Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Επι τή ευκαιρία τής εκθέσεως Hi-end δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς απο εμάς να συναντηθούμε με καλούς φίλους και να γνωρίσουμε και παιδιά πού μέχρι τώρα τα γνωρίζαμε μόνον διαδικτυακώς.
Κατέβηκαν απο Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Ντοκατζής, ο Δημήτρης Παναγιωτίδης(chief ),,ο Στέργιος Κακαλιός,η Μαρία Αν.,o Γ.Δ. Νίκος Κρυωνάς απο το Κιλκίς και ο George Papas,από τήν Βέροια .
Απο Παρασκευή με βασικό οργανωτή τον Λύμπε ξεκίνησαν τα προεόρτια και έγινε η πρώτη συνάντηση με Δαμιανό,Μανωλάκο,Μούκ,Ντόκ,Παναγιωτίδη,Μαρία Αν.,και τον Γιώργο Κουνελάκη ο οποίος άφησε γυναικόπαιδα και δουλειά και με το θρυλικό παπί του διέσχισε όλη τήν Αθήνα για να συναντηθούμε.:grinning-smiley-043
Οι λεπτομέρειες είναι αμιγώς οινο-γαστρονυκτικές και δεν μπορούν να περιγραφούν λεπτομερώς.:ernaehrung004:
Σαββατο πρωί στο ισόγειο τού Ledra Mariott,οι ίδιοι ,συναντηθήκαμε και γνωρίσαμε και έτερους συμφορουμίτες,όπως τον Βαγγέλη Νικολουδάκο,τον Eloy,τον Geon-x,τόν Δημήτρη Ιωάννου,τον Browser καί αρκετούς άλλους .Προστέθηκε στήν παρέα και ο Νikos F.-Bush.:Banane0: Ψυχή τής συνάντησης ο Larry.:grinning-smiley-043
Το βράδυ ακολούθησε κρασοκατάνυξις,όπου ήταν ο πρώην Γ.Δ.Μπάμπης Κολέζας(πώς βγήκε βάζελος αυτό το παιδί:chinscratch: ),τα παιδιά απο τήν Β.Ελλάδα,μεγάλο μέρος τού μουσικού φορουμ Αθηνών,ο DimDas,o Eki65,o Mητς,ο Μορφέας,ο Ποντιος,ο Νικολουδάκος,και μερικοί άλλοι πού ίσως μου διαφεύγουν αυτή τήν στιγμή.
Απο τούς διαχειριστές τού Avclub,από Αθήνα ήταν μόνον ο Δημήτρης ο Μανωλάκος και ο Larry(και ο επίτιμος Κολέζας,που προανεφέρθη στα μέλη πιά.)
Γιά μένα προσωπικά ήταν ένα υπέροχο τριήμερο γιατί ξαναείδα καλούς φίλους,απο τήν Β.Ελλάδα και απο την Αθήνα,και χάρηκα γιατί επ´αφορμή τού φόρουμ έχουν σφυρηλατηθεί τόσο καλές προσωπικές σχέσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τόν Κωστα τον Λυμπερόπουλο πού ήταν η ψυχή τών συναντήσεων στήν Αθήνα ,και τον Larry πού όσες φορές τον είδαμε ήταν παρών ,με χιούμορ και καλή διάθεση και φρόντισε με πολύ ενδιαφέρον,για ότι χρειαζόταν στήν έκθεση,αλλά και στην χτεσινή βραδυνή συγκεντρωση.Για τον Μανωλάκο δεν γράφω καλή κουβέντα όσο εξακολουθεί να υποστηρίζει τον Σόλιντ.:flipout:Το μόνο πού αποκαλύπτω είναι ότι για να τον μεταφέρω απο Ν.Σμύρνη σπίτι του,ψέλλισε μιά φορά τήν λέξη Ντούσαν.
Για μένα ήταν μεγάλη η χαρά πού συναντήθηκα ξανά με τούς Βορειοελλαδίτες ,τούς οποίους θεωρώ πολύ καλούς φίλους.Aς μήν γράψω για τίς μουσικές ταυτίσεις μου με τον Ντόκ γιατί θα χρειαστούν πάπυροι:grandpa: Ο chief Παναγιωτίδης πάντα ´ήρεμη δύναμη´κάτι σαν τον Μπάχ τού μουσικού φόρουμ(σταθερή δομή,πού ούτε ο ´αποδομητικός´Ντόκ μπορεί να διαταράξει:flipout: ).Ο Κρυωνάς κουβαλούσε μαζί του όλο το βάρος-κύρος τού Γ.Δ.:grinning-smiley-043 .Ο Στέργιος πάντα διακριτικά παρών με το υπόγειο χιούμορ του,και τίς Ηι-end ηχητικές εμμονές του.
Ιδιαίτερη μνεία κάνω στον Γιώργο τον Κουνελάκη,πού ήταν παντού μαζί μας.Για τήν οικονομική του καταστροφή ,λόγω αγοράς πληθώρας δίσκων ,δεν φέρω καμιά ευθύνη.Τα ρέστα να τα ζητήσει απο αλλού.
Χάρηκα ιδιαίτερα και για όσα παιδιά γνώρισα για πρώτη φορά .
Για τά περί Ηι-End δηλώνω εντελώς αναρμόδιος και θά ασχοληθούν ,φαντάζομαι οι ειδήμονες.
Υ.Γ
Σέ κάτι τέτοιες εκδηλώσεις καταλαβαίνει κανείς πιό πολύ ,τήν αξία ορισμένων ανθρώπων,που τηρούν τούς κανόνες καλής φιλοξενίας,και κατ´αναλογίαν και τήν παροιμία ´φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες´.:smile:
Πάντα τέτοια.

