ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ 50 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,434
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
που προσφέρουν 2 μεγάλες αλυσίδες,είπα να μπω στην διαδικασία αλλαγής της 3ετους πλέον 47άρας LG led μου με μία 50άρα 3d αφού πλέον μπορώ να τοποθετήσω αυτές τις ίντσες στο χώρο/πλαίσιο πάνω από το τζάκι.
Όμως βρε παιδιά διαβάζοντας κριτικές χρηστών στο φόρουμ,προσγειώθηκα ανώμαλα για την ποιότητα της εικόνας.
Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας έχοντας σαν ταβάνι τα 1000 ευρώ και εξαιρώντας τις τηλεοράσεις plasma,υπάρχει κάτι που δεν θα με κάνει να μετανοιώσω για την αγορά μου?

Σας ευχαριστώ πολύ.
Από το σχετικό thread στο forum διαβάζω μεταξύ άλλων αυτό:
"O κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, μιας και πέτυχε με την πρώτη, κομμάτι με πάνελ PSA, χωρίς καμμένα pixel και με αμελητέο clouding.
Πρέπει να κοιτάξω/ψάξω/ρωτήσω κάτι τον προμηθευτή για να είμαι κι εγώ ιδιαίτερα τυχερός ή είναι καθαρά θέμα τύχης;
Επίσης,τα άλλα 2 ζευγάρια γυαλιά που θέλει μια 4μελής οικογένεια,που τα βρίσκω;

http://www.skroutz.gr/s/3007317/Samsung-SSG-5100GB.html

Για το clouding και τα καμμένα pixel μπορείς να συμφωνήσεις όταν την αγοράσεις ότι σε περίπτωση που τα φαινόμενα είναι ενοχλητικά θα στην αλλάξουν με άλλη. Το ότι θα έχει κάποιο βαθμό clouding και banding όμως (έστω και περιορισμένο) είναι δεδομένο μιας και μιλάμε για edge LED.

Δεν παίζει ρόλο το κόστος. Η τεχνολογία είναι για όλες τις LED κοινή.

Και η LG που έχεις τώρα σίγουρα κάποιο βαθμό ανομοιομορφίας τον έχει.

Είναι κυρίως θέμα τύχης, ακόμα και στα ακριβότερα μοντέλα. Ενδεχομένως και η τηλεόραση που έχεις τώρα να έχει παρόμοια θέματα.

http://www.skroutz.gr/s/3007317/Samsung-SSG-5100GB.html

Για το clouding και τα καμμένα pixel μπορείς να συμφωνήσεις όταν την αγοράσεις ότι σε περίπτωση που τα φαινόμενα είναι ενοχλητικά θα στην αλλάξουν με άλλη. Το ότι θα έχει κάποιο βαθμό clouding και banding όμως (έστω και περιορισμένο) είναι δεδομένο μιας και μιλάμε για edge LED.

Το banding τι ακριβώς είναι?

SUNP0696.jpg

Κάθετες ή οριζόντιες γραμμές κατά μήκος της οθόνης , φαίνονται κυρίως σε μονόχρωμο φόντο πχ. ποδόσφαιρο.

....

Σωκράτη (χωρίς να θέλω να κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι σου)

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!

Μη τσιμπάς με τις πολλές άτοκες.

Στο τέλος των δόσεων θα έχεις μια τηλεόραση...αρχαιολογία.

Αυτοκίνητο πήρα και το έβαλα 48 δόσεις.

Και στο κάτω-κάτω 47ρα έχεις, τι να πω κι εγώ που έχω από το 2008 την 42ρα PV60 της PANASONIC (ναι, αυτή τη φιδιάρα!).

Απάντηση: Re: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ 50 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

3D στις 50'' μαλλον ξεχνα το...
+1

Δεν παίρνεις καμια Panasonic plasma όσο υπάρχουν ακόμα, να ευχαριστηθείς τουλάχιστον 2D (και αν θες 3d, έχει και απ'αυτο..);

Re: Απάντηση: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ 50 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Λίγες ίντσες η αλλιώς το "φαινόμενο του ενυδρειου"...

Ετσι...

Θα καταλήξεις να μη βλεπεις σχεδον ποτε σε 3D