nbullamatsis
Supreme Member
Μη μου πεις οτι απεξαρτήθηκαν από την εκκλησία και τις θυγατρικές της?????
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eμένα μου φαίνεται σαν "αίρεση".... σαν μερικούς παλαβούς που τρέχουν πίσω από έναν μολυσμένο από ραδιενέργεια επιστήμονα![]()
Μπορεί να πήγε σε κάποιον γιατρό με τις εξετάσεις του και να του είπε να πάει σε ενα ερημικό νησί που ο χρόνος φαίνεται οτι περνάει πιο αργά :nounder:
Ε ναι...
Και εγώ έχω μία φίλη που ο γιατρός είχε δώσει στον πατέρα της 6 μήνες ζωή και ο Χριστιανός τα μάζεψε όλα και πήγε μόνιμα στα Ζαγοροχώρια.
15 χρόνια μετά δε σκέφτεται καν να κατέβει πάλι Αθήνα!
ο ιδιώτης έχει σίγουρα πληρώσει μεγάλα ποσά σε ασφαλιστική εταιρία για να διασφαλίσει το κεφάλαιο του από αντιστοιχες περιπτώσεις, αρα έχουμε κρατος - ιδιώτης - ασφαλιστική - πραγματογνώμονες για να αποφασίσουν την ψυξη-καταστροφή του αντιδραστήρα!!!!
Τα Ζαγοροχώρια είναι κοντά στη συνέχεια του ίδιου τόξου ρε![]()
Πιστεύω ότι θα πληρώσει περισσότερα σαν ρήτρα με την καταστροφή ολόκληρης χώρας παρά για να ξαναστήσει τον αντιδραστήρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο κόλλημα.
Κοιτάξτε, εάν γίνει πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα, θα βρεθεί κάποιος διάδοχος πρωθυπουργικής οικογένειας που θα θελήσει να το αποκρατικοποιήσει.
Όμως θα αντιδράσουν οι διορισμένοι απο αυτόν συνδικαλιστές και θα απεργήσουν λέγοντας ότι η ραδιενέργεια ανήκει στον ελληνικό λαό και όχι στους ιδιώτες.
Θα κλείσουν τον αντιδραστήρα με αποτέλεσμα αυτός να υπερθερμανθεί, αυτοί θα κάνουν απεργία δίψας (πείνας δεν προλαβαίνουν) για να πέσει τελικά η δυναστεία των Π και να ανέβει ξανά η δυναστεία των Κ, η οποία όχι μόνον θα το επανακρατικοποιήσει αλλά θα εκτελεί επι τόπου όσους σεισμολόγους τολμήσουν και πουν ότι το μέγεθος του καταστρεπτικού σεισμού που θα ισωπεδώσει την μισή Ελλάδα είναι μεγαλύτερο απο 3 ρίχτερ.:idea:
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι οικολόγος ούτε πιστεύω στην υπερθέρμανση του πλανήτη, στη τρύπα του όζοντος, στην αυξηση του επιπέδου της θάλασσας και στους αγνους αγώνες της green peace (δεν θα ηθελα να αναφερθώ).
δεν πιστευεις στη τρύπα του όζοντος?
Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω στην τρύπα του όζοντος αλλά δεν πιστεύω ότι το αεροζόλ που χρησιμοποιούσα για 20 χρόνια έκανε περισσότερο κακό από μία πυρηνική δοκιμή...
Ή το ότι αν κάποιος δεν ανακυκλώνει κάνει το ίδιο κακό στο περιβάλλον με τους αντιδραστήρες στην Ιαπωνία που σκάνε ο ένας πίσω από τον άλλον...
Και μη μου πεις "Από αυτά τα μικρά κάνεις τη διαφορά" γιατί για να επαναφέρουμε τη ζημιά που έγινε στο περιβάλλον από τα πυρηνικά θα πρέπει να ανακυκλώνουμε μπαταρίες για τα επόμενα 50 εκατομμύρια χρόνια!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.