Γιώργος Κυριακαράκος Administration Team 17 June 2006 11,297 20 January 2009 #61 Μην περιμένετε όμως να δείτε σε χρέωσή σας ποτέ τις τιμές του xe γιατί είναι η τιμή fixing χωρίς το spread των τραπεζών...
Μην περιμένετε όμως να δείτε σε χρέωσή σας ποτέ τις τιμές του xe γιατί είναι η τιμή fixing χωρίς το spread των τραπεζών...
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,776 Εκεί ψηλά..... 22 October 2009 #62 Αντε και το ευρω επισημα ισουται με 1.5 δολλαρια αμερικης. Ε ρε θα στεναξουνε τα μαγαζια....
opsim Moderator Staff member 11 May 2008 16,572 Αθήνα 22 October 2009 #63 Kosh said: Αντε και το ευρω επισημα ισουται με 1.5 δολλαρια αμερικης. Ε ρε θα στεναξουνε τα μαγαζια.... Click to expand... Μη με φτιάχνεις νυχτιάτικα και δεν έχω αγοράσει το Galactica ακόμα....
Kosh said: Αντε και το ευρω επισημα ισουται με 1.5 δολλαρια αμερικης. Ε ρε θα στεναξουνε τα μαγαζια.... Click to expand... Μη με φτιάχνεις νυχτιάτικα και δεν έχω αγοράσει το Galactica ακόμα....
MOUKIOUROUFIS KOSTAS Banned 27 June 2006 7,764 22 October 2009 #64 τι έγινε, γίναμε πλούσιοι?:lollypop:
Σπύρος Σούρλας AVClub Fanatic 17 June 2006 62,715 Χολαργός 22 October 2009 #65 Απάντηση: Re: Με ενα ευρω παιρνεις μια λιρα Αγγλιας! MOUKIOUROUFIS KOSTAS said: τι έγινε, γίναμε πλούσιοι?:lollypop: Click to expand... Μπά θα πλουτισει ο αμερικανικος ´Αμαζονιος´και θα γλυτωσουμε και εμείς κανά φραγκάκι...(δηλαδή θα αγοράσουμε πιο πολλά σιντάκια)..
Απάντηση: Re: Με ενα ευρω παιρνεις μια λιρα Αγγλιας! MOUKIOUROUFIS KOSTAS said: τι έγινε, γίναμε πλούσιοι?:lollypop: Click to expand... Μπά θα πλουτισει ο αμερικανικος ´Αμαζονιος´και θα γλυτωσουμε και εμείς κανά φραγκάκι...(δηλαδή θα αγοράσουμε πιο πολλά σιντάκια)..
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Super Moderator Staff member 20 October 2007 19,679 Μεσευρώπη 22 October 2009 #66 Πάντως εγώ αγόρασα ήδη ένα βινύλιο από το Irvington music. http://www.irvmusic.com Σάιτ για πολύ μερακλήδες.:grandpa:
Πάντως εγώ αγόρασα ήδη ένα βινύλιο από το Irvington music. http://www.irvmusic.com Σάιτ για πολύ μερακλήδες.:grandpa: