Με budget το χιλιάρικο.

και γιατι δεν πας σε xtz με τα roister 8.2. Κατανταω γραφικος αλλα το ηχειο στα λεφτα του δεν παιζεται

αυτές τις ημέρες ένας συνφορουμίτης έχει ανεβάσει αγγελίες για σφραγισμένα μηχανήματα, ενισχυτές και ηχεία ...

θα συνιστούσα να ρίξεις μιά ματιά, θυμάμαι να παρελαύνουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα ...

Θενξ, τα είδα αυτά που λες, αλλά υπάρχει νομίζω ένα θεματάκι με την προέλευσή τους κλπ. Διάβασα τα σχετικά κλπ. Υπάρχουν πάντως και στις προσφορές μαγαζιών κλπ κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια στη φτηνή κατηγορία...

και γιατι δεν πας σε xtz με τα roister 8.2. Κατανταω γραφικος αλλα το ηχειο στα λεφτα του δεν παιζεται

Καθόλου γραφικός, είναι μια πρόταση σοβαρή. Ξεπερνάει όμως το μπάτζετ και δεν φτάνει μόνο να αρέσει σε μένα. Στο τέλος θα κάνω δύο προτάσεις, άντε τρεις και τελειώνει ο ρόλος μου.

ο Κοψ παντως δινει ενα xanadu φτηνα. Αν ειχα δευτερο συστημα θα τα χτυπαγα, κοιταξε τα

:)
ο xtz πρεπει να τα παιζει μια χαρα ρωτα και τον Κοψ να σου πει γνωμη. Και εισαι και μεσα στο budget

Πάντως tyler, επειδή και παλιότερα με έχεις βοηθήσει για μικρά ηχεία που χρειάστηκα (ανταλλάξαμε καμιά 20αριά μηνύματα) να πω ότι είσαι θησαυρός για το site και οι γνώσεις σου σ' αυτή την κατηγορία δεν παίζονται.
Πρέπει να τα λέμε αυτά, διότι δεν είναι δεδομένο ότι θα βρεις πάντα κάποιον, εδώ ή αλλού, να σε προσανατολίζει σωστά. Σ' ευχαριστώ πολύ και μπράβο και συγχαρητήρια. Άντε και moderator. :-)

...διαβαζοντας προβληματισμους φιλων που τωρα μπαινουν στο χωρο, θυμαμαι τον εαυτο μου πριν πολλα χρονια και απλα καταθετω τη γνωμη μου για να αποφυγουν κακοτοπιες που δεν απεφυγα εγω. Γιαυτο και τα ποστ μου ειναι περισσοτερα στο Hifi. Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια.

Αληθεια , τι ηχεια σε ειχα βοηθησει να παρεις, δε θυμαμαι...

...διαβαζοντας προβληματισμους φιλων που τωρα μπαινουν στο χωρο, θυμαμαι τον εαυτο μου πριν πολλα χρονια και απλα καταθετω τη γνωμη μου για να αποφυγουν κακοτοπιες που δεν απεφυγα εγω. Γιαυτο και τα ποστ μου ειναι περισσοτερα στο Hifi. Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια.

Αληθεια , τι ηχεια σε ειχα βοηθησει να παρεις, δε θυμαμαι...

Ξεκίνησα ψάχνοντας σε αγγελία τα wharfedale 9.1 που είχα διαβάσει καλά λόγια αλλά τα συγκεκριμένα δεν τα είχα ακούσει. Μιλήσαμε αρκετά με μηνύματα, μου είπες ότι χρειάζονται ρεύματα (νομίζω τα είχες στην κατοχή σου για χρόνια) αλλιώς ακούγονται μουντά και άρχισες τις προτάσεις σε διάφορα μικρά γλυκόηχα κλπ όπως περίπου τα ήθελα. Τελικά πέτυχα μια προσφορά στα mediamarkt τα Q acoustics 1020ι, μου είπες ότι δεν σου πολυάρεσε η πλαστικούρα της πρόσοψης (αντίθετα εμένα συνολικά μ' αρέσουν πολύ) αλλά ότι γενικά συμφωνούσες με την αγορά τους... Και πράγματι είμαι πολύ ευχαριστημένος (για ηχεία ραφιού).

.... Τα 1200 είναι κοντά στο χιλιάρικο και αν κάποιος είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα (το έχει ακούσει ας πούμε) μπορεί να το προτείνει...

Με λίγα λόγια, δεν έχεις να χάσεις πολλά από έναν αξιόλογο ενισχυτή που συνδυάζεται με ένα ηχείο μέσης κατηγορίας.....

Επάνω σε αυτό που είπες δες και αυτό
http://www.audioevolution.gr/second_focus.asp?id=205&page=2
το οποίο μπορείς να το ακούσεις με το richmond 7ι που είπε ο tyler και απο εντάσεις καλά πάει επίσης έχει και την αντιπροσωπεία των dynaudio που σου είχα προτίνει στην πρώτη σελίδα του νήματος
Επίσης έχει και αυτόν
http://www.audioevolution.gr/second_focus.asp?id=239&page=1
φαίνεται αξιόλογος.
Πιστεύω μια βόλτα απο το μαγαζί θα ήταν επιβεβλημένη με τις προσφορές και ο Αντώνης εκεί θα σε φτιάξει.

Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ, νομίζω πως έχω καλυφθεί. Ο Αντώνης πάντα δίνει λύσεις αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ειδική περίπτωση όπου το αισθητικό κομμάτι έχει βαρύνουσα σημασία στην επιλογή. Και βεβαίως ενώ εμείς μπορεί να παίζουμε ατελείωτα το παιχνίδια των παραλλαγών, κάποιος έξω από τον χώρο και τον χορό, θέλει μία άντε δύο το πολύ προτάσεις για να ξεμπερδεύει.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Αν γίνει σύντομα η αγορά θα ενημερώσω.