Με ποιο Τροπο γραφουμε mkv HDx264 αρχεια σε DVD ?

16 July 2006
7,545
HAMBURG
Παιδες ο σκληρος γεμισε και ο 500 αρης δεν μου ηρθε ακομα .......:ADFADF1:

εχω καποια αρχεια mkv HDx264 κατεβασμενα .... και θελω χωρο τωρα !

Πως τα γραφω σε DVD ;;;;;;
τα αρχεια πολλα απο αυτα ειναι 4,3 η 4,5 Γιγα !

Χωρανε σε DVD αλλα με τι τα γραφω ;;; με το ΝΕΡΟ 8 γινεται ;;;;;

η ειναι καλυτερα με καποιο αλλο προγραμα ;;;;;; :ears:

Σαν data με ότι ναναι... -bye-

αααααααααααααααααααα !!!!!!!! μααααααλισταααα.......

δηλ, οπως γραφω οποιδηποτε DVD με φωτος η με αλλα αρχεια ...ετσι ;

εχω το ΝΕΡΟ 8 ειναι στα Αγγλικα .....και μου βγαζει τις εξης επιλογες :

DVD ROM UDF

DVD ROM UDF- ISO

DVD ROM (Boot)

DVD ROM ISO

ποια επιλεγω ;;;;;

στο παλιο ΝΕΡΟ 6 ,6 που ειχα μου εβγαζε αλλιως τις επιλογες .... πχ, DATEN DVD για data αρχεια ...

Last edited:
Και στο 8 τις έχει τις επιλογές, γύρνα το στο nero express mode και θα τις δεις.

Επίσης, αν και δε σου χρειάζεται, μιας και θα τα βλέπεις πάλι από το pc σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD το οποίο μετατρέπει τα avi, mkv σε DVD.

Και στο 8 τις έχει τις επιλογές, γύρνα το στο nero express mode και θα τις δεις.

Επίσης, αν και δε σου χρειάζεται, μιας και θα τα βλέπεις πάλι από το pc σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD το οποίο μετατρέπει τα avi, mkv σε DVD.

ΟΚ για να δουμε ....

Το Βρηκα και πριν κανει το Γραψιμο στο Δισκακι μου εβγαλε ενα παραθυρακι στα Αγγλικα !
Γραφει το εξης :

You are about to great a multissesion write once DVD disk .
Senssion no. 2 and above will not be readable with some DVD ROM drives and operating systems prior to Windows XP .

Και μετα ρωταει :

How do you want to continiue ?

a. Byrn Multisession Anyway ?

b. Byrn Without Multisession ?

τι επιλεγω ;;;;;;

Το Βρηκα και πριν κανει το Γραψιμο στο Δισκακι μου εβγαλε ενα παραθυρακι στα Αγγλικα !
Γραφει το εξης :

You are about to great a multissesion write once DVD disk .
Senssion no. 2 and above will not be readable with some DVD ROM drives and operating systems prior to Windows XP .

Και μετα ρωταει :

How do you want to continiue ?

a. Byrn Multisession Anyway ?

b. Byrn Without Multisession ?

τι επιλεγω ;;;;;;

Αν ο χώρος που απομένει στο