Μάζωξη, κρασοκατάνυξη κανείς.....?

aroS3

Senior Member
19 June 2006
555
Αθήνα
Πολύ βαρεμάρα έχει πέσει. Για να αρχίσουν να πέφτουν οι προτάσεις.
:ernaehrung004:

Diy-δες,

ειλικρινά θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ στην παρέα σας και να γνωριστούμε από κοντά - δυστυχώς όμως εορταστικές υποχρεώσεις Κων/νου & Ελένης που δεν τις ολοκλήρωσα λόγω απουσίας, επιβάλλουν την απουσία μου από τη συνεύρεσή σας.

Καλή κρασοκατάνυξη και ελπίζω την επόμενη φορά, να μην είμαι στριμωγμένος και να δηλώσω "παρών". :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Μάζωξη, κρασοκατάνυξη κανείς.....?

παίδες χτυπήστε Μουρούζη και μετά βάλτε καμιά φωτογραφία να χορτάσουμε κι εμείς!

:ernaehrung004:
φιλικη συμβουλη...
...παιδια (αν μου επιτρεπετε να πω την γνωμη μου) ο μουρουζης εδω κι αρκετο καιρο εχει χαλασει...το εχει ξεφτιλισει τελειως ...για δοκιμαστε και τον χριστοφορο,απεναντι..
τον μουρουζη τον <εχω χτισει>,απο την εποχη που ηταν χασαπικο και,εψηνε ο πατερας του,(στο μικρο μαγαζι)αλλα τα τελευταια τρια χρονια πραγματικα το εχει παρακανει,μιλαμε το κρεας μυριζε και η εξυπηρετηση ανυπαρκτη,ενω δεν ειχε κοσμο...να μην πω για τιμες...οσο για τον Χριστόφορο,η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...προσεγμένα σερβίτσια, άμεσο σέρβις, εξίσου μεγάλες μερίδες και αυτός και σχεδόν πάντα κάτι θα κεράσει. Ο Μουρούζης ακόμα και το γλυκάκι με αγγαρεία στο έφερνε!!!

Last edited: