Τώρα είναι10.26'. Ξεκίνησα να το γράφω στις 8.30'.![]()
![]()
![]()
Στην πρώτη μου έκθεση ".
Υπάρχει hiend ΠΑΡΕΑ.:
εμενα κε Δημητρη Ντοκατζη με ξεχασατε αλλα δεν πειραζει αλλα καλα λενε μερικοι οτι ειστε λιγο ξινος....
μια χειραψια μαζι σας εκανα και αποκτησα ανοσια στον διαβητη!!!!!
σας πειραζω ...μην βαρατε!!!!!!!
δεν εχω και λεφτα για πληκτρολογια!!!!!!!
Ε λοιπόν ναι!
Κύριοι το παραδέχομαι:
Υπάρχει hiend…
μόνο που δεν είναι ήχος. Αυτό ξεχάστε το.
Υπάρχει hiend ΠΑΡΕΑ.Και αυτή η avπαρέα είναι ίσως το τρίτο τέταρτο καλύτερο που ήρθε στη ζωή μου.
Περσι ήρθαν οι φίλοι μας στη Θεσσαλονίκη και είχαν να λένε για τη φιλοξενία μας.
Εγώ τι να πω τώρα. Ότι θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε πιά να ανταποδώσουμε? Σίγουρα. Θα προσπαθήσουμε πάντως.
Λοιπόν για να μην πολυλογώ, από το βράδυ της Παρασκευής που συναντηθήκαμε με τα παιδιά, την πολυπληθή συνάντηση του Σαββάτου στον καφέ, τις άλλες ενδιάμεσες συναντήσεις, ταβέρνες κλπ κλπ πόνεσε το χέρι μου να χαιρετάει, ο λαιμός μου έγινε τσαρούχι από τις φωνές, τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν από την βαβούρα που φτιάξαμε. Μια υπερένταση γλυκειά που αν θέλετε το πιστεύετε γυρνούσα το βράδυ στις τρεις στο ξενοδοχείο και ξυπνούσα στις 6.30 με την προσμονή της επόμενης.
Ευχαριστώ λοιπόν δημόσια εδώ όλους αυτούς που αποτέλεσαν αυτή τη μεγάλη αγκαλιά (κατά σειρά εμφανίσεως)
Τον μέγα επιτελάρχη Λυμπερόπουλο και την λαμπερή φαμίλια του για τη φιλοξενία, τον φευγάτο επιστήμονα cellmaker Σπύρο Σούρλα που ελισσόταν μεταξύ Μπάγεβιτς και Νόρμα με απίστευτη δεξιότητα, τον ΑΓΝΟ ήρωα του Αιγάλεω σίτυ Κουνελάκη (Τζωρτζ θενκς διπλά και τριπλά), τον γλυκύτατο Δαμιανό που με δυό τρία ποτηράκια έδιωξε το κρύωμα και άντεξε μεχρι αργά, τον δαγκωμένο Μουκ μετά Δάφνης, τον αρχηγό Mars – βόλτα? – Μανωλάκο, τη δικιά μας σαλλλλλονικιά Μαρία Ανδρουλιδάκη που έπρεπε όλοι μαζί να κάνουμε 500 χιλιόμετρα για να τη γνωρίσουμε στην Αθήνα και μετά….
Το δάσκαλό μας Βαγγνικ, το Μανώλη Καστρουνή, τη φάτσα Browser – γειά σου Χρηστάρα, τον straight shooter GeonX, τον μεγαλοδικηγόρο μας Σωτηρόπουλο, τον αεικίνητο ΜΗΤΣ (!), τον maczab (φιλαράκο λίγο σε είδα..), τη φυσιογνωμία mdvq (Μιχάλη Θενκς ελπίζω να τα πούμε σύντομα), τον Παναγιώτη Μανόπουλο – Πάνο υπόσχομαι την άλλη φορά θα έχω μαζί μου μια πορτοκαλιά λακ και θα τον βάψω τον Ντοκ…- τον γίγα (ένας είναι ο γίγας) mac Τάσο, τον Νικ Μπαβ Μπαβιόλη κολώνα του admin dept…, τον δικό μας eloy (κράτα δυνατά και μην ακούς κανένα), τον σκληροπυρηνικό dim das, τον Μανώλη το Morfeas και όλη την ντιούικη παρέα, το Μανώλη Τζωρτζάκη (αν υποψιαστώ ότι παίξατε ξύλο με τον Κακαλιό χωρίς να πάρω μάτι τη βάψατε…), τον σεμνό Δημήτρη Muse Ιωάννου, το ταίρι μου στα 70’s και λάτρη της Καίτης αλλά και ό,τι γενικά μυρίζει σεβεντίλα Nikos F, (Νικολάκη είπαμε τόσα πολλά και τόσο λίγα… ευχαριστώ για τα δωρα…) την ήρεμη δύναμη Κολέζα (μπαμπίνο όταν ανέβεις κατά δώ πρέπει να πούμε πολλά), τον μέγα Eki 65, τον Πόντιο μετά συζύγου, τον Ξανθιώτη αντιπρόσωπο ΒΕ και αγνό diyer Νικόλα Τσαμπάζη, τον γερομπισμπίκη και επίσης αποτυχημένο μουσικό, Κωστόπουλο με το ταξί το Volvo 4X4 turbo station wagon τους δικούς μας boss – Κιλκισιακός ολέ - Κρυωνά, Κακαλιό, Πάππας, Τον Ντοκ δεν τον αναφέρω, τον έφαγα στη μάπα σε όλο το ταξίδι, Ντοκ να τα εκατοστήσεις…
Στεναχωρέθηκα αφάνταστα που έχασα κόσμο όπως τον Πέτρο Μακρή και Στέλιο Παππα και Βασίλη Τσάκωνα (Μπιλ θα τα πούμε εδώ όμως) και Δημοκηδή που ήταν δικαιολογημένα απών. Τους περιμένω όλους.
Και αν έχω ξεχάσει κάποιον να με κρεμάσετε ανάποδα στην πλατεία.:grandpa:
Συγγνώμη προκαταβολικά και όταν επανέλθει η μνήμη μου θα επανορθώσω διπλά.
Τελευταίο άφησα επίτηδες τον μελλοντικό ηγέτη Larry. Καταπληκτική φυσιογνωμία, hard core fan της παρέας – ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ – Μάτι που αστράφτει πιο πολύ από του Τζακ Νίκολσον, λύσεις στο τσεπάκι για όλα, οργανωτικός, φίλος από τα παλιά.
Να με θυμηθείτε: αυτός θα μας βάλει σε τάξη γιατί όλοι μας είμαστε ΧΥΜΑ….αλλά …
όπως ξέρετε όλα τα καλά πράγματα τα αγοράζεις χύμα και όχι συσκευασμένα. Γιατί η συσκευασία έχει συντηρητικά. Και η παρέα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ….Είναι από μόνη της διαχρονική και αενάως εξελισσόμενη και μεταλλασσόμενη.
Thanks guys.
:award: :award: :award:
Chief,αυτό είναι το πιό ´λυμένο´κείμενο πού έχεις γράψει.Εύγε.Σκέψου δηλαδή τι θα γινόταν εάν ήσουν απλό μέλος.Θα σε είχε φοβηθεί το μάτι μας.![]()
Ο Σούρλας μου έστησε παγίδα με έναν αναπτήρα της πλάκας... Αλλά τι να περιμένεια απο Γαύρο...:silly:
![]()
μα....
αγαπητέ μου
ΕΙΜΑΙ απλό μέλος....
το άλλο είναι παραλλαγή....
(είσαι και ψυχίατρος...τρομάρα σου)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.