με 1200 € μάξιμουμ, προτάσεις για TV full hd

grscarface

New member
2 January 2008
51
Διάβασα αρκετά , διάφορα posts του φόρουμ αλλά άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα για αυτό αποφάσισα να ανοίξω ένα νέο thread και όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει.

Με 1200 ευρώ badget τι τηλεόραση 40-42 ιντσών μπορώ να πάρω , κατά προτίμηση full hd.(είμαι κάτοχος του ps3 και την τελεόραση την θέλω κυρίως για gaming και ποδόσφαιρο). Για ταινίες έχω τον προβολέα και λέω να τον ξεκουράσω λίγο.

Re: με 1200 μάξιμουμ, προτάσεις για TV full hd

Αν δεν ελεγε για gaming μεσα θα προτεινα και τις δυο γνωστες πλασμα (PX80 , PG6000) που για ποδοσφαιρο ειναι οτι πρεπει.

Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Δώρο που θα μου την κάνει δώρο.:ernaehrung004:

η την 40V3000 ή αν μπορεις να κανεις λιγο την υπερβαση να χτυπησεις την καινουργια 40W4000 που είναι εξαιρετικη τηλεοραση και με απιστευτο μαυρο και κοντραστ.Είναι στα 1300Ε περιπου αν θυμαμαι καλα στο ελλαδισταν

Εγώ πήρα αυτή πριν από λίγο καιρό. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από τις άλλες που σου πρότειναν, αλλά είναι καινούργιο μοντέλο και είναι full HD όπως τη θες. Στο link που σου δίνω έχει 1244, αλλά εγώ την πήρα 1200 από κατάστημα πολύ γνωστής αλυσίδας, οπότε είναι και μέσα στα όρια που θέτεις.

Απάντηση: με 1200 μάξιμουμ, προτάσεις για TV full hd

Διάβασα αρκετά , διάφορα posts του φόρουμ αλλά άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα για αυτό αποφάσισα να ανοίξω ένα νέο thread και όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει.

Με 1200 ευρώ badget τι τηλεόραση 40-42 ιντσών μπορώ να πάρω , κατά προτίμηση full hd.(είμαι κάτοχος του ps3 και την τελεόραση την θέλω κυρίως για gaming και ποδόσφαιρο). Για ταινίες έχω τον προβολέα και λέω να τον ξεκουράσω λίγο.

Μπορεί να το έχεις διαβάσει........μπορεί και όχι.....ίσως σε βοηθήσει....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26643

....καλά ξεμπερδέματα!!!!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα τελευταία πολύ γουστάρω τις Σόνυ, μιλάμε ότι ποτέ δεν τις ήθελα, αλλά περί ορέξεως.
Και 2 επιλογές είναι άξιες λόγου, ποιός να το πίστευε ότι εν έτι 2008, θα βρίσκαμε τιμές σε 40αρες κάτω από 1200.
Αρα περιμένουμε λίγο ακόμη, το λέω για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα.

Και εγώ σου προτείνω την 40A558. Πήρα την ίδια σε 46άρα και εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Και εγώ σου προτείνω την 40A558. Πήρα την ίδια σε 46άρα και εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Απο οτι βλεπεις παραπανω φιλε Mezz την συστηνω ανεπιφύλακτα.-bye-