Μαζική αγορά τηλεόρασης

Βασίλης

AVClub Addicted Member
24 July 2007
1,936
Αθηνα
Βλέποντας τις καλες τιμές που μπορούμε να πετύχουμε με την δύναμη των πολλών ανοίγω εδώ ένα θέμα και ζητάω από όλους όσους θέλουν να αγοράσουν μια τηλεόραση να μαζευτούμε εδώ και να απευθύνουμε σε διάφορα καταστήματα την πρόταση και να δούμε τι θα κερδίσουμε..
Πρίν όμως από αυτό θέλω να ρωτήσω αν οι διαχειριστές το επιτρέπουν και επίσης αν η πείρα σας σας λέει οτι μπορούμε να πετύχουμε καλύτερες τιμές με δεδομένη την ιδιομορφία του power buy αυτού καθώς πρόκειται για διαφορετικά μοντέλα..anyway εγώ ξεκινώ και βάζω την πρώτη τηλεόραση που θα αγοραστεί με αυτή την κίνηση: Samsung le46m86..o επόμενος ας βάλει το μοντέλο που αυτός θέλει να αγοράσει και μόλις μαζευτούν καμια 20αρια στέλνουμε την προσφορά
ΥΓ: και μην ξεχνάτε..δεν έχουμε τιποτα να χάσουμε..μπορεί μάλιστα να κερδίσουμε και κάτι! :ADFADF1:

Συμφωνώ με τον Γιώργο Χ. για την ψηφοφορία όμως θα πρέπει να καθοριστούν ίντσες, HD απλό ή full καθώς και 100hz ή όχι.

Ειμαι μεσα για αγορα TV 42" 100hz,hd ,(αληθεια ειναι εφικτο-επιτρεπτο power buy για καλο monitor pc 24" 1920x1080)...

γνωμη μου...
ζητηστε απο τον Διαχειριστη της κατηγοριας τηλεορασεων να σας φτιαξει ενα poll
εκεί ανεβάστε ολοι πια τηλεόραση θέλετε
συγκεντρωστε μεσα σε 15 μερες πια μοντελα θελετε και ζητηστε βοηθεια και απο τα ατομα που εχουν ηδη "τρέξει" αναλογες αγορες
πχ για την Sony την 40αρα

διοτι ετσι θα πετυχετε ακομη καλυτερες τιμες πχ αλλο 10 TV της ιδιας εταιρειας και αλλο 30 κομματια διαφορων εταιρειων μια και τα μαγαζια καιγονται και για τον συνολικο τζιρο τους

ολα τα παραπανω αποτελουν IMHO

γνωμη μου...
ζητηστε απο τον Διαχειριστη της κατηγοριας τηλεορασεων να σας φτιαξει ενα poll
εκεί ανεβάστε ολοι πια τηλεόραση θέλετε
συγκεντρωστε μεσα σε 15 μερες πια μοντελα θελετε και ζητηστε βοηθεια και απο τα ατομα που εχουν ηδη "τρέξει" αναλογες αγορες
πχ για την Sony την 40αρα

διοτι ετσι θα πετυχετε ακομη καλυτερες τιμες πχ αλλο 10 TV της ιδιας εταιρειας και αλλο 30 κομματια διαφορων εταιρειων μια και τα μαγαζια καιγονται και για τον συνολικο τζιρο τους

ολα τα παραπανω αποτελουν IMHO

:SFGSFGSF:

Ψάχνω για άμεση αγορά 32+ LCD στα 1000+, το δυνατόν καλή σε SD. Αν όντως υπάρχει περίπτωση να επιτύχουμε καλές τιμές με διαφορετικά μοντέλα, τότε το μαγαζί το ξέρουμε, ας πει ο καθένας τι θέλει και προχωράμε.

Εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά της Samsung LE40F86B LCD 100Hz 40'' (full HD) :operator:

Πάντως καλό είναι να ανοίξει μια ψηφοφορία να δούμε όλες τις προτιμήσεις και αποφασίζουμε.... Είναι καλό να κινούμαστε όλοι σε αγορές powerbuy, γιατί και καλές τιμές πετυχαίνουμε, και καλύτερη υποστήριξη σε service και εγγύηση όταν είμαστε πολλοί, αλλά και ο,τι άλλο μπορεί να προκύψει από μια τέτοια κίνηση.... :ernaehrung004:

Ακόμα και powerbuy εκτός Ελλάδας μπορούμε να κάνουμε, με μοντέλα που να καλύπτονται από Ευρωπαϊκή εγγύηση και να υποστηρίζονται στο service και στην Ελλάδα.
Για παράδειγμα από Γερμανία, που υπάρχει ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί, με τιμές χώμα σε σχέση με την Ελλάδα!