Στο τσακ πρεπει να μη σας πετυχα το Σαββατο. Εφτασα κατα της 4 και δεν ειδα κανεναν σας, απο αυτους που γνωριζω φατσικως τουλαχιστον. ΦΤΟΥ!!!

Υ.Γ. Ειστε και ατυχοι μιας και ειχα μαζι μου και μερικα διαρκειας του Εθνικου για να χαρισω... :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
H επόμενη συνάντηση θα ορισθεί στην Θεσσαλονίκη, εκπληκτικά τα άτομα από την Βόρεια Ελλάδα, μου άφησαν άριστες εντυπώσεις, Larry είσαι φοβερός τύπος, ο Πόντιος ευτυχώς ήταν ο μόνος βάζελος με τον Μπάμπη, καλά ο Νικολυδάκος είναι μεγάλη φάτσα, Νίκο Κρυωνά για μια ακόμη φορά σιδεροκέφαλος στο Τιμόνι του Avclub,:ernaehrung004:
Στέργιο στα είπα και ιδιαιτέρως,:Banane0: κύριε Παναγιωτίδη χάρηκα που σας γνώρισα, :Banane0: αγαπητέ Κωστα Λυμπερόπουλε υπόσχομαι ότι θα κάνω περισσότερες εμαφανίσεις στην μουσική!!!!.Ντοκ, είσαι φοβερός, Γιώργο Κουνελάκη χάρηκα πολύ που γνώρησα, mr Papas, καλό ταξίδι,-bye- θα τα πόυμε σύντομα.
Σπύρο χάρηκα που σε γνώρισα δεν πειράζει που ανήκουμε σε διαφορετικά οπαδικά στρατόπεδα, σημασία έχει το ότι μας ενώνει η αγάπη γαι την μουσική και όλα αυτά τα ακριβά μηχανήματα!!!!
Παιδιά ανεβάστε τις φωτό:music-smiley-005: :music-smiley-005:

