Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

αυτές οι σύζυγοι είναι μεγάλος ανασταλτικός παράγων για τις αναζητήσεις μας. Πού και να βγαίναμε με γκόμενες δλδ.

Δεν μπορεί, τόσα μυαλά, δεν έχει βρεθεί ακόμη μία λύσις?

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Γιατι δε του κανεις εσυ μια περιγραφη. Το μπουμαρισμα της πορτας παρακαλω εξω απο τα συμπερασματα

Γιατι πολυ απλα δεν μου το επιτρεπει η συνειδηση μου , να κανω περιγραφη του "συστηματος" του κ.κ. διαχειριστη της ΗΙ FI. Δεν γινεται.

( πσστ , που εισαι το μπουμαρισμα δεν ειναι απο την πορτα, ειναι απο το δωματιο....οταν κλεινει η πορτα :chinscratch:)

Τα γράψατε όλα μπαγάσηδες, δεν έμεινε τίποτε για μένα. Εκεί που ξεκίνησα το ΠΣΚ μου με ίωση και προέβλεπα κρεβάτωμα και μουρμούρα, μου χαρίσατε με την παρέα σας ένα ονειρεμένο διήμερο! :ernaehrung004: Ποτέ πριν δεν μπορούσα να φανταστώ πως η συζήτηση για την αποδόμηση στην μουσική σκοτώνει τους ιούς του αναπνευστικού! :D

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις στιγμές που μου προσφέρατε, παλιοί και νέοι φίλοι! :smileJap: Ήξερα πως στην μουσική είμαστε οι καλύτεροι, ομορφότεροι, κοψότεροι - εξαιρουμένου του γράφοντος :blush: - και πιο μετριόφρωνες! :flipout: Κατάλαβα όμως πως όλα αυτά τα οφείλουμε στη σοφή καθοδήγηση του μεγάλου μας Αρχηγού! :grinning-smiley-043 :aktion033: Οι φίλοι/ες που συνάντησα για πρώτη φορά μου επιβεβαίωσαν πόσο διάφανα είναι τα γραπτά μας και καθρέπτης του χαρακτήρα μας! :Banane0:

Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει πλήρως είναι το πόσο καλά παιδιά υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες του club. Κάποια μάλιστα εξ' αυτών, -dim das πες αλεύρι - θα τα μεταγράψουμε στην κατηγορία της μουσικής για να γράφουν για το Σοστακόβιτς αφού πρώτα ακούσουν τις συμφωνίες του από βινύλια Μελοντίγια παιγμένα μέσω ηχείων bass reflex! :flipout:

Να 'στε καλά μάγκες! :award:

Καλό απόγευμα σε όλους!!-bye-

Εγώ στην Έκθεση βρέθηκα στις 4 το απόγευμα...διάφορες υποχρεώσεις με κράτησαν μέχρι εκείνη την ώρα...
Ίσα-ίσα πρόλαβα και είδα τους πρωινούς Αθηναίους ,με τους οποίους-όμως-βρισκόμαστε αρκετά συχνά...
Χάρηκα όμως την παρέα των Βορείων...ήμουν με τον Κρυωνά,τον Στέργιο,τον George...ξαναβρέθηκα με τους δύο Δημήτρηδες: τον Παναγιωτίδη και τον Ντοκ...ανταλλάξαμε απόψεις με τον Δαμιανό και τον Νίκο (ο οποίος μούκανε παράπονα γιατί δεν συμμετέχω στην Μουσική...).
Το βράδυ-δυστυχώς-δεν μπορούσα νάρθω στην μάζωξη λόγω υποχρεώσεων...

Γενικότερα έχω την αίσθηση ότι είμασταν περισσότεροι από πέρσι..

Τι χάρηκα???..που γνώρισα από κοντά τον Στέργιο...γειά σου φιλαράκ...-bye-
και λυπήθηκα που δεν βρέθηκα με τον Λύμπε...μια άλλη φορά ίσως...γειά σου Λύμπε...-bye-

Νομίζω δεν έμεινε για μένα τίποτα να προσθέσω, τα είπατε όλα - και καλά κάνατε.

Πέρασε λοιπόν για μένα ένα γεμάτο ΣΚ με επίσκεψη στην Έκθεση, πολλούς καφέδες, ακροάσεις κατ' οίκον και πολύ φαι και καλή παρέα.

