Με αφορμή τα σχόλια περί επιστημόνων στη Γαύδο

Μη μου πεις οτι απεξαρτήθηκαν από την εκκλησία και τις θυγατρικές της?????
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω γιατι εχω καταλαβει οτι προκειται για εναν και μονο επιστημονα,που ειχε μολυνθει απο την ραδιενεργεια και οχι οτι ειναι ολοι τους μολυσμενοι και ''θεραπευτηκαν'' στη Γαυδο?

Eμένα μου φαίνεται σαν "αίρεση".... σαν μερικούς παλαβούς που τρέχουν πίσω από έναν μολυσμένο από ραδιενέργεια επιστήμονα :flipout:

Δεν είπε ποτέ οτι θεραπεύτηκε
δεν νομίζω να ανέφερε τιποτα για την ελέξιξη της υγείας του
απλά ζει ακόμα αντιθετα από τις προβλέψεις των ειδικών, γνωρίζουμε αρκετοί αντιστοιχες περιπτώσεις.
Μην κατηγορείτε τον Μπιλ.

Μπορεί να πήγε σε κάποιον γιατρό με τις εξετάσεις του και να του είπε να πάει σε ενα ερημικό νησί που ο χρόνος φαίνεται οτι περνάει πιο αργά :nounder:

Ε ναι...
Και εγώ έχω μία φίλη που ο γιατρός είχε δώσει στον πατέρα της 6 μήνες ζωή και ο Χριστιανός τα μάζεψε όλα και πήγε μόνιμα στα Ζαγοροχώρια.
15 χρόνια μετά δε σκέφτεται καν να κατέβει πάλι Αθήνα!
Σημαίνει ότι αν πάμε στα Ζαγοροχώρια θα ζούμε τουλάχιστον 30 χρόνια για κάθε 1 χρόνο ζωής που μας απομένει; Τύφλα να έχουν τα Καρπάθια!

Μπορεί να πήγε σε κάποιον γιατρό με τις εξετάσεις του και να του είπε να πάει σε ενα ερημικό νησί που ο χρόνος φαίνεται οτι περνάει πιο αργά :nounder:

:grandpa: Ή όπως λέει το ανέκδοτο, απλά να κόψει το κάπνισμα, το ποτό τις γυναίκες και να τρώει μόνο λαχανικά.
Δεν ζεις παραπάνω αλλά ακόμη και μία εβδομάδα σου φαίνεται σαν αιωνιότητα...

Αυτό που πρέπει να δούμε είναι το μήνυμα που στέλνουν τα παιδιά
όχι της παραϊατρικής και των μυστηρίων αλλά της καταστροφής του περιβάλλοντος μας από την άσκοπη χρήση πετρελαιοειδών.
Το περιβάλλον μας μας παρέχει όλα όσα ζητάμε
Άλλες χώρες έχουν αέρα, αλλες ήλιο, άλλες νερό
Αυτά φτάνουν
Οχι πυρηνικά και πετρέλαια
εχουν κάνει μεγαλη καταστροφή όχι μόνο στο οικοσύστημα αλλά και στην παγκόσμια ειρήνη.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι οικολόγος ούτε πιστεύω στην υπερθέρμανση του πλανήτη, στη τρύπα του όζοντος, στην αυξηση του επιπέδου της θάλασσας και στους αγνους αγώνες της green peace (δεν θα ηθελα να αναφερθώ).

Αλλά πιστεύω στο οτι αν η πιο πειθαρχημένη χώρα του πλανήτη έπαθε τέτοια καταστροφή (Ιαπωνία), φανταζομαι τι μπορει να γίνει στα πυρηνικά της Βουλγαρίας και προσεχώς Τουρκίας.
Πιστεύω οτι αν δεν υπήρχαν πετρέλαια δεν θα είχαν γίνει τα Ιραν, Ιρακ, Λιβυκά και αλλα.

Υ.Γ. Και κάτι που θυμήθηκα...
καλά δωσανε σε ιδιωτη αδεια πυρηνικού εργοστασίου?!?!
Αν γίνει ατύχημα σημαίνει οτι ο αντιδραστήρας πρέπει να ψυχθεί, αυτό τον καθιστά άχρηστο
ο ιδιώτης έχει σίγουρα πληρώσει μεγάλα ποσά σε ασφαλιστική εταιρία για να διασφαλίσει το κεφάλαιο του από αντιστοιχες περιπτώσεις, αρα έχουμε κρατος - ιδιώτης - ασφαλιστική - πραγματογνώμονες για να αποφασίσουν την ψυξη-καταστροφή του αντιδραστήρα!!!!

Last edited:
Ε ναι...
Και εγώ έχω μία φίλη που ο γιατρός είχε δώσει στον πατέρα της 6 μήνες ζωή και ο Χριστιανός τα μάζεψε όλα και πήγε μόνιμα στα Ζαγοροχώρια.
15 χρόνια μετά δε σκέφτεται καν να κατέβει πάλι Αθήνα!

