Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Για το μονο που στεναχωρηθηκα ειναι το οτι δεν μπορεσα να ερθω στη μασα.
Κι οσο και να σας φαινεται περιεργο ο λογος δεν ειναι το φαγητο, αλλα ηθελα λιγο χρονο ακομα για να μπορεσω να καταλαβω πως εχει καταφερει ο Σπυρος Σουρ. να κρατιεται τοσο πολυ σοβαρος πετωντας "μπηχτες" και περιμενωντας (ισως και χρονομετρωντας ) ποιος θα τις καταλαβει πιο γρηγορα :flipout::grinning-smiley-043.

Και εις αλλα με υγεια :grinning-smiley-043

Ελάτε Κύριε Χρήστο μας τώρα.Το μάτι σας κάνει περιστροφή 360 μοιρών και δεν αφήνει τίποτα ´ασάρωτο´.:flipout: :ernaehrung004:

..μια ερώτηση (γιατί έχω και άγχος…) ο Μανωλακος το βρήκε το κράνος εκεί που το είχε παρατήσει ?

Ελάτε Κύριε Χρήστο μας τώρα.Το μάτι σας κάνει περιστροφή 360 μοιρών και δεν αφήνει τίποτα ´ασάρωτο´.:flipout: :ernaehrung004:

:flipout::flipout:

....καλο ειναι αυτο η κακο γιατρε μου ???-bye-

μου εχει μεινει απο τους προβολεις :flipout:

Ο Νίκος Μπαβιόλης , λιγότερο αυστηρός από ότι φαίνεται εδω μέσα ( του λές καλημέρα Νίκο και δεν απαντάει " Τι εννοείς ακριβώς ;" ) :flipout

Συμφωνώ απολύτως.Φανταζόμουν ότι θα δώ κάποιον δίμετρο ´μποντυμπιλντερά´:flipout: ,αλλά καμία σχέση.Αλλος άνθρωπος.
Το άτιμο το πληκτρολόγιο παραπλανεί.

Οφείλω και δύο ξεχωριστές κουβέντες για τον Κύριο Geon-X.Mετά απο είκοσι δευτερόλεπτα γνωριμίας ,συνεννοηθήκαμε πλήρως.Ε,το Κόκκινο αίμα νερό δεν γίνεται.:award:
Πλήρης αποδοχή με την καλή έννοια,τού τι σημαίνει ´παραχωρήσεις στον έγγαμο βίο για να μπορώ να παίζω με τα παιχνίδια μου´και γενικά η απαραίτητη αυτοσαρκαστική ωριμότης τής ηλικίας.Ανθρωπος επικοινωνιακός πού σε ´πιάνει ´και τον ´πιάνεις ´με την μία.:ernaehrung004:
Υ.Γ
Παρατηρώ μία τάση, τον Γιώργο Κουνελάκη να τον λέτε Κουναλάκη.Παρακαλώ να διορθωθεί πάραυτα,γιατί τον άλλον τον έχω σε μεγάααααλη εκτίμηση και μού γυρίζει το μάτι.:violent-smiley-030:

Οφείλω και δύο ξεχωριστές κουβέντες για τον Κύριο Geon-X.Mετά απο είκοσι δευτερόλεπτα γνωριμίας ,συνεννοηθήκαμε πλήρως.Ε,το Κόκκινο αίμα νερό δεν γίνεται.:award:
Πλήρης αποδοχή με την καλή έννοια,τού τι σημαίνει ´παραχωρήσεις στον έγγαμο βίο για να μπορώ να παίζω με τα παιχνίδια μου´και γενικά η απαραίτητη αυτοσαρκαστική ωριμότης τής ηλικίας.Ανθρωπος επικοινωνιακός πού σε ´πιάνει ´και τον ´πιάνεις ´με την μία.:ernaehrung004:
Υ.Γ
Παρατηρώ μία τάση, τον Γιώργο Κουνελάκη να τον λέτε Κουναλάκη.Παρακαλώ να διορθωθεί πάραυτα,γιατί τον άλλον τον έχω σε μεγάααααλη εκτίμηση και μού γυρίζει το μάτι.:violent-smiley-030:

Πως φάνηκαν τα οπαδικά φρονήματα ορισμένων:music-smiley-005:

Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο να γνωριζεις απο κοντα, ανθρωπους που εχεις μαθει και εχεις ψυχογραφησει βασει των γραφομενων τους στο φορουμ...
Δυστυχως δεν γνωριζα εγκαιρως οτι επαιζε βραδυνη μασα και αναγκαστικα δεν ακουλουθησα για να μην φαω "παντοφλα" απο την γυναικα που ειχε κανονισει dinner με φιλους...
Επισης λυπηθηκα που δεν καταφερα να γνωρισω τον αξιοτιμο κ Σουρλα ενω χαρηκα πολυ που επιτελους γνωρισα το alter-ego του Δημητρη Ντοκατζη!
Δεν προλαβα επισης να τα πω με τον νεο ΓΔ αλλα ετσι και αλλιως τα λεμε συχνοτερα, οπως και με τους περισσοτερους απο τους προαναφερθεντες..
Καλα που υπαρχουν και αυτες οι εκθεσεις και ερχονται πιο κοντα ολοι οι Avclubers της επικρατειας!!

Πωλείται φωτογραφία Γενικού Διαχειριστή...

...avclub.gr, να ροχαλίζει σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο, μετά από μασασούρα ολκής. Ξέρω… κάποιος τον παρέσυρε, αυτός δεν ήθελε. :Banane0:

- Τιμές φιλικές, οι προσφορές σας παρακαλώ μόνον με pm. :ernaehrung004: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Παραθετω μια φωτογραφια του Ντοκ πριν μεταμφιεστει για να ερθει στη εκθεση. Υπαρχει mosaic στο προσωπο καθοτι δικηγορος, μην εχω και τρεξιματα.

Attachments

• Shock 012.jpg
    Shock 012.jpg
    19.6 KB · Views: 13
Re: Απάντηση: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Mετά απο είκοσι δευτερόλεπτα γνωριμίας ,συνεννοηθήκαμε πλήρως.Ε,το Κόκκινο αίμα νερό δεν γίνεται.:award:

Σπύρο… φχαριστω-bye- … τα είπαμε ταιριάζουμε σε πολλά… μια και εσύ όπως και εγώ ασχολούμαστε με αυτό που μας αρέσει αν κατάλαβα καλά … χώρια ότι τα πάμε καλά με το Κολεζα… και τα μειονεκτήματατου...

Σημ: Αυτό που με χάλασε βέβαια είναι ότι χθες αναστήθηκαν οι νεκροί του manager Σολιντ και βλέπω να μένει κάνα χρόνο ακόμα…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Σπύρο… φχαριστω-bye- … τα είπαμε ταιριάζουμε σε πολλά… μια και εσύ όπως και εγώ ασχολούμαστε με αυτό που μας αρέσει αν κατάλαβα καλά … χώρια ότι τα πάμε καλά με το Κολεζα… και τα μειονεκτήματατου...

Σημ: Αυτό που με χάλασε βέβαια είναι ότι χθες αναστήθηκαν οι νεκροί του manager Σολιντ και βλέπω να μένει κάνα χρόνο ακόμα…

off topic βεβαίως αλλά γουστάρω μια Κυριακή να κανονίσουμε παρέα για γήπεδο... Θα πέσει πολύ γέλιο... :ernaehrung004:

λοιπον φυρι φυρι το πατε να το κλειδωσω το θεμα ετσι...

και να το ξανανοιξω το Σαββατο στο Ουζο Μελαθρον στην Θεσσαλονικη

O Παναγιωτιδης ειναι ο πιο cool τυπος που εχω γνωρισει. Μιλαμε για calm οχι αστεια.

μιά κι είμαι ο πιό κουλ που γνώρισες, πως θα γίνει να ακούσουμε το χεριασμένο 50άρι σου?
(και του Μπάμπη? καλά από εκείνον πήρα και υπόσχεση)

Απάντηση: Re: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

μιά κι είμαι ο πιό κουλ που γνώρισες, πως θα γίνει να ακούσουμε το χεριασμένο 50άρι σου?
(και του Μπάμπη? καλά από εκείνον πήρα και υπόσχεση)

Χεχε. Τωρα τον εκανες κομματια. Ειναι ικανος να το παρει αγκαλια και να ανεβει -bye-.

Re: Απάντηση: Re: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Χεχε. Τωρα τον εκανες κομματια. Ειναι ικανος να το παρει αγκαλια και να ανεβει -bye-.
Γιατι δε του κανεις εσυ μια περιγραφη. Το μπουμαρισμα της πορτας παρακαλω εξω απο τα συμπερασματα

όχι...
υπάρχουν και παντόφλες waiting και waving.....-bye-

εδώ 48ωρη πήραμε ... με extension