αυτές τις ημέρες ένας συνφορουμίτης έχει ανεβάσει αγγελίες για σφραγισμένα μηχανήματα, ενισχυτές και ηχεία ...
θα συνιστούσα να ρίξεις μιά ματιά, θυμάμαι να παρελαύνουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα ...
και γιατι δεν πας σε xtz με τα roister 8.2. Κατανταω γραφικος αλλα το ηχειο στα λεφτα του δεν παιζεται
ο Κοψ παντως δινει ενα xanadu φτηνα. Αν ειχα δευτερο συστημα θα τα χτυπαγα, κοιταξε τα
Πάντως tyler, επειδή και παλιότερα με έχεις βοηθήσει για μικρά ηχεία που χρειάστηκα (ανταλλάξαμε καμιά 20αριά μηνύματα) να πω ότι είσαι θησαυρός για το site και οι γνώσεις σου σ' αυτή την κατηγορία δεν παίζονται.
Πρέπει να τα λέμε αυτά, διότι δεν είναι δεδομένο ότι θα βρεις πάντα κάποιον, εδώ ή αλλού, να σε προσανατολίζει σωστά. Σ' ευχαριστώ πολύ και μπράβο και συγχαρητήρια. Άντε και moderator.![]()
ο xtz πρεπει να τα παιζει μια χαρα ρωτα και τον Κοψ να σου πει γνωμη. Και εισαι και μεσα στο budget
...θα τα βγαζει βολτα στο τετραγωνο :drummer:
...διαβαζοντας προβληματισμους φιλων που τωρα μπαινουν στο χωρο, θυμαμαι τον εαυτο μου πριν πολλα χρονια και απλα καταθετω τη γνωμη μου για να αποφυγουν κακοτοπιες που δεν απεφυγα εγω. Γιαυτο και τα ποστ μου ειναι περισσοτερα στο Hifi. Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια.
Αληθεια , τι ηχεια σε ειχα βοηθησει να παρεις, δε θυμαμαι...
.... Τα 1200 είναι κοντά στο χιλιάρικο και αν κάποιος είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα (το έχει ακούσει ας πούμε) μπορεί να το προτείνει...
Με λίγα λόγια, δεν έχεις να χάσεις πολλά από έναν αξιόλογο ενισχυτή που συνδυάζεται με ένα ηχείο μέσης κατηγορίας.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.