Επι τή ευκαιρία τής εκθέσεως Hi-end δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς απο εμάς να συναντηθούμε με καλούς φίλους και να γνωρίσουμε και παιδιά πού μέχρι τώρα τα γνωρίζαμε μόνον διαδικτυακώς.
Κατέβηκαν απο Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Ντοκατζής, ο Δημήτρης Παναγιωτίδης(chief ),,ο Στέργιος Κακαλιός,η Μαρία Αν.,o Γ.Δ. Νίκος Κρυωνάς απο το Κιλκίς και ο George Papas,από τήν Βέροια .
Απο Παρασκευή με βασικό οργανωτή τον Λύμπε ξεκίνησαν τα προεόρτια και έγινε η πρώτη συνάντηση με Δαμιανό,Μανωλάκο,Μούκ,Ντόκ,Παναγιωτίδη,Μαρία Αν.,και τον Γιώργο Κουνελάκη ο οποίος άφησε γυναικόπαιδα και δουλειά και με το θρυλικό παπί του διέσχισε όλη τήν Αθήνα για να συναντηθούμε.:grinning-smiley-043
Οι λεπτομέρειες είναι αμιγώς οινο-γαστρονυκτικές και δεν μπορούν να περιγραφούν λεπτομερώς.:ernaehrung004:
Σαββατο πρωί στο ισόγειο τού Ledra Mariott,οι ίδιοι ,συναντηθήκαμε και γνωρίσαμε και έτερους συμφορουμίτες,όπως τον Βαγγέλη Νικολουδάκο,τον Eloy,τον Geon-x,τόν Δημήτρη Ιωάννου,τον Browser καί αρκετούς άλλους .Προστέθηκε στήν παρέα και ο Νikos F.-Bush.:Banane0: Ψυχή τής συνάντησης ο Larry.:grinning-smiley-043
Το βράδυ ακολούθησε κρασοκατάνυξις,όπου ήταν ο πρώην Γ.Δ.Μπάμπης Κολέζας(πώς βγήκε βάζελος αυτό το παιδί:chinscratch: ),τα παιδιά απο τήν Β.Ελλάδα,μεγάλο μέρος τού μουσικού φορουμ Αθηνών,ο DimDas,o Eki65,o Mητς,ο Μορφέας,ο Ποντιος,ο Νικολουδάκος,και μερικοί άλλοι πού ίσως μου διαφεύγουν αυτή τήν στιγμή.
Απο τούς διαχειριστές τού Avclub,από Αθήνα ήταν μόνον ο Δημήτρης ο Μανωλάκος και ο Larry(και ο επίτιμος Κολέζας,που προανεφέρθη στα μέλη πιά.)
Γιά μένα προσωπικά ήταν ένα υπέροχο τριήμερο γιατί ξαναείδα καλούς φίλους,απο τήν Β.Ελλάδα και απο την Αθήνα,και χάρηκα γιατί επ´αφορμή τού φόρουμ έχουν σφυρηλατηθεί τόσο καλές προσωπικές σχέσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τόν Κωστα τον Λυμπερόπουλο πού ήταν η ψυχή τών συναντήσεων στήν Αθήνα ,και τον Larry πού όσες φορές τον είδαμε ήταν παρών ,με χιούμορ και καλή διάθεση και φρόντισε με πολύ ενδιαφέρον,για ότι χρειαζόταν στήν έκθεση,αλλά και στην χτεσινή βραδυνή συγκεντρωση.Για τον Μανωλάκο δεν γράφω καλή κουβέντα όσο εξακολουθεί να υποστηρίζει τον Σόλιντ.:flipout:Το μόνο πού αποκαλύπτω είναι ότι για να τον μεταφέρω απο Ν.Σμύρνη σπίτι του,ψέλλισε μιά φορά τήν λέξη Ντούσαν.
Για μένα ήταν μεγάλη η χαρά πού συναντήθηκα ξανά με τούς Βορειοελλαδίτες ,τούς οποίους θεωρώ πολύ καλούς φίλους.Aς μήν γράψω για τίς μουσικές ταυτίσεις μου με τον Ντόκ γιατί θα χρειαστούν πάπυροι:grandpa: Ο chief Παναγιωτίδης πάντα ´ήρεμη δύναμη´κάτι σαν τον Μπάχ τού μουσικού φόρουμ(σταθερή δομή,πού ούτε ο ´αποδομητικός´Ντόκ μπορεί να διαταράξει:flipout: ).Ο Κρυωνάς κουβαλούσε μαζί του όλο το βάρος-κύρος τού Γ.Δ.:grinning-smiley-043 .Ο Στέργιος πάντα διακριτικά παρών με το υπόγειο χιούμορ του,και τίς Ηι-end ηχητικές εμμονές του.
Ιδιαίτερη μνεία κάνω στον Γιώργο τον Κουνελάκη,πού ήταν παντού μαζί μας.Για τήν οικονομική του καταστροφή ,λόγω αγοράς πληθώρας δίσκων ,δεν φέρω καμιά ευθύνη.Τα ρέστα να τα ζητήσει απο αλλού.
Χάρηκα ιδιαίτερα και για όσα παιδιά γνώρισα για πρώτη φορά .
Για τά περί Ηι-End δηλώνω εντελώς αναρμόδιος και θά ασχοληθούν ,φαντάζομαι οι ειδήμονες.
Υ.Γ
Σέ κάτι τέτοιες εκδηλώσεις καταλαβαίνει κανείς πιό πολύ ,τήν αξία ορισμένων ανθρώπων,που τηρούν τούς κανόνες καλής φιλοξενίας,και κατ´αναλογίαν και τήν παροιμία ´φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες´.:smile:
Πάντα τέτοια.