Ποιόν να προτοευχαριστήσω
τον παπού Σπύρο Κοστώπουλο που μας μάζεψε μόλις φθάσαμε και έκανε τον ταξιτζή,
τον Larry που έτρεχε πάνω κάτω με τις προσκλήσεις και τους καφέδες,
τους συνύθεις ύποπτους που κανόνισαν για το βραδυνό τραπέζι,
όλους τους φίλους συνφορουμίτες που μοιράστηκαν το χρόνο και το κέφι τους,
τον Πυργαρούση που άνοιξε το σπίτι του για τους πρωϊνούς καφέδες,
τον Λύμπε και όλη την οικογένεια που μας περιποιήθηκαν το μεσημέρι,
τον Τζωρτζάκη που άλλαξε το πρόγραμμα του για να προλάβουμε έναν απογευματινό καφέ,

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Εύχομαι καλή αντάμωση στην επόμενη σύναξη και με τους παρόντες αλλά και με τους απόντες, θα ακολουθήσουν φώτο στην γκάλερυ

Nα εκφράσω και εγώ τον ενθουσιασμό μου για ΟΛΑ τα παιδιά που γνώρισα
για πρώτη φορά και ανταλάξαμε κάποιες απόψεις.
Δεν αναφέρω ονόματα μη τυχόν και ξεχάσω κάποιον.
Οσον αφορά τις γνωστές φάτσες... με τον chief πραγματικά
θα μπορούσα να συζητώ ώρες και ώρες χωρίς διακοπή , τα 70's ενώνουν:grinning-smiley-043 ελπίζω να επισκεφτώ λιαν συντόμως
τη θρυλική σου σοφίτα...:award:
Αγαπητέ Ντοκ και βέβαια υπάρχει mainstream :violent-smiley-030: και
mainstream :award: αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα:ernaehrung004:
Νασο Μανιάτη προσπάθησε να κάνεις και καμιά βόλτα από την μουσική
κατηγορία.:music-smiley-005:

Υ.Γ. Το γρίπωμα του DAMIAN αποδεικνύεται εξόχως μεταδοτικό:flipout:

Πάλι καλά περάσατε. Εγώ έμεινα απ'έξω, αλλά την επόμενη δε θα τη γλυτώσετε. :damnyou:

Χαιρετισμούς σε όλους! -bye-

Σήμερα μπόρεσα να συνδεθώ και φυσικά δεν ξεχνάω να αναφερθώ και εγώ με την σειρά μου στο υπέροχο Σάββατο που πέρασα μαζί με αυτή την ΠANευχάριστη παρέα που έχουμε δημιουργήσει! Kύριοι μπορώ να πώ ότι για ακόμη μια φορά η παρέα μας ήταν ένα πολύ ωραίο διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Nα ευχαριστήσω όλους τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση τόσο των δωρεάν προσκλήσεων αλλά και των «Συναντήσεων KOPYΦHΣ» το πρωί στην έκθεση αλλά και το βράδυ στο φαγητάδικο! Eυτυχώς αν και δεν γνώριζα ότι θα κατέβουν οι φίλτατοι από Θεσ/νίκη και είχα κανονίσει με κάποιους από εδώ μέσα άλλη έξοδο, με την συνενόηση του φίλου Larry τελικά γίναμε όλοι ένα! Xάρηκα για ακόμη μια φορά που είδα όλους αυτούς που ξέρω αλλά ακόμη περισσότερο γιατί γνώρισα KAI TOYΣ ΘEΣΣAΛONIKEIΣ!!!!!!!!!!! Πραγματικά χάρηκα που μου δώθηκε αυτή η ευκαιρία! H μόνη μου στεναχώρια είναι ότι δεν μίλησα άπειρα με OΛOYΣ όπως και θα ήθελα!
Πάντα τέτοια κύριοι!

Pontios we finaly met και από κοντά...

Eπίσης να αναφέρω ότι μετάνιωσα που μετά από σκέψη μου τελικά αποφάσισα να μην έχω και εγώ μαζί μου φωτογραφική αλλά αυτό ΔEN ΘA EΠANAΛHΦΘEI!:devil-smiley-029:

Θα σας δείξω εγώ...XA!

Eπίσης να αναφέρω ότι μετάνιωσα που μετά από σκέψη μου τελικά αποφάσισα να μην έχω και εγώ μαζί μου φωτογραφική αλλά αυτό ΔEN ΘA EΠANAΛHΦΘEI!:devil-smiley-029:

Θα σας δείξω εγώ...XA!

ΩΧ....

