Μαζική Παραγγελία PS3 ή XBOX360 ?

Εγώ δεν μίλησα για ποσό.
Μετά την έρευνα αγοράς & μάζεμα προσφορών θα δούμε τι "ψάρια πιάνουμε".

Αν θέλετε και την δική μου γνώμη σε τέτοια είδους προϊόντα παγκόσμιας εμβέλειας και οικονομικής πολιτικής οι τιμές είναι μαρκέ, καραφίξ (δεν μιλάμε τώρα για 20-30 ευρώ πάνω-κάτω).
Αν δεν αποφασίσει η "μαμά" να ρίξει τις τιμές παγκοσμίως, δεν πρόκειται να γίνει εφικτή αυτή η τιμή ούτε με 1000 κομμάτια powerbuy.

Κάντε την προσπάθεια αλλά δύσκολα θα βρείτε διαφορετική τιμή μιας και το ποσοστό που αφήνουν οι κονσόλες στα καταστήματα είναι μονοψήφιο και κάτω απο 5%. Θα συμφωνήσω με τον Browser, οι τιμές που θα πάρεις τώρα δεν θα έχουν καμμία σχέση με τα Χριστούγεννα, ήδη γνωρίζω ότι η Sony θα παίξει με τρελές προσφορές σε διάφορα πακέτα που θα περιέχουν και την κονσόλα.

Χθες επικοινώνησα με γνωστή αλυσίδα <<ηλεκτραγοράς>> και ενημερώθηκα πως μπορεί να γίνει έκπτωση αρκεί να τους δώσουμε ακριβή αριθμό τεμαχίων.
Βέβαια σωστά όπως ανέφεραν αρκετοί δεν γίνεται να είναι μεγάλη αλλά θα δείξει.

Επίσης ρώτησα αν γίνεται να κοπούν ξεχωριστές αποδείξεις όμως με ενημέρωσαν (σωστά) πως τότε δεν θα ήταν μαζική παραγγελία οπότε και θα πρέπει να κοπεί μια απόδειξη σε 1 όνομα. Κάπως πρέπει να δούμε τι θα γίνει σε περίπτωση χρησιμοποίησης της εγγύησης όπου χρειάζεται η απόδειξη (φωτοτυπία δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα ε ?)

Είδωμεν........

Αν και με αυτό που θα πω είμαι εκτός topic (συγνώμη).....

Να προσέχετε με τις προσφορές γιατί πολλές φορές τελικά την πληρώνουμε την προσφορά στην τιμή του είδους.

Επίσης καλές προσφορές είναι τα γνωστά "direct" (direct = διαδικασία πώλησης που κρατάει αρκετές ημέρες) που γίνονται σε πολυκαταστήματα όπου και ξεστοκάρουν και αν έχουμε χρόνο και κάτσουμε αρκετές ώρες βγαίνουν τρελές προσφορές ειδικά σε TVs.

Οταν όμως αγοράζεις την τηλεόραση φθηνότερα απο την κανονική τιμή και συμπεριλαμβάνει την κονσόλα+παιχνίδια τότε μάλλον είναι ευκαιρία :Banane0:

Οταν όμως αγοράζεις την τηλεόραση φθηνότερα απο την κανονική τιμή και συμπεριλαμβάνει την κονσόλα+παιχνίδια τότε μάλλον είναι ευκαιρία :Banane0:

Ετσι ακριβως!!

για καποιους απο εμας δε συμφερει η μια αποδειξη μιας και με τιμολογιο γλυτωνουμε αρκετα χρηματα....

ασε θα τα φυλαξω για να παρω ενα οδηγο BR οταν πεσουν οι τιμες