Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Re: Απάντηση: Μαζική Αγορά Sony 40D3000

Το μεγάλο ψάρι τρωει το μικρό. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Υπάρχει και ένα πρεστίζ.
Ακριβώς. Ελπίζω να μην προκαλέσει πανικό η αναμονή. Τα χρήματα δεν θα χαθούν, θα επιστραφούν στο ακέραιο.
Για να διευκρινίσω κάτι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ο κος Ανδεαδάκης ήταν να κάνει αύριο την παραγγελία αλλά ένεκα που είχε μείνει ουσιαστικά μόνο ο Spiros Ntoutsis και ο xalaros10 είπα στον xalaro10 μια και θα του τηλεφωνούσε να του πει πως θα περνούσε αύριο για την προκαταβολή να του πει να κάνει την παραγγελία από σήμερα (ούτως ή άλλως +-1 κομμάτι δεν έπαιζε ρόλο). Και γι' αυτό και μάθαμε από σήμερα τα καθέκαστα. Πήρε ο άνθρωπος να κλείσει τα κομμάτια (διορία που του είχε ζητήσει ο πωλητής της Sony από την Παρασκευή) και τρελάθηκε όταν άκουσε τον πωλητή να λέει σούξου μούξου μανταλάκια γιατί κι αυτός από μέρους του είχε εκτεθεί στο forum.
Πάντως οι ήδη γεμάτοι φόβο και ενδοιασμούς τα έχασαν τελείως. Παραθέτω PM και την απάντησή μου, 10 λεπτά μετά από την ανακοίνωσή μου για πιθανό πρόβλημα.
Solidus said:
Υπαρχει προβλημα..

Μου κλεψανε καποια χρηματα.

Δεν εχω να την παρω μετριτοις.

Μπορουμε να την ακυρωσουμε?

Την προκαταβολη μπορω να την παρω πισω?
FoRMat MaSTer said:
Πάρε στο 210-5151183 και μίλα με τους καταστηματάρχες κο Γιώργο ή Γιάννη Ανδρεαδάκη. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πολύ πιθανόν όλοι να τις πάρουμε πίσω αν δεν τους παραδώσει η Sony τηλεοράσεις. Ελπίζω να μην σου κλέψανε πολλά.
Ελπίζω όντως αν τον κλέψανε να μην του κλέψανε πολλά αλλά ρε παιδιά είναι τρελή συγκυρία δεν νομίζετε;
Τέλος πάντων εγώ σε βγάζω από τη λίστα και πάρε τον κύριο Ανδρεαδάκη να του δώσεις αριθμό λογαριασμού να σου τα βάλει πίσω τα χρήματα. Αν πάλι το μετανιώσεις και θες να περιμένεις μέχρι αύριο πάλι ΟΚ. Αποφάσισε και κάνε όπως νομίζεις, εμένα όμως άλλο μη με πρήζεις :guitarist:(πλάκα κάνω αλλά κάνει και ρήμα :p , καλά θα ακουγότανε σε λαϊκό άσμα).

Πάντως όλα τα καταστήματα τις περιμένουν.

Οπότε αποθέματα πρέπει να υπάρχουν.
Έτσι ήξερα κι εγώ ρε φίλε αλλά τι να πω...
Θα μου πεις τι να πει και ο Βασίλης 07 που έχει ακουμπήσει full 1390 στην ΗΑ του δώσανε demo κομμάτι και περιμένει την παρτίδα μπας και πάρει καινούργια :p. Κακουχίες φίλε μου κακουχίες.

Last edited:
Φίλε Format Master, είμαι κατά της δημοσιοιποίησης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ μυνημάτων, απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με φόρα.

Ο φίλος, όσο άσχημα κι αν "μπήκε" στην αγορά με τον τρόπο του, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό που σου ζητάςει, δεν μπορείς να αποκλείσεις το γεγονός να έχει όντως συμβεί και συνεπώς δεν θα πρέπει να τον εκθέτεις σε όλους εμάς (όπως ακριβώς δεν ήθελες κι εσύ να σε εκθέτει με τα λεγόμενά του λίγες σελίδες πίσω).

Φιλικά
Γιάννης

Δε πειραζει φιλε spyridy. μη ξεχασεις να με διαγραψεις τελειως απο το forum FoRMat MaSTer. καντο συντομα μονο.Δεν αστειευομαι.