Τα Ζαγοροχώρια είναι κοντά στη συνέχεια του ίδιου τόξου ρε:flipout::flipout::flipout:

ο ιδιώτης έχει σίγουρα πληρώσει μεγάλα ποσά σε ασφαλιστική εταιρία για να διασφαλίσει το κεφάλαιο του από αντιστοιχες περιπτώσεις, αρα έχουμε κρατος - ιδιώτης - ασφαλιστική - πραγματογνώμονες για να αποφασίσουν την ψυξη-καταστροφή του αντιδραστήρα!!!!

Πιστεύω ότι θα πληρώσει περισσότερα σαν ρήτρα με την καταστροφή ολόκληρης χώρας παρά για να ξαναστήσει τον αντιδραστήρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο κόλλημα.

Τα Ζαγοροχώρια είναι κοντά στη συνέχεια του ίδιου τόξου ρε:flipout::flipout::flipout:

Νοητά;
Από τη Γαύδο ως τα Ζαγοροχώρια, όλη η Ελλάδα ένα τόξο! :BDGBGDB55:

http://www.youtube.com/watch?v=AIsGSOoaqhI&feature=related

Κοιτάξτε, εάν γίνει πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα, θα βρεθεί κάποιος διάδοχος πρωθυπουργικής οικογένειας που θα θελήσει να το αποκρατικοποιήσει.
Όμως θα αντιδράσουν οι διορισμένοι απο αυτόν συνδικαλιστές και θα απεργήσουν λέγοντας ότι η ραδιενέργεια ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ιδιώτες.
Θα κλείσουν τον αντιδραστήρα με αποτέλεσμα αυτός να υπερθερμανθεί, αυτοί θα κάνουν απεργία δίψας (πείνας δεν προλαβαίνουν) για να πέσει τελικά η δυναστεία των Π και να ανέβει ξανά η δυναστεία των Κ, η οποία όχι μόνον θα το επανακρατικοποιήσει αλλά θα εκτελεί επι τόπου όσους σεισμολόγους τολμήσουν και πουν ότι το μέγεθος του καταστρεπτικού σεισμού που θα ισωπεδώσει την μισή Ελλάδα είναι μεγαλύτερο απο 3 ρίχτερ.:idea:

Πιστεύω ότι θα πληρώσει περισσότερα σαν ρήτρα με την καταστροφή ολόκληρης χώρας παρά για να ξαναστήσει τον αντιδραστήρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο κόλλημα.

Oι ασφαλιστικές συνήθως κάνουν διασπορά κινδύνου:violent-smiley-011:
+ ολα τα συμβόλαια αναφέρουν την ανωτέρα βία....:BDGBGDB55:
η ουσία είναι ποιος πατάει το κουμπί
Αστο Μιχαλη είναι 30.000 +

Μπιλ γιατι μας εχεις για τιποτα οπισθοδρομικούς???
Ποια πυρηνικά και σύντηξη εμεις θα πάμε κατευθείαν στην αντιύλη:music-smiley-005:

Εδω δεν έδωσε άδεια το λιμενικό να φυτέψουν ανεμογεννήτριες στον ευβοϊκό που κάθε μεσημέρι βγάζει ενα θερμικό 4-6 μποφωρ λόγω μορφολογίας...τζαμπα μερικά GW
θα ασχοληθούμε με αντιδραστήρες....
Ζήτω το κάρβουνο και πετρελαιο!!!!
Γιατί σε αυτό το τόπο τιμούμε τις παραδόσεις
(και καθε τετραετία)

Last edited:
Re: Απάντηση: Με αφορμή τα σχόλια περί επιστημόνων στη Γαύδο

Κοιτάξτε, εάν γίνει πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα, θα βρεθεί κάποιος διάδοχος πρωθυπουργικής οικογένειας που θα θελήσει να το αποκρατικοποιήσει.
Όμως θα αντιδράσουν οι διορισμένοι απο αυτόν συνδικαλιστές και θα απεργήσουν λέγοντας ότι η ραδιενέργεια ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ιδιώτες.
Θα κλείσουν τον αντιδραστήρα με αποτέλεσμα αυτός να υπερθερμανθεί, αυτοί θα κάνουν απεργία δίψας (πείνας δεν προλαβαίνουν) για να πέσει τελικά η δυναστεία των Π και να ανέβει ξανά η δυναστεία των Κ, η οποία όχι μόνον θα το επανακρατικοποιήσει αλλά θα εκτελεί επι τόπου όσους σεισμολόγους τολμήσουν και πουν ότι το μέγεθος του καταστρεπτικού σεισμού που θα ισωπεδώσει την μισή Ελλάδα είναι μεγαλύτερο απο 3 ρίχτερ.:idea:

Κάνεις λάθος. Ο Ελληνικός αντιδραστήρας θα λειτουργεί με πράσινο ουράνιο που είναι παντελώς ακίνδυνο! -bye-