Βγάζεις και φωτογραφίες ?:bang:

Ήταν ένα φανταστικό ΠΣΚ και γιά μένα. Η Εκθεση μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά φίλους που μέχρι τώρα γνώριζα μόνο μέσω των γραπτών τους στο forum . Καθώς ο χρόνος (και ο χώρος) ήταν περιορισμένος φυσικό είναι οτι με άλλους είπαμε περισσότερα, με άλλους λιγότερα, με άλλους απλώς συστηθήκαμε. Ακόμη και η τελευταία περίπτωση όμως είναι εξόχως σημαντική, καθώς ταυτοποιούνται ονόματα ή nicknames, με φυσιογνωμίες πλέον και όχι με avatars και το ποστάρισμα γίνεται πιό «οικείο».
´Ετσι (κατα σειρά εμφανίσεως) γνώρισα τούς :
Κώστα Λυμπερόπουλο, Δημήτρη Ντοκατζή, Σπύρο Σούρλα, Δημήτρη Παναγιωτίδη, Δαμιανό Δημητριάδη, Κώστα Μουκιουρούφη (μετα συνοδού), Δημήτρη Μανωλάκο, Μaria Αn., Larry, Τάσο Οικονόμου, Μπάμπη Κολέζα, Τάκη Σωτηρόπουλο, Νίκο Μπαβιόλη, Παναγιώτη Μανόπουλο, Γιώργο Geonx, ΜΗΤΣ, Σίμο Eki65, Δημήτρη Dim Das, Eloy, McZab, Μάνο Pink Panther, Νikos F, Δημήτρη Ιωάννου, Βαγγέλη Νικολουδάκο, Χρήστο Browser, Μανόλη Καστρουνή, Νίκο Κρυωνά, Στέργιο Κακαλιό , George Pappas, Νάσο Μανιάτη, Νίκο Τσαμπάζη, Μανόλη Morfeas, Pontios , και ξαναείδα το Μάνο τον Τζωρτζάκη.

Στήθηκαν συζητήσεις και πηγαδάκια για κλασσική και οπερα, για Bee Gees και Verdi, για Ψαραντώνη και Doors, για το punk και το progressive, για λεβητοστάσια, υπόγεια, πατάρια και σοφίτες ως χώρων ΑV, για κιθάρες, μπάσα και ενισχυτές, για Θεοδωράκη –Χατζηδάκη, για δασκάλους, πανεπιστημιακό άσυλο και καταλήψεις, για "ψυχολογία" και "αστρολογία", για Έφη Θώδη, για CD player, MP3, iPod, για Φαρούτζα και πολλαπλασιασμούς γραμμών, για κάδρα και διαγωνίους ανάλογα με την απόσταση, για πανιά προβολής και ταρατσάτα 5.1, για διπλοτριόδους και πεντόδους καθαγιασμένες απο τα Ελευσίνια Μυστήρια σε τιμή «χώμα», για καινούργιες και ΝOS, για μαγνήτες Αlnico σε μεγάφωνα και guitar pickups, για κόρνες, ντουντούκες , fullrange και κατασκευή κουτιών ηχείων απο ράφια μπλουζάδικου, για τον Μπέργκμαν, τον Αϊζενσταϊν, τον Ταρκόφσκι, τον ιταλικό νεορεαλισμό, για το Dusan Makavejev και το Sweet Movie μέχρι τον Dusan Bajevic και το Θρύλο, για χρώματισμούς, ανακλάσεις, "μέτωπα", χροιές, "ξυρίσματα", στερεοφωνικές εικόνες, κατώφλια ακουστότητος και απώλειες ακοής λόγω προτέρας ανθυγειινής σχέσης με τα db, για το Tότε και το Τώρα, για τα ζόρια μας και καλά μας…
Πάντα με γέλιο, με κέφι απίστευτο, με πειράγματα , με αυτοσαρκασμό, με διαφωνίες, με ανθρωπιά στην τελική...
Κι ο χρόνος πάντα τόσο λίγος και οι υποχρεώσεις πάντα περισσότερες...
Να νοιώθεις πως η συζήτηση έμενε πάντα στη μέση, πως δεν είπες ούτε τα ελάχιστα που θάθελες..
Καλά δεν ήτανε;
Μέχρι την επόμενη συνάντηση, καλή δύναμη σε όλους και σας ευχαριστώ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End.

Θα σας δείξω εγώ...XA!

Ωχ Χριστούλη μου,αυτό το είχα ξεχάσει.:bang:

(και βγάζει κάτι φωτογραφίες..καταστροφή !:flipout:)