@Solidus: Μην αγχώνεσαι για τα χρήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν.
Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλα.

Φίλε Format Master, είμαι κατά της δημοσιοιποίησης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ μυνημάτων, απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με φόρα.

Ο φίλος, όσο άσχημα κι αν "μπήκε" στην αγορά με τον τρόπο του, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό που σου ζητάςει, δεν μπορείς να αποκλείσεις το γεγονός να έχει όντως συμβεί και συνεπώς δεν θα πρέπει να τον εκθέτεις σε όλους εμάς (όπως ακριβώς δεν ήθελες κι εσύ να σε εκθέτει με τα λεγόμενά του λίγες σελίδες πίσω).

Φιλικά
Γιάννης
Εννοείται πως δεν αποκλείεται να έχει συμβεί στα αλήθεια και το είπα από την πρώτη στιγμή. Με τον χρήστη εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα και μπορεί να πράξει όπως αυτός νομίζει. Απλά προσπαθώ διασκεδάσω λίγο τις εντυπώσεις και να μην τρομοκρατηθούνε όλοι οι χρήστες και αρχίσουν να μου στέλνουν PM θέλουμε τα χρήματά μας πίσω. Επειδή κατά κάποιο τρόπο είμαι ο μεσάζων κι έχω φτάσει σήμερα να έχω αφήσει τη δουλειά μου και να ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό φαντάσου να πρέπει να απαντήσω σε 15-20 PM ανύσυχων χρηστών με ερωτήσεις του στυλ μπορώ να ακυρώσω; μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω;
Τα λεγόμενα του φίλου σε καμία περίπτωση δεν με εξέθεσαν νωρίτερα γιατί υπάρχει όλο το thread στο οποίο έχουν καταγραφεί τα πάντα. Απλά εξέφρασα τη δυσαρέσκειά μου ως προς τον τρόπο που κινήθηκε χωρίς καν να διαβάσει μία σελίδα. Εγώ του πρότεινα και του ξαναπροτείνω να το σκεφτεί και να αποφασίσει μέχρι αύριο.
Τώρα να τον εξέθεσα εγώ με κάποια λεγόμενά μου ελπίζω πως όχι. Απλά παρέθεσα ένα PM και την απάντησή μου. Το PM δεν είχε κάποια προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Ο χρήστης έκανε εγγραφή για το powerbuy και είναι άγνωστη η μετέπειτα συμμετοχή του στο forum (κάτι για το οποίο αισθάνομαι και λίγο υπεύθυνος). Και όπως είπε και κάποιος πολύ γνωστός πολιτικός σε 10 χρόνια θα έχουν όλα ξεχαστεί :p.

Καθώς έγραφα το post είδα ότι o εν λόγω χρήστης postαρε και ζητάει να τον διαγράψω από το forum :frown:. Και πρέπει και να το κάνω και σύντομα γιατί δεν αστειεύεται :frown:.

Φίλε Solidus συγνώμη αν σε έθιξα... Αυτό μόνο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι να το αναιρέσω αλλά δεν αλλάζει την άποψή μου για το όλο θέμα... Ελπίζω να μην γίνω η αιτία αποχώρησής σου από το forum :frown: κι ελπίζω όλα να σου πάνε καλά στην επιλογή της τηλεόρασης που θα πάρεις στο μέλλον και τέλος ελπίζω να μην σου κλέψανε πολλά.

@Solidus: Μην αγχώνεσαι για τα χρήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν.

Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλα.
Αυτό το έχουν ήδη επιβεβαιώσει τόσο εγώ όσο και άλλοι που επικοινωνήσανε με το κατάστημα και το είπανε μέσα στο thread...Αλλά είπαμε πρέπει να το διαβάσεις το thread...

Last edited:
Πάντως εγώ έστειλα την προκαταβολή με πιστωτική, με τη διαδικασία που περιγράφει ο SurfDriver στη σελ.39. Μόλις τώρα.

