Με καψατε

Η τιμη ηταν αυτη που ανεφερα 499 euro
Οσον αφορα το πανελ δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια καθως δεν εχω δει απο κοντα ultra clear για να ξερω οτι οντως ειναι αυτο.
Εγραψα οτι ειναι τα ιδια πανελ μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ (site samsung, αλλα φορα , site με revies και συγκριτικα κτλ)
Παντως εμενα ματ μου φαινεται.
Αλλα σε σχεση με την 21 Crt που εβλεπα πριν τι ματ και τι clear.
Εδω καθε φορα που την ανοιγω ψαχνω το ποπ κορν και τα νατσος...:grinning-smiley-043
Ο Media player της ειναι πολυ καλως οντως.
Συνδεσα επανω εναν εξωτερικο σκληρο 1ΤΒ που εχω και κατι αρχεια flv οταν πατησα να τα παιξει μου εβγαλε μυνημα οτι δεν υποστηριζεται ο τυπος αρχειου αλλα το επαιξε τελικα μια χαρα...
Τωρα κατεβασα και κατι ποδοσφαιρικους αγωνες σε HD (mkv) και περιμενω να δω τι ψαρια πιανει...
Περισσοτερα νεα συντομα αφου την σεταρω οπως θελω (ps3 , home cinema κτλ)

Eίναι ωραίο να ανακαλύπτεις τελικά νέους "κόσμους"...
Καλές θεάσεις φιλαράκο και βάζε και κανά ευρουλάκι στο σακούλι να χεις κάβα τη μέρα που θα δείς να παίζει ένας καλός προτζέκτορας...Εκεί να δείς πόσα ποπ κόρνκαι νάτσος θα ονειρευτείς...
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι...

Σύμφωνοι... δεν λέω... αλλά δεν πρέπει να σεβαστούμε - εντός εισαγωγικών - ότι ο φίλος ζήτησε τηλεόραση με budget το πολύ ("το πάρα πολύ" όπως είπε αν θυμάμαι καλά) τα 500 ευρώ; Kάποιος λόγος υπάρχει όταν κάποιος διαθέτει συγκεκριμένο ποσό για μια αγορά ειδικά στον καιρό μας (οικονομικός προγραμματισμός - άλλες προτεραιότητες κλπ)
Κι εγώ 1600 ευρώ έχω δώσει για την tv μου αλλά δεν είναι όλοι χομπίστες... τουλάχιστον όχι ακόμα :2thumb22sup:

Last edited: