ.
Solidus said:Υπαρχει προβλημα..
Μου κλεψανε καποια χρηματα.
Δεν εχω να την παρω μετριτοις.
Μπορουμε να την ακυρωσουμε?
Την προκαταβολη μπορω να την παρω πισω?
Ελπίζω όντως αν τον κλέψανε να μην του κλέψανε πολλά αλλά ρε παιδιά είναι τρελή συγκυρία δεν νομίζετε;FoRMat MaSTer said:Πάρε στο 210-5151183 και μίλα με τους καταστηματάρχες κο Γιώργο ή Γιάννη Ανδρεαδάκη. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πολύ πιθανόν όλοι να τις πάρουμε πίσω αν δεν τους παραδώσει η Sony τηλεοράσεις. Ελπίζω να μην σου κλέψανε πολλά.
Έτσι ήξερα κι εγώ ρε φίλε αλλά τι να πω...Πάντως όλα τα καταστήματα τις περιμένουν.
Οπότε αποθέματα πρέπει να υπάρχουν.
Εννοείται πως δεν αποκλείεται να έχει συμβεί στα αλήθεια και το είπα από την πρώτη στιγμή. Με τον χρήστη εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα και μπορεί να πράξει όπως αυτός νομίζει. Απλά προσπαθώ διασκεδάσω λίγο τις εντυπώσεις και να μην τρομοκρατηθούνε όλοι οι χρήστες και αρχίσουν να μου στέλνουν PM θέλουμε τα χρήματά μας πίσω. Επειδή κατά κάποιο τρόπο είμαι ο μεσάζων κι έχω φτάσει σήμερα να έχω αφήσει τη δουλειά μου και να ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό φαντάσου να πρέπει να απαντήσω σε 15-20 PM ανύσυχων χρηστών με ερωτήσεις του στυλ μπορώ να ακυρώσω; μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω;Φίλε Format Master, είμαι κατά της δημοσιοιποίησης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ μυνημάτων, απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με φόρα.
Ο φίλος, όσο άσχημα κι αν "μπήκε" στην αγορά με τον τρόπο του, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό που σου ζητάςει, δεν μπορείς να αποκλείσεις το γεγονός να έχει όντως συμβεί και συνεπώς δεν θα πρέπει να τον εκθέτεις σε όλους εμάς (όπως ακριβώς δεν ήθελες κι εσύ να σε εκθέτει με τα λεγόμενά του λίγες σελίδες πίσω).
Φιλικά
Γιάννης
Αυτό το έχουν ήδη επιβεβαιώσει τόσο εγώ όσο και άλλοι που επικοινωνήσανε με το κατάστημα και το είπανε μέσα στο thread...Αλλά είπαμε πρέπει να το διαβάσεις το thread...@Solidus: Μην αγχώνεσαι για τα χρήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν.
Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλα.
Φίλε Format Master, είμαι κατά της δημοσιοιποίησης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ μυνημάτων, απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με φόρα.
Ο φίλος, όσο άσχημα κι αν "μπήκε" στην αγορά με τον τρόπο του, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό που σου ζητάςει, δεν μπορείς να αποκλείσεις το γεγονός να έχει όντως συμβεί και συνεπώς δεν θα πρέπει να τον εκθέτεις σε όλους εμάς (όπως ακριβώς δεν ήθελες κι εσύ να σε εκθέτει με τα λεγόμενά του λίγες σελίδες πίσω).
Φιλικά
Γιάννης
Άποψή σου κι άποψή μου... Ζήτησα συγνώμη... Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας στο συγκεκριμένο forum...Εξηγήσεις τέλος...Σωστός...
... αυτό θα πρέπει να είναι Νόμος...
... χωρίς καμμία περαιτέρω εξήγηση... η δημοσιοποίηση προσωπικών μυνημάτων είναι ΛΑΘΟΣ.
+1εάν την “κάνει” η SONY δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω οποιαδήποτε συσκευή :violent-smiley-030:SONY Π-Ο-Τ-Ε MA Π-Ο-Τ-Ε ξανά, και αυτό είναι μήνυμα -προς την εταιρεία- από ένα απλό καταναλωτή :violent-smiley-030:
Η λίστα απλά θέτει σειρά προτεραιότητας. Το πρόβλημα δεν είναι αν μπορεί να πάρει 10 ή 20 ή 30 κομμάτια. Το πρόβλημα είναι αν θα του παραδώσει η Sony γενικώς το συγγεκριμένο μοντέλο. Αν του παραδόσει λογικά θα πάρουμε όλοι. Παιδιά απλά υπομονή μέχρι αύριο να δούμε τι θα του πούνε εκ νέου. Περιμέναμε ως τώρα μην τα χαλάσουμε τώρα στο τέλος. Είπαν 15-20 θα τις έχουμε ή δεν θα τις έχουμε. Απλά τα πράγματα. Αν δεν τις έχουμε στερηθήκαμε όλοι 100 ευρώ για 5-10 μέρες... Δεν είναι και του θανάτου η κατάσταση. Δόξα το Θεό η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και τηλεόραση θα βρούμε και καλύτερη και στην ίδια αν όχι καλύτερη τιμή. Απλά είναι τα πράγματα.+1000
υ.γ: όντως η λίστα θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κανείς μας δεν το σκέφτηκε μάλλον.
Παιδια χαλαρωστε λιγο ( με το συμπαθειο ) ..... Το τι θα κανει η sony και η καθε sony δεν εχει να κανει με το τι θελετε εσεις να αγορασετε .
Ενταξει , σαν εταιρεια στο after sale και στο service μπορει να ειναι για το Λουτσο (μενεγακεια εκδοχη) αλλα μην τρελαθουμε κιολας .
Αν δωσει 20+ κοματια σε ΕΝΑ απλο μαγαζι τι πρεπει να δωσει σε μια αλυσιδα οπως το πλαισιο π.χ. ? 200 ?
Τι νομιζετε , οτι θα εισαγουν 10.000 κοματια ? η θα γινει η sony κωλος με καποιους -καλους πελατες- για να εξυπηρετησει εναν ?
Αναλογα με το στοκ θα κινηθει ετσι ωστε να ψιλοβολευτουν ολοι και αυτο ειναι και το ποιο σωστο .
Το αν καταργειτε το μοντελο και σας ηρθε να βρεθειτε με μια d3000 λογο της "καταστασης" δεν εχει σε τιποτα να κανει με την "ακατανομαστη"και ουτε πουλαει μονο στην Ελλαδα .
Ξεκινησατε καλως μια προσπαθεια για μια καλη τιμη εως εδω θεμιτο , αγωνιζετε καποιος -οι να βγαλουν τα καστανα απ τη φωτια και στο τελος θα βγουν και υπολογοι αν τυχον δεν εξυπηρετηθουν ολοι ?
Η σας πηρε καποιους ο φοβος οτι θα σας φανε τα 100 ευρω ? ( αν ειναι δυνατον δηλαδη )
Εγω προτεινω να κλεισετε τι λιστα εδω οριστικα και να τηρησετε σειρα προτεραιοτητας γιατι κατα πως φαινετε μπορει να γινει η στραβη και να μην υπαρχει επαρκεια απο ενα μονο μαγαζι.
Σε μας ολοκληρο πλαισιο ειχε 8 κοματια μονο και τις εκανε οριακα 10 αν θυμαμε καλα και μαλιστα σε εποχη χαλαρη . Λετε δηλαδη αυτοι να μην θελουν να πουλησουν ?
Οποτε μην ζηταμε τρελλα πραγματα και σταυρωνουμε τις εταιρειες και τα μαγαζια .
Και λαβετε υποψην οτι με το συγκεκριμενο μοντελο, μαλλον ειναι γενικο το προβλημα στην Ευρωπη και οπως ειχε γραφτει σε ανυποπτο χρονο απο ξενο φορουμ ( νομιζω ο rivers καπου το ποσταρε ) και η ιδια η sony πιαστηκε αδιαβαστη γιατι δεν περιμενε οτι θα ειχε τοση ζητηση το συγκεκριμενο μοντελο .
Cool και οτι εγινε εγινε , δεν θα πεθανουμε κιολας .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.