Last edited:
το καλο ειναι οτι με τετοιες μαζικες κινησεις ισως καταφερουμε να προσγειωσουμε λιγο και καποια καταστηματα στην ελλαδα που δεν εχουν τον θεο τους

Παιδιά το power buy έχει νόημα για 20 ίδια κομμάτια ας πούμε. Να πάει ο καταστηματάρχης στην τάδε εταιρία και να της πει θα πάρει 20 κομμάτια. Τι τιμή θα μου κάνεις (ουσιαστικά γίνεται και το μαγαζί από μικρό μεγάλο και παίρνει καλύτερη τιμή).
Για διαφορετικά μοντέλα δεν νομίζω να υπάρχουν θεαματικές μειώσεις των τιμών και αν το κάνει το μαγαζί θα το κάνει για διαφήμιση χωρίς να έχει μεγάλο όφελος.

power buy κάνεις για συγκεκριμένη τηλεόραση ... Τώρα θα μπορούσαμε να βαφτίσουμε τον κάθε μήνα , μήνα Sony , Philips και ούτως καθεξής ώστε να καλυφτούν οι πάντες ...

ΥΓ Σας θυμίζω ότι για την διενέργεια power buy δεν ευθύνεται το forum που φιλοξενεί την συζήτηση ... Αυτό γίνεται μόνο από την κεντρική ομάδα ...

Αντιγράφω από το θέμα "Μαζική Αγορά Sony 40D3000E", καθώ ενδιαφέρει άμεσα και εδώ...

Λοιπόν, μπήκα στον κόπο να μας επαναδιοργανώσω κάνοντας μια ανακεφαλαίωση με το που βρισκόμαστε τώρα όσον αφορά τις προθέσεις του καθένα που είχε δηλώσει συμμετοχή για το powerbuy με την 40D3000E. Εφόσον πολλοί από εμάς δεν είμαστε σε θέση να περιμένουμε μέχρι το Δεκέμβρη, είναι πολύ, πολύ πιθανό να γίνει εν τέλει ενα powerbuy πιο άμεσα με κάποιο μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 40D3000και θα κυμαίνεται σε κοντινά οικονομικά μεγέθη. Έχω σημειώσει και 2 χρήστες από το «διπλανό» θέμα «μαζική αγορά τηλεόρασης». Καλό θα ήταν οι χρήστες οι οποίοι δεν έχουν ποστάρει μετά την ακύρωση της παραγγελίας της Sony, να δώσουν και αυτοί το στίγμα τους, καθώς όσο περισσότεροι μαζευτούμε, τόσο το καλύτερο.

1. Ulv3r (new powerbuy?)
2. FoRMat MaSTer
(December powerbuy)
3. mindscape (new powerbuy)
4. xalaros10
(December powerbuy?)
5. Jorgito (?)
6. OrangeBoy
(new powerbuy)
7. jkontar (
?)
8. queensryche (?)
9. kacey (?)
10. Spiros Ntoutsis (new powerbuy?)
11. theodi (
new powerbuy?)
12.
ΑντώνηςΒ (?)
13.
SurfDrifter ((Decemberpowerbuy?)
14. nektar (?)
1
5. nikolara (new powerbuy)
16. cgiot (?)
17
. Avra (?)
18
. galanta (?)
19
. trap496 (?)
2
0. Solidus (?)
21. couveland (new powerbuy)
22.manolaskakis (December powerbuy)
23. smoothbore (December powerbuy)
24. m1234 (new powerbuy?)
25. vasdar (new powerbuy)
26. Διονύσης (new powerbuy)

Όσον αφορά τα μοντέλα, έχουν ειπωθεί μερικά, θα τα συζητήσουμε διεξοδικά, αλλά ας θέσουμε τον κανόνα να μην ξεπεράσουμε τα 1400 ευρώ (τελική τιμή με powerbuy, δηλαδή μέχρι περίπου 1700 αρχική) παίζοντας ανάμεσα στις 37 έως τις 42 ίντσες. Σας ακούω...

Re: Απάντηση: Μαζική αγορά τηλεόρασης

power buy κάνεις για συγκεκριμένη τηλεόραση ... Τώρα θα μπορούσαμε να βαφτίσουμε τον κάθε μήνα , μήνα Sony , Philips και ούτως καθεξής ώστε να καλυφτούν οι πάντες ...