Καλησπέρα παιδιά, λοιπόν νομίζω ότι βλέπουμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος. Αυτή τη στιγμή προέχει να δώσει τις τηλεοράσεις η SONY ένα δεν τις δώσει τότε συζητάμε για τις προκαταβολές, δεν θα βγάλουμε τον άνθρωπο απατεώνα, έλεος, το Σάββατο πρωί εγώ πέρασα από το μαγαζί και του έδωσα την προκαταβολή. Το θέμα είναι ότι εάν την “κάνει” η SONY δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω οποιαδήποτε συσκευή :violent-smiley-030:SONY Π-Ο-Τ-Ε MA Π-Ο-Τ-Ε ξανά, και αυτό είναι μήνυμα -προς την εταιρεία- από ένα απλό καταναλωτή :violent-smiley-030:

Φιλικά
Γιάννης

Σωστός...

... αυτό θα πρέπει να είναι Νόμος...

... χωρίς καμμία περαιτέρω εξήγηση... η δημοσιοποίηση προσωπικών μυνημάτων είναι ΛΑΘΟΣ.

Σωστός...

... αυτό θα πρέπει να είναι Νόμος...

... χωρίς καμμία περαιτέρω εξήγηση... η δημοσιοποίηση προσωπικών μυνημάτων είναι ΛΑΘΟΣ.
Άποψή σου κι άποψή μου... Ζήτησα συγνώμη... Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας στο συγκεκριμένο forum...Εξηγήσεις τέλος...

Ας επικεντρωθούμε στο θέμα του thread. Ασχολούμαι αρκετά με το θέμα της αγοράς για να ασχολούμαι και με άλλα...

Ας προβεί αν είναι ο Admin του thread σε διαγραφή του ποστ μου. Πας να δημιουργήσεις θέμα εκεί που ουσιαστικά πλέον δεν υπάρχει. Καμιά βοήθεια στην κατάστασή μας έχεις να δώσεις;

Last edited:
εάν την “κάνει” η SONY δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω οποιαδήποτε συσκευή :violent-smiley-030:SONY Π-Ο-Τ-Ε MA Π-Ο-Τ-Ε ξανά, και αυτό είναι μήνυμα -προς την εταιρεία- από ένα απλό καταναλωτή :violent-smiley-030:
+1

Φίλοι μου..με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθώ το θέμα...

πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την μαζική αγορά...

δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις....

σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή....

Παιδια χαλαρωστε λιγο ( με το συμπαθειο ) ..... Το τι θα κανει η sony και η καθε sony δεν εχει να κανει με το τι θελετε εσεις να αγορασετε .
Ενταξει , σαν εταιρεια στο after sale και στο service μπορει να ειναι για το Λουτσο (μενεγακεια εκδοχη) αλλα μην τρελαθουμε κιολας .
Αν δωσει 20+ κοματια σε ΕΝΑ απλο μαγαζι τι πρεπει να δωσει σε μια αλυσιδα οπως το πλαισιο π.χ. ? 200 ?
Τι νομιζετε , οτι θα εισαγουν 10.000 κοματια ? η θα γινει η sony κωλος με καποιους -καλους πελατες- για να εξυπηρετησει εναν ?
Αναλογα με το στοκ θα κινηθει ετσι ωστε να ψιλοβολευτουν ολοι και αυτο ειναι και το ποιο σωστο .
Το αν καταργειτε το μοντελο και σας ηρθε να βρεθειτε με μια d3000 λογο της "καταστασης" δεν εχει σε τιποτα να κανει με την "ακατανομαστη":flipout:και ουτε πουλαει μονο στην Ελλαδα .

Ξεκινησατε καλως μια προσπαθεια για μια καλη τιμη εως εδω θεμιτο , αγωνιζετε καποιος -οι να βγαλουν τα καστανα απ τη φωτια και στο τελος θα βγουν και υπολογοι αν τυχον δεν εξυπηρετηθουν ολοι ?
Η σας πηρε καποιους ο φοβος οτι θα σας φανε τα 100 ευρω ? ( αν ειναι δυνατον δηλαδη )
Εγω προτεινω να κλεισετε τι λιστα εδω οριστικα και να τηρησετε σειρα προτεραιοτητας γιατι κατα πως φαινετε μπορει να γινει η στραβη και να μην υπαρχει επαρκεια απο ενα μονο μαγαζι.
Σε μας ολοκληρο πλαισιο ειχε 8 κοματια μονο και τις εκανε οριακα 10 αν θυμαμε καλα και μαλιστα σε εποχη χαλαρη . Λετε δηλαδη αυτοι να μην θελουν να πουλησουν ?
Οποτε μην ζηταμε τρελλα πραγματα και σταυρωνουμε τις εταιρειες και τα μαγαζια .
Και λαβετε υποψην οτι με το συγκεκριμενο μοντελο, μαλλον ειναι γενικο το προβλημα στην Ευρωπη και οπως ειχε γραφτει σε ανυποπτο χρονο απο ξενο φορουμ ( νομιζω ο rivers καπου το ποσταρε ) και η ιδια η sony πιαστηκε αδιαβαστη γιατι δεν περιμενε οτι θα ειχε τοση ζητηση το συγκεκριμενο μοντελο .
Cool και οτι εγινε εγινε , δεν θα πεθανουμε κιολας .

+1000

υ.γ: όντως η λίστα θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κανείς μας δεν το σκέφτηκε μάλλον.

+1000

υ.γ: όντως η λίστα θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κανείς μας δεν το σκέφτηκε μάλλον.
Η λίστα απλά θέτει σειρά προτεραιότητας. Το πρόβλημα δεν είναι αν μπορεί να πάρει 10 ή 20 ή 30 κομμάτια. Το πρόβλημα είναι αν θα του παραδώσει η Sony γενικώς το συγγεκριμένο μοντέλο. Αν του παραδόσει λογικά θα πάρουμε όλοι. Παιδιά απλά υπομονή μέχρι αύριο να δούμε τι θα του πούνε εκ νέου. Περιμέναμε ως τώρα μην τα χαλάσουμε τώρα στο τέλος. Είπαν 15-20 θα τις έχουμε ή δεν θα τις έχουμε. Απλά τα πράγματα. Αν δεν τις έχουμε στερηθήκαμε όλοι 100 ευρώ για 5-10 μέρες... Δεν είναι και του θανάτου η κατάσταση. Δόξα το Θεό η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και τηλεόραση θα βρούμε και καλύτερη και στην ίδια αν όχι καλύτερη τιμή. Απλά είναι τα πράγματα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα, παρότι λόγω κάποιων άλλων υποχρεώσεων αφέθηκα για λίγο απο το θέμα (υπήρχε όμως ο πανάξιος FM να τραβήξει το φορτίο :grinning-smiley-043) να πω και εγώ με την σειρά μου ότι καταρχήν δεν θεωρώ οτι η λίστα έπρεπε να κλείσει.

Δεν υποσχόμαστε σε κανέναν τίποτα. Όλοι μπαίνουμε σε μια σειρά. Δηλαδή αν κλείναμε την λίστα στους 20 και τελικά μάς έλεγαν απο Net-electric οτι έχουν 25 κομμάτια δεν θα ήταν κρίμα για τους υπόλοιπους;

Το πρόβλημα δεν είναι όλα αυτά τα μικρο-διαδικαστικά που σηζητάμε τις τελευταίες μέρες. Με λίγη θέληση όλα αυτά λύνονται. Το πρόβλημα είναι οτι όπως πάντα όσο φτάνουμε στο τέλος και λύνονται τα προβλήματα τόσο περισσότεροι θέλουν να συμμετάσχουν. Και αν τελικά ανακοινώσουμε οτι οι τηλεοράσεις θα παραδοθούν την ηλιόλουστη τρίτη 18/9 στις 17.15 δωρεάν στο σπίτι του καθενός θα βρεθούν και άλλοι 10 να θέλουν απο μία, την στιγμή μάλιστα που μόλις τα είχαμε βρεί λίγο σκούρα φτάσαμε να φοβόμαστε μήπως τελικά δεν είμαστε ούτε 10. Αν όλοι αυτοί είχαμε μαζευτεί απο τις πρώτες μέρες η δουλειά όλων θα ήταν πιο εύκολη και θα κέρδίζαμε και κάτι παραπάνω σίγουρα. Και μην νομίζει κανείς οτι αν λέγαμε στο Πλαίσο απο την πρώτη στιγμή οτι είμαστε 25 και θα περιμένουμε μέχρι τις 15/9 δεν θα μας έκανε αντίστοιχη τιμή....Απλά πλέον, καλώς ή κακώς δεσμευτήκαμε με τον άνθρωπο που μας έκανε την καλύτερη τιμή για τα 10 κομμάτια και μέχρι στιγμής μας έχει φερθεί άψογα.

Αυτά προς το παρόν και αν θελήσει και κανένας ακόμη να συμμετάσχει ας μην έχει ενδοιασμούς, απλά να μην γκρινιάξει μετά, αν τυχόν βρεθεί χωρίς τηλεόραση σε περίπτωση περιορισμένου στοκ. Όσον αφορά την προκαταβολή είναι αστείο να φοβόμαστε οτι ένα κατάστημα θα καταστρέψει την φήμη του για λίγα ευρώ....

Last edited:
Παιδια χαλαρωστε λιγο ( με το συμπαθειο ) ..... Το τι θα κανει η sony και η καθε sony δεν εχει να κανει με το τι θελετε εσεις να αγορασετε .
Ενταξει , σαν εταιρεια στο after sale και στο service μπορει να ειναι για το Λουτσο (μενεγακεια εκδοχη) αλλα μην τρελαθουμε κιολας .
Αν δωσει 20+ κοματια σε ΕΝΑ απλο μαγαζι τι πρεπει να δωσει σε μια αλυσιδα οπως το πλαισιο π.χ. ? 200 ?
Τι νομιζετε , οτι θα εισαγουν 10.000 κοματια ? η θα γινει η sony κωλος με καποιους -καλους πελατες- για να εξυπηρετησει εναν ?
Αναλογα με το στοκ θα κινηθει ετσι ωστε να ψιλοβολευτουν ολοι και αυτο ειναι και το ποιο σωστο .
Το αν καταργειτε το μοντελο και σας ηρθε να βρεθειτε με μια d3000 λογο της "καταστασης" δεν εχει σε τιποτα να κανει με την "ακατανομαστη":flipout:και ουτε πουλαει μονο στην Ελλαδα .

Ξεκινησατε καλως μια προσπαθεια για μια καλη τιμη εως εδω θεμιτο , αγωνιζετε καποιος -οι να βγαλουν τα καστανα απ τη φωτια και στο τελος θα βγουν και υπολογοι αν τυχον δεν εξυπηρετηθουν ολοι ?
Η σας πηρε καποιους ο φοβος οτι θα σας φανε τα 100 ευρω ? ( αν ειναι δυνατον δηλαδη )
Εγω προτεινω να κλεισετε τι λιστα εδω οριστικα και να τηρησετε σειρα προτεραιοτητας γιατι κατα πως φαινετε μπορει να γινει η στραβη και να μην υπαρχει επαρκεια απο ενα μονο μαγαζι.
Σε μας ολοκληρο πλαισιο ειχε 8 κοματια μονο και τις εκανε οριακα 10 αν θυμαμε καλα και μαλιστα σε εποχη χαλαρη . Λετε δηλαδη αυτοι να μην θελουν να πουλησουν ?
Οποτε μην ζηταμε τρελλα πραγματα και σταυρωνουμε τις εταιρειες και τα μαγαζια .
Και λαβετε υποψην οτι με το συγκεκριμενο μοντελο, μαλλον ειναι γενικο το προβλημα στην Ευρωπη και οπως ειχε γραφτει σε ανυποπτο χρονο απο ξενο φορουμ ( νομιζω ο rivers καπου το ποσταρε ) και η ιδια η sony πιαστηκε αδιαβαστη γιατι δεν περιμενε οτι θα ειχε τοση ζητηση το συγκεκριμενο μοντελο .
Cool και οτι εγινε εγινε , δεν θα πεθανουμε κιολας .

Aν και δεν είμαι στους ενδιαφερόμενους, νομίζω οτι το παραπάνω πόστ είναι κατά λέξη όλη η ουσία...
Υπομονή παιδιά θα βρεθεί λύση...

Συμφωνώ απόλυτα και πιστεύω και πραγματικά εύχομαι να βρεθούν τα κομμάτια!

Aποχωρω απο την αγορα της tv και περιμενω power buy σε LCD 40-42'' HD...(SHARP-SAMSUNG-LG-PHILIPS , η οτι αλλο καλο υπαρχει ,μεχρι τις γιορτες των Χριστουγεννων ,εχοντας και το δωρο...) Με ενδιαφερει αμεσα η αγορα monitor 22-24" για pc.Εδω χωραει power buy?
Μπραβο σε ολους για το ενδιαφερον ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ και μην ξεχναμε Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