Kαι εγω που ημουν ? κανεις δεν μου ειπε κατι.....

Last edited:
με την σειρα μου να πω δυο λογια για της συναντησεις-συναξεις που λαβαν χωρα το 2 ημερο
το Σαββατο το πρωι στην εκθεση με επιφορτισμενος το χρεος της διανομης στα μελη των προσκλησεων ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα μελη και διαχειριστες τοσο απο την Βορεια Ελλαδα οσο και απο την Αθηνα

μια χαρουμενη παρεα (σε μια φαση ειμασταν 35 ατομα) στους καναπεδες του ξενοδοχειου που αναλωθηκε σε 3-4 ωρες κουβεντα και μια ωρα για τον λογο που ηρθαν ...την εκθεση.!!!!

στην αρχη με τον Χρηστο τον Δημοπουλο(Browser) τον Μανωλη Καστρουνη και το Βαγγελη του Νικολουδακο και αργοτερα με τα υπολοιπα παιδια οπως ο Γιωργος Νικολουδης (GEONX) που εδωσε ρεσιταλ αυτοκριτικης και βοηθησε να σπασει τελειως ο παγος μεταξυ μας ο Γιωργος ο Κουνελακης με το χαμογελο του ο ΝικοF o Δαμιανος Δημητριαδης ο Τασος ο Οικονομου και η De Facto αποφαση του να αλλαξει Ζωη.εεεε PC ηθελα να πω και να το γυρισει σε Mac,ο Νικος ο Μπαβιολης,ο Τακης ο Σωτηροπουλος ο Τζωρτζακης με τους DIYδες και τον παντα χαμογελαστο Μορφεα και μετα ηρθαν τα αρματα μαχης του Φορουμ ο Νικος Κρυωνας, ο Στεργιος Κακαλιος, ο Δημητρης Ντοκατζης, κωστας Λυμπεροπουλος ο ψυχολογος μας Σπυρος Σουρλας και τοσοι πολλοι αλλοι που ειλικρινα χαρηκα ιδιαιτερα να μας βλεπω ολους μαζι να κουβεντιαζουμε και να γνωριζομαστε ακομη καλυτερα

το βραδακι μαζευτηκαμε για κρασοκατανυξη καιρο ειχα να περασω τοσο ωραια

σαν σταμπα αν μπορουσα να μιλησω επι προσωπικου μου εμεινε η γνωριμια μου με τον Δημητρη τον Παναγιωτιδη

θα μας δωθει η ευκαιρια στο παρων tread να αναπαραστησουμε και να ζωντανευσουμε στιγμες και Happenings

ευχης εργο,να μαστε καλα να ξαναβρεθουμε

Re: Απάντηση: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Kαι εγω που ημουν ? κανεις δεν μου ειπε κατι.....

ρε Στελιο μου το πρωι ειπες ερχομαι και θα τα πουμε εκει ειδα που δεν ηρθες και λεω θα κολλησε σε δουλειες

Απάντηση: Re: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

με την σειρα μου να πω δυο λογια για της συναντησεις-συναξεις που λαβαν χωρα το 2 ημερο
το Σαββατο το πρωι στην εκθεση με επιφορτισμενος το χρεος της διανομης στα μελη των προσκλησεων ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα μελη και διαχειριστες τοσο απο την Βορεια Ελλαδα οσο και απο την Αθηνα

μια χαρουμενη παρεα (σε μια φαση ειμασταν 35 ατομα) στους καναπεδες του ξενοδοχειου που αναλωθηκε σε 3-4 ωρες κουβεντα και μια ωρα για τον λογο που ηρθαν ...την εκθεση.!!!!

στην αρχη με τον Χρηστο τον Δημοπουλο(Browser) τον Μανωλη Καστρουνη και το Βαγγελη του Νικολουδακο και αργοτερα με τα υπολοιπα παιδια οπως ο Γιωργος Νικολουδης (GEONX) που εδωσε ρεσιταλ αυτοκριτικης και βοηθησε να σπασει τελειως ο παγος μεταξυ μας ο Γιωργος ο Κουνελακης με το χαμογελο του ο ΝικοF o Δαμιανος Δημητριαδης ο Τασος ο Οικονομου και η De Facto αποφαση του να αλλαξει Ζωη.εεεε PC ηθελα να πω και να το γυρισει σε Mac,ο Νικος ο Μπαβιολης,ο Τακης ο Σωτηροπουλος ο Τζωρτζακης με τους DIYδες και τον παντα χαμογελαστο Μορφεα και μετα ηρθαν τα αρματα μαχης του Φορουμ ο Νικος Κρυωνας, ο Στεργιος Κακαλιος, ο Δημητρης Ντοκατζης, κωστας Λυμπεροπουλος ο ψυχολογος μας Σπυρος Σουρλας και τοσοι πολλοι αλλοι που ειλικρινα χαρηκα ιδιαιτερα να μας βλεπω ολους μαζι να κουβεντιαζουμε και να γνωριζομαστε ακομη καλυτερα

το βραδακι μαζευτηκαμε για κρασοκατανυξη καιρο ειχα να περασω τοσο ωραια

σαν σταμπα αν μπορουσα να μιλησω επι προσωπικου μου εμεινε η γνωριμια μου με τον Δημητρη τον Παναγιωτιδη

θα μας δωθει η ευκαιρια στο παρων tread να αναπαραστησουμε και να ζωντανευσουμε στιγμες και Happenings

ευχης εργο,να μαστε καλα να ξαναβρεθουμε

Εμένα με προσπέρασες ???
Μωρέ ξέρω εγώ τι σου χρειάζεται αλλά έχε χάρη....:slapface:-bye- :flipout:

Να πώ και εγώ οτι χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε ολοι μαζί στην έκθεση στην οποία πήγα μόνο και μόνο για την συνάντηση !!!
Γνώρισα τους Θεσσαλονικείς φίλους μου απ την Μουσική, βρήκα τους εδώ φίλους μου και γνωρίστηκα και εγώ προσωπικά με άτομα που μόνο τηλεφωνικά ή μέσω φόρουμ τα λέγαμε (βλ.Σπύρος Σούρλας),δυστυχώς δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον Κακαλιό , αυτό το φιλαράκ..
Μια άλλη φορά.Ο Ντοκ και ο Παναγιωτίδης λατρείες σκέτες.Αξιαγάπητα πλάσματα με τόσο διαφορετικά τα φυζίκ τους από τα γραφόμενά τους ! Α και ο Γιώργος ο Κουναλάκης σπουδαίο παιδί,πραγματικά.
Περνούσα υπέροχα αλλά η νύστα μου ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη και περιορίστηκα να ακούω τους υπολοίπους που "αφιέρωναν"..
Επίσης έκανα το λάθος να ανέβω πάνω για λίγο (στην έκθεση ντε) και με τα τόσα στριμωγμένα ντεσιμπέλ με έπιασε τέτοιος πονοκέφαλος που παραλίγο να λιποθυμήσω.Ετσι αναγκάστηκα μετά λύπης λίγο αργότερα να αφήσω την υπέροχη και κεφάτη αυτή παρέα.

Δυστυχώς το βράδυ δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην σύναξη γιατί το στέκι ήταν σε "περίεργο" σημείο.
Απέναντι από το νεκροταφείο που βρίσκεται ο πατέρας μου,οπότε καταλαβαίνετε οτι αγριεύτηκα και μου έπεσε λίγο σουρεάλ να γλεντάω από την απέναντι..
Σίγουρα όμως έχασα ένα όμορφο βράδυ από ότι διαβάζω.Δεν πειράζει,δεν χανόμαστε.
Θα μπορούσα να συμετάσχω στο γλέντι το βράδυ της Παρασκευής αλλά κανείς δεν με κάλεσε οπότε..

Αντε με το καλό στην επόμενη συνάντηση-bye-

Last edited:
Για να μήν υπάρχουν και παρεξηγήσεις τήν Παρασκευή έγινε μιά εντελώς άτυπη συγκέντρωση με το πρώτο κλιμάκιο τών Θεσσαλονικέων,καί όσους έτυχε να μαζευτούμε τήν τελευταία στιγμή,και οι αποφάσεις ελήφθησαν εν θερμώ.
Φίλε Stelio ,προσωπικά σού ζητώ συγνώμη για τήν μή ειδοποίηση τού Σαββάτου.Τόχα για δεδομένο ότι θά μίλαγες με τον Larry ή ότι εν πάσει περιπτώσει θάχες ενημερωθεί.Και βρε αδελφέ ,υπάρχουν και τα p.m.,ή τα τηλέφωνα.Γράψε,ρώτα ,μίλα μας.:smile:
Υ.Γ
Ειλικρινά λυπάμαι,γιατί περίμενα πώς και πώς να συναντηθείτε με τον Ντόκ,και να ανταλλάξετε απόψεις και να είμαι δίπλα και να χαζεύω.;)

μετά από πολύ καιρό, ένα Σάββατο που θα μου μείνει αξέχαστο, γεμάτο από καλές στιγμές. ξαναείδα φίλους που είχα καιρό να δω, γνώρισα καινούριους - κύριοι,ειλικρινά, μεγάλη μου τιμή και χαρά - και διασκέδασα τόσο, που θεωρώ ότι ανανεώθηκα. πήγα στην έκθεση μόνο για τη συνάντηση - μετά από ... αιώνες, πρώτη φορά που δεν μπήκα ούτε σε ένα δωμάτιο αντιπροσώπου για ακρόαση - αλλά τελικά, hi end σημαίνει να βρίσκεσαι με την καλύτερη παρέα. μεσημέρι και βράδυ λοιπόν χαρακτηρίζονται ως απόλυτα hi end καταστάσεις!

κύριοι, σας ευχαριστώ που φροντίσατε να περάσω ένα διασκεδαστικό και συνάμα ουσιαστικότατο Σάββατο. και εις άλλα - συντόμως - με υγεία ...

Εγώ απών λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά όσο χαίρομαι που περάσατε καλά τόσο λυπάμαι που έχασα την μασαμπούκα και φυσικά την δυνατότητα να γνωρίσω ακόμη περισσότερα μέλη!! Για όσους δεν παρευρέθησαν είμαι βέβαιος οτι θα υπάρξει η δυνατότητα την επόμενη φορά. Τάσο welcome to our club!

Υ.Γ. Και να μην ξεχνάμε και την Πάτρα βρε παιδιά! Εβγαλε κι αυτή εναν διαχειριστή μόνο κι έρημο!:award:

Last edited:
Άλλο ένα "ζουμερό" Σαββατοκύριακο τελείωσε!

Μέσα σε 48 ώρες έπρεπε να κάνουμε τα πάντα: Να δούμε όλους τους φίλους μας αλλά και να βολέψουμε και ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα!

Κούραση μεγάλη. Είμαι και 31 πλέον, δε με βαστάνε τα πόδια μου.

Αλλά όσο μεγάλη ήταν η κούραση, τόσο γλυκειά η γεύση της!

Η έκθεση για μένα ήταν μια αφορμή να ξαναδώ όσους φίλους γνωρίζω, αλλά και να γνωρίσω όσους φίλους θα ξαναβλέπω στο μέλλον.

Η χημεία της παρέας μας είναι τέτοια που δεν την αλλάζω ούτε με 1000 μάγκνεπαν.

Τα μηχανάκια έρχονται και παρέρχονται, οι στιγμές όμως που περνάμε όλοι μαζί παρέα μένουν στην αιωνιότητα και είναι ανεκτίμητες.

Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη γραμματοσειρά για να μπορέσω να πω "ευχαριστώ" για τις στιγμές που μου χαρίσατε.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά για να μπορούμε να τα ξαναλέμε στο μέλλον!

ΥΓ1: Ευχαριστώ την οικογένεια Λυμπερόπουλου για την θαυμάσια φιλοξενία τους.
ΥΓ2: Ευχαριστώ τον Σπύρο τον Κωστόπουλο ο οποίος κατά την άφιξή μας μας μάζεψε από την εθνική, μας πήγε στο ξενοδοχείο μας και μετά στο ξενοδοχείο της έκθεσης. Ταξί τον κάναμε. Γερομπισμπίκη να είσαι καλά!
ΥΓ3: Ευχαριστώ τον αστείρευτο και λαρτζ γενικό μας διαχειρισταρά, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του σωφέρ για το 90% του ταξιδιού μας!

Μα καλά ακόμα δεν έχει γράψει ο ΜΗΤΣ?
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την εγκάρδια υποδοχή και αποδοχή ενός καινούριου στην παρέα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα και επιτέλους είδα με τι χαμάλια ανταλλάσω απόψεις στο forum. Τους χαιρετισμούς μου στα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα και ελπίζω να τους ξαναδούμε σύντομα.

Μα καλά ακόμα δεν έχει γράψει ο ΜΗΤΣ?
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την εγκάρδια υποδοχή και αποδοχή ενός καινούριου στην παρέα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα και επιτέλους είδα με τι χαμάλια ανταλλάσω απόψεις στο forum. Τους χαιρετισμούς μου στα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα και ελπίζω να τους ξαναδούμε σύντομα.

Προφανώς εννοείς εμένα, χμ μάλλον δίκιο έχεις!!!

Διαβαζοντας τα παραπάνω ενα μονον μπορω να πω Ζηλευω πους δεν μπορεσα να ειμαι μαζι σας!

Περιμενω Φωτο απο ολους στη Photo Gallery!

Ledra Marriott 2006 (Τραίνα – Έκθεση - Απολογιά)
part 1 Η αργοπορία μου μας έκανε να χάσουμε αυτό των 7.22´ (που κάνει μόνο τέσσερις ώρες) και καταλήξαμε στων 7.36´ που ξεκίνησε στις 8.10. Αυτό επηρέασε προς το χειρότερο και όλη την υπόλοιπη μέρα.
Η διαδρομή ωστόσο μας αποζημίωσε με τον μεταλλικό γκρι Όλυμπο χιονισμένο στις νοτιοανατολικές του πλαγιές, απόδειξη πως μόνο χαϊδεύτηκε μία- δύο φορές απ'το χιονιά και ότι ο χειμώνας δεν ήρθε ακόμη γι αυτόν, με τα φθινοπωρινά χρώματα στις φυλλωσιές σε κροκύ, καμηλό, ροζ και σάπιο μήλο που κάνουν τις βιτρίνες της Τσιμισκή να οχριούν μπροστά τους. Σαν πολυφορεμένο T-shirt με τα αμέτρητα πρασινοκαφέ μπαλώματα των αγρών και τα χωριουδάκια σαν σκόρπια λευκά Lego να μας προσβάλουν βαθιά που διαλέγουμε να ζούμε μες'τα τσιμέντα. Αυτά εκτός … εντός ένα πολυπολιτισμικό χαρμάνι, ο πραγματικός έθνικ χάρτης της επικράτειας, αλλά και την σγουρή πενηντάρα κυρία που μας τρομοκρατούσε στο διαχωριστικό των βαγονιών πως τώρα που θα φανεί ο ελεγκτής και θα μας τσακώσει με τον καρκίνο στο χέρι, επιτόπου θα κωλώσει το τραίνο θα σφραγίσουν οι έξοδοι και θα μας παραλάβει το περιπολικό με αυτόφωρη διαδικασία, ενώ αργότερα ακουγόταν και πάλι να φωνάζει πως ο αέρας τελείωσε πνιγόμαστε και όταν της απάντησα ‘ΝΑΙ και σε λίγο θα αιωρούμαστε εδώ μέσα σα νάμασταν στο τσάλεντζερ’ με στραβοκοίταξε. Στην Λάρισα ο κακομούτσουνος ελεγκτής κατέβηκε και την θέση του πήρε ένας άλλος με τριώροφο σκεμπέ που αδυνατούσε στο πέρασμά του να γυρίσει να μας δεί, οπότε όλα καλά, το ντουμάνι θέριεψε. Η άλλη?... Η καραβαμένη χοντροχίτλερ νταρντάνα που είχε πήξει το κακοντυμένο ανθρωπάκι–σύζυγο με την διευθέτηση των μπαγαζιών της… Απίστευτη . Μιλάμε και μεις για waf! Στις τρισίμισι, το ταξίδι που μας φάνηκε τρισίμισι χρόνια έλαβε τέλος με την είσοδό μας στα βόρεια προάστια με την αρχιτεκτονική αναρχία να μας υποδέχεται στην πρωτεύουσα με τις κιτς-γκλάμουρ βιλίτσες, θυμίζοντας μας την αφετηρία του ταξιδιού.

Πρώτη εντύπωση: Δύο υπαλληλάκοι μπαίνουν στο Λύδρα, ο αϊβασίλης (ο μπασωβγάλτης του) κάνει πως δεν μας βλέπει (θα σκέφτεται: πάει, χάλασε το μαγαζί), η κοντοστρουμπουλή αμερικάνα ραίνει με θένκιου τον ένστολο γκρουμ που της παραδίδει ένα φάκελο (ώ τι ευγενής πλανήτης –θάπρεπε μαντάμ νάσαι στο βαγόνι να δεις τι θα πει acropolis και Μοναστηράκι και Πλάκα).

Σέρβις με άπειρα σαπουνίσματα, να ξύσουμε το οκτάωρο που μας μπόλιασε στο τραίνο και συνεχίζοντας, ένα χρωμιομένο πλακάτ μας πληροφορεί πως πλησιάζουμε και ένας πάγκος με προσπέκτ της οργάνωσης και τόμοι της SONY στοιβαγμένοι να μας κλείνουν το μάτι όπως τα παράχωνα διαφημιστικά στην είσοδο της οικίας μας ενώ τα κορίτσια στον πάγκο γιγαντώνουν το χαμόγελο στο άκουσμα “είμαστε απ´το Avclub” και τείνουν την χείρα προς τα ενδότερα.

Το γουφεράκι ανάμεσα στα anantgarde πλημίριζε την αίθουσα αλλά με αισθητή την απουσία του μαθήματος της ανατομίας των κρουστών και του μπάσο που συνηθίσαμε να μας ζωηρεύει την σπλήνα και το συκώτι, κάτι που κατόρθωσαν πολύ καλά αργότερα τα Aerial. Διαδικασία φωτό με φλάς, φωτό χωρίς φλάς με τη compact Lumix και φύγαμε. Στον επάνω όροφο στις τεσσεράμισι περίπου (επιτέλους), ξεκίνησαν τα καλά. Γι αυτά περισσότερα αύριο.

Δεκαοκτώ ώρες, έξι με δώδεκα, για μια τρίωρη επίσκεψη, με πραγματικές δύο ώρες ακροάσεις σε ένδεκα δωματιάκια, βγήκα τελικά κερδισμένος από τις ηχητικές γεύσεις που ρούφιξα σαν σφουγγάρι που μου προσδιόρισαν για πρώτη φορά τι περίπου έχω στο σπίτι (όχι και άσχημα θα´λεγα).

Μηχανάκια – άνθρωποι 1-0.
Φορτωμένος ενοχές που επέλεξε τα μηχανάκια από το forum, ζητώ την κατανόηση των συforumιστών και την επιείκεια υποσχόμενος πως την επόμενη φορά ο Θεσσαλλλονικιός θα σας κοιτάξει στα μάτια, θα ορθώσει το ανάστημά του. Νάστε σίγουροι!:violent-smiley-030: -bye-

Κάθε χρόνο η έκθεση αυτή είναι, τουλάχιστον για μένα που δεν είμαι και φανατικός χαϊεντάς, μια ευκαιρία ώστε να βρεθούμε από κοντά με φιλαράκια που όλο το χρόνο τα λέμε διαδυκτιακά.
Κάθε χρόνο γνωρίζω απο κοντά καινούριους φίλους και κάθε χρόνο αισθάνομαι όλο και πιο τυχερός που είμαι μέλος αυτής της τεράστιας παρέας.
Κι επειδή το βράδυ στην ταβέρνα οι φίλοι της μουσικής (Ο Δαμιανός ο Ντόκ ο Παναγιωτίδης και κυρίως ο Γιώργος ο Κουνελάκης) επιχείρησαν να με προσυλητήσουν αποφάσισα να πάρω το αίμα μου πίσω και να "χώσω" στην οικογένεια των προβολάκηδων τους Ντιούηδες (Morfeas και DimDas). ;)
Με τον έναν μάλλον τα κατάφερα, με τον άλλον είμαι σε καλό δρόμο αλλά θα χρειαστεί και δεύτερη κουβέντα...
Και μια δυό διευκρινήσεις.
Ο Κρυωνάς δεν έφαγε πολύ... έφαγε πάααρα πολύ.:D
Ο Σούρλας μου έστησε παγίδα με έναν αναπτήρα της πλάκας... Αλλά τι να περιμένεια απο Γαύρο...:silly:
Αντιθέτως...Ο Μανωλάκος στάθηκε στο ύψος του.
icon14.gif