toliskot Supreme Member 20 February 2012 4,462 Ραφήνα 7 November 2012 #21 johnnyR said: δηλ. κατι τετοιο δεν κανει δουλεια? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-650-Sd-Line-Interactive-UPS-650SD.htm Click to expand... Αυτό είναι UPS, έχει μπαταρία. Συνήθως αυτά τα χρησιμοποιούν στους υπολογιστές.
johnnyR said: δηλ. κατι τετοιο δεν κανει δουλεια? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Turbo-X-650-Sd-Line-Interactive-UPS-650SD.htm Click to expand... Αυτό είναι UPS, έχει μπαταρία. Συνήθως αυτά τα χρησιμοποιούν στους υπολογιστές.
johnnyR Established Member 27 February 2010 280 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 7 November 2012 #22 πασα VOLT/AMPER πρεπει να ειναι ενα ups? εγω εχω 1 πολυμπιζο προστασιας και εχω πανω τους ενισχυτη, τηλεοραση, sub, blu-ray, playstation, xbox, wii, hub, τηλεφωνο και pc
πασα VOLT/AMPER πρεπει να ειναι ενα ups? εγω εχω 1 πολυμπιζο προστασιας και εχω πανω τους ενισχυτη, τηλεοραση, sub, blu-ray, playstation, xbox, wii, hub, τηλεφωνο και pc
johnnyR Established Member 27 February 2010 280 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 7 November 2012 #23 toliskot said: Αυτό είναι UPS, έχει μπαταρία. Συνήθως αυτά τα χρησιμοποιούν στους υπολογιστές. Click to expand... δεν κανουν και σταθεροποιηση ομως? ειμαι λιγο ασχετος πανω στο θεμα, νομιζα οτι ενα πολυμπριζο προστασιας αρκει, αντε 2 σε σειρα για πιο σιγουρα
toliskot said: Αυτό είναι UPS, έχει μπαταρία. Συνήθως αυτά τα χρησιμοποιούν στους υπολογιστές. Click to expand... δεν κανουν και σταθεροποιηση ομως? ειμαι λιγο ασχετος πανω στο θεμα, νομιζα οτι ενα πολυμπριζο προστασιας αρκει, αντε 2 σε σειρα για πιο σιγουρα
toliskot Supreme Member 20 February 2012 4,462 Ραφήνα 7 November 2012 #24 Κάνουν σταθεροποίηση, προστατεύουν από την υπέρταση και από πτώσεις τάσης.
johnnyR Established Member 27 February 2010 280 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 7 November 2012 #25 Δηλ. ενα ups περιπου 1000 V/A κανει μια χαρα την δουλεια του
toliskot Supreme Member 20 February 2012 4,462 Ραφήνα 7 November 2012 #26 Αν δεν επηρεάζει το ηχητικό αποτέλεσμα ναι, είναι μια χαρά.
Chrpep AVClub Enthusiast 18 June 2010 1,200 7 November 2012 #27 Ξέθαψα ένα παλιό νήμα. Ρίξτε του μια ματιά, περιέχει πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις τέθηκαν και έχει πολύ ενδιαφέρον γενικότερα.
Ξέθαψα ένα παλιό νήμα. Ρίξτε του μια ματιά, περιέχει πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις τέθηκαν και έχει πολύ ενδιαφέρον γενικότερα.