ΥΓ Σας θυμίζω ότι για την διενέργεια power buy δεν ευθύνεται το forum που φιλοξενεί την συζήτηση ... Αυτό γίνεται μόνο από την κεντρική ομάδα ...
+1000000000000000
To powerbuy γίνεται για συγκεκριμένο μοντέλο σε συγκεκριμένες ίντσες και επιτυγχάνεται από την καλύτερη τιμή που πιάνει το κατάστημα από τον εισαγωγέα και μεταφέρει τμήμα της έκπτωσης (αν όχι όλη) στον καταναλωτή. Αυτό που σκέφτεστε (να πάρει ο καθένας την τηλεόρασή του σε καλύτερη τιμή) είναι μεν ιδανικό αλλά αδύνατο να συμβεί σε μεγάλο βαθμό.
Γιατί; Γιατί ο πωλητής επειδή δεν θα πάρει καλύτερη τιμή από τους προμηθευτές θα δει τον συνολικό τζίρο θα υπολογίσει το κέρδος του θα σας κόψει μια έκπτωση που θα έκοβε σε κάποιον που θα εγόραζε 10 συσκευές από το μαγαζί του. Μετά θα διαιρέσει την έκπτωση και θα σας δώσει τιμή.
Η σωστή κίνηση είναι για ένα μοντέλο σε συγκεκριμένες ίντσες. Αλλιώς αρχίζει το μπάχαλο. Μακάρι να βγω πάντως λάθος και να καταφέρετε να πάρει ο καθένας την τηλεόρασή του στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Εγώ είμαι ψημμένος για την καινούργια Samsung LE40F86B που λέει κι ο φίλος ο Διονύσης αλλά θέλω να δω κανά review πρώτα. To technikdirekt.de πάντως έχω διαβάσει ότι είναι απόλυτα αξιόπιστο και την δίνει στα 1879 μαζί με τα μεταφορικά http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187859/-/Article.html?
Αν οργανωθεί powerbuy για το συγκεκριμένο μοντέλο και πιάσουμε κοντά σε αυτή την τιμή είμαι μέσα 1000%.

Εγώ είμαι ψημμένος για την καινούργια Samsung LE40F86B που λέει κι ο φίλος ο Διονύσης αλλά θέλω να δω κανά review πρώτα. To technikdirekt.de πάντως έχω διαβάσει ότι είναι απόλυτα αξιόπιστο και την δίνει στα 1879 μαζί με τα μεταφορικά http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187859/-/Article.html?
Αν οργανωθεί powerbuy για το συγκεκριμένο μοντέλο και πιάσουμε κοντά σε αυτή την τιμή είμαι μέσα 1000%.
2.099 euros από technixx.gr...
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=974476&ext=skroutz
2.199 apo plaisio...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=1013335

Out of my league είναι αυτή...

Με 1759 αρχικη, η LE40M86B (http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=946963&ext=skroutz) ειναι μια πιο ρεαλιστικη επιλογη για μενα...

Last edited:

Εγώ είμαι ψημμένος για την καινούργια Samsung LE40F86B που λέει κι ο φίλος ο Διονύσης αλλά θέλω να δω κανά review πρώτα.
Φίλε μου, στο ποστ μου πιο πάνω στην κορυφή της σελίδας, που την αναφέρω, έχω βάλει link από το 1ο review που βγήκε! πάτα και θα δεις...:ernaehrung004:

Παιδια εγω ειμαι μεσα για το επομενο power buy tv(εως42") το οποιο μπορει να γινει αβιαστα σε 1-2 μηνες (οσο πιο αργα τοσο πιο καλα ,με περισσοτερους αγοραστες - νεοτερα μοντελα- καλυτερες τιμες ).
Ας μην ξεχναμε ,οτι τελη Οκτωβριου γινεται η εκθεση του ΗΧΟΥ ,οπου μπορουμε να δουμε ολα τα νεα μοντελα απο κοντα(αισθητικο μερος του εγχειρηματος ) και να εχουμε ηδη ενημερωθει απο test (απο αξιοπιστες πηγες ) για τα 2-3 υποψηφια μοντελα για να καταληξουμε στο 1 για το power buy ...

Μindscape βάλε με στη λίστα.Ενδιαφέρομαι για αγορά μέσα σε 2 μήνες 40'' full hd - 100hz και προτείνω να ψηφίσουμε ανάμεσα σε:
1.SAMSUNG LE40F86B
2.SONY 40Χ3000
3.
Sharp 42XL2Ε
4.Toshiba 42Ζ3030D
5.Philips 42PFL9632

Εάν υπαρχουν άλλες επιλογές ή παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες.