Μαζική Αγορά Sony 40D3000

τελικά τι γίνεται ρε παιδιά? αν τη βρούμε την αγόράζουμε ή πάμε για κανα πιο καινουργιο μοντέλο?

Πονοκέφαλος κατάντησε πια....
Όπα... πρώτο ποστ και μας λες ότι κατάντησε πονοκέφαλος. Που να είχες φάει και τις άπειρες ώρες δηλαδή που έχουμε φάει εμείς ψάχνοντας και ξαναψάχνοντας.
Πάντως για να απαντήσω στο ερώτημά σου εν συντομία αν την βρεις στα 1400 καινούργια σφραγισμένη την αγοράζεις ασυζητητί. Άλλοι μπορεί να σου πούνε να δώσεις και παραπάνω αν την βρεις. Μπορεί να έχουν και δίκιο. Εγώ δεν το κάνω πάντως για προσωπικούς λόγους πλέον (εφόσον βρίσκω την 46άρα από Γερμανία 1660 με μεταφορικά δεν δίνω στους μάγκες τους δικούς μας 1500+ για την 40άρα).

Όπα... πρώτο ποστ και μας λες ότι κατάντησε πονοκέφαλος. Που να είχες φάει και τις άπειρες ώρες δηλαδή που έχουμε φάει εμείς ψάχνοντας και ξαναψάχνοντας.
Πάντως για να απαντήσω στο ερώτημά σου εν συντομία αν την βρεις στα 1400 καινούργια σφραγισμένη την αγοράζεις ασυζητητί. Άλλοι μπορεί να σου πούνε να δώσεις και παραπάνω αν την βρεις. Μπορεί να έχουν και δίκιο. Εγώ δεν το κάνω πάντως για προσωπικούς λόγους πλέον (εφόσον βρίσκω την 46άρα από Γερμανία 1660 με μεταφορικά δεν δίνω στους μάγκες τους δικούς μας 1500+ για την 40άρα).

Την παρέλαβες ή ακόμα; Πάντως χτες έκατσα στο 1,5-2,0 μετρα να παίξω PS2 και μου φάνηκε μια χαρα!!

Την παρέλαβες ή ακόμα; Πάντως χτες έκατσα στο 1,5-2,0 μετρα να παίξω PS2 και μου φάνηκε μια χαρα!!
Καλό αυτό!!! :silly: Όχι φίλε μου δεν την παρέλλαβα ακόμη αλλά αυτή την στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί γιατί το Σάββατο έχω τον γάμο μου και τρέχω με 500 άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Από βδομάδα που θα ηρεμήσουμε θα στείλω e-mail να δω τι γίνεται.

Καλή κρεμάλα φίλε μου...Θα ευχόσουν να περιμένεις την τηλεόραση παρά να παντρευτείς!!

Πάντως για να απαντήσω στο ερώτημά σου εν συντομία αν την βρεις στα 1400 καινούργια σφραγισμένη την αγοράζεις ασυζητητί. Άλλοι μπορεί να σου πούνε να δώσεις και παραπάνω αν την βρεις. Μπορεί να έχουν και δίκιο. Εγώ δεν το κάνω πάντως για προσωπικούς λόγους πλέον (εφόσον βρίσκω την 46άρα από Γερμανία 1660 με μεταφορικά δεν δίνω στους μάγκες τους δικούς μας 1500+ για την 40άρα).

Πρώτο post μπορεί να ήταν αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι (ψάχνομαι) καιρό και ότι δεν σας διαβάζω ακόμα περισσότερο καιρό. Τελος πάντων, ο πονοκέφαλος ήταν σχήμα λόγου ώς προς την έρευνα και όχι προς το thread και τα σχόλια όλων σας. Τουναντίον, με βοηθήσατε όλοι σας στο να την αγοράσω και να την περιμένω να "κρεμαστει" στο σαλόνι μου εντος εβδομάδος. Αυτά τα ολίγα...:7SFGSFG:

Καλό αυτό!!! :silly: Όχι φίλε μου δεν την παρέλλαβα ακόμη αλλά αυτή την στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί γιατί το Σάββατο έχω τον γάμο μου και τρέχω με 500 άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Από βδομάδα που θα ηρεμήσουμε θα στείλω e-mail να δω τι γίνεται.

Καλό κρέμασμα φίλε FoRMat :hanged:

Οι ομοιοπαθόντες σε χαιρετούν -bye--bye--bye-