Πάντως αν θέλουμε να κανουμε κουβέντα για τους Ρωσους
μπορούμε να την κάνουμε πάνω στο μήνυμα που στέλνουν
Free energy!!!!
Από τον Αντρέα που τον φωνάζουν Μπίλ από το Τσερνομπιλ

Απάντηση: Re: Με αφορμή τα σχόλια περί επιστημόνων στη Γαύδο

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι οικολόγος ούτε πιστεύω στην υπερθέρμανση του πλανήτη, στη τρύπα του όζοντος, στην αυξηση του επιπέδου της θάλασσας και στους αγνους αγώνες της green peace (δεν θα ηθελα να αναφερθώ).

δεν πιστευεις στη τρύπα του όζοντος?
γιατι βρε Νικο,ο ιδιος Ηλιος ειναι αυτος που μας καιει τωρα,μ'αυτον που μας εκαιγε πριν 30 χρονια?

Είμαι της άποψης ότι πολλοί πιστεύουν μόνο στο ορατό, δηλαδή ότι δουν με τα μάτια τους και είναι και ορθό.
Τότε γιατί πιστεύουμε στον Θεό αφού δεν τον βλέπουμε?

Έχω ακούσει κι εγώ τέτοιου είδους περιστατικά με ενέργεια, αλλά πιστεύετε ότι θα μας το έλεγαν στις ειδήσεις? Αυτές αναφέρουν μόνο τα άσχημα γεγονότα του πλανήτη και τίποτε θετικό, γιατί έτσι το θέλουν. Πόσο καιρό, η ακόμα και ποσοστιαία, έχετε ακούσει τα θετικά από τα αρνητικά? Τίποτα δεν γίνετε για καλό? Δεν νομίζω.

Re: Απάντηση: Re: Με αφορμή τα σχόλια περί επιστημόνων στη Γαύδο

δεν πιστευεις στη τρύπα του όζοντος?

Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω στην τρύπα του όζοντος αλλά δεν πιστεύω ότι το αεροζόλ που χρησιμοποιούσα για 20 χρόνια έκανε περισσότερο κακό από μία πυρηνική δοκιμή...
Ή το ότι αν κάποιος δεν ανακυκλώνει κάνει το ίδιο κακό στο περιβάλλον με τους αντιδραστήρες στην Ιαπωνία που σκάνε ο ένας πίσω από τον άλλον...

Και μη μου πεις "Από αυτά τα μικρά κάνεις τη διαφορά" γιατί για να επαναφέρουμε τη ζημιά που έγινε στο περιβάλλον από τα πυρηνικά θα πρέπει να ανακυκλώνουμε μπαταρίες για τα επόμενα 50 εκατομμύρια χρόνια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με αφορμή τα σχόλια περί επιστημόνων στη Γαύδο

Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω στην τρύπα του όζοντος αλλά δεν πιστεύω ότι το αεροζόλ που χρησιμοποιούσα για 20 χρόνια έκανε περισσότερο κακό από μία πυρηνική δοκιμή...
Ή το ότι αν κάποιος δεν ανακυκλώνει κάνει το ίδιο κακό στο περιβάλλον με τους αντιδραστήρες στην Ιαπωνία που σκάνε ο ένας πίσω από τον άλλον...

Και μη μου πεις "Από αυτά τα μικρά κάνεις τη διαφορά" γιατί για να επαναφέρουμε τη ζημιά που έγινε στο περιβάλλον από τα πυρηνικά θα πρέπει να ανακυκλώνουμε μπαταρίες για τα επόμενα 50 εκατομμύρια χρόνια!

οχι δεν αναφερομαι στην ανακυκλωση και στην οικολογια,στο γεγονος αυτο καθε αυτο αναφερομαι,δηλαδη στην υπαρξη της τρυπας στο οζον.

Τρύπα στο όζον υπάρχει.
Και κανείς δεν βάζει χέρι στους πιγκουίνους του Νότιου Πόλου για να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αεροζόλ με προωθητικά!
Το ότι ο ήλιος καίει περισσότερο τα τελευταία χρόνια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οφείλεται στην τρύπα του όζοντος. Με τη σημερινή τεχνολογία απλά έχουμε βγάλει αυτό το συμπέρασμα.
Πριν από 100 χρόνια μπορεί απλά να λέγαμε ότι ο ήλιος πλησιάζει τη γη και να τρέχαμε γύρω γύρω αλαλάζοντας "Μα τον Τουτάτη πέφτει ο ουρανός!"
Σε 100 χρόνια μπορεί να βγάλουμε άλλα συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, το να ακούω από κυβερνήσεις που έχουν κάνει τόσες πυρηνικές δοκιμές να μου μιλάνε για power saving είναι σαν να αφήνω serial killer να μου βάζει χέρι επειδή σκαλίζω τη μύτη μου.
Sorry but I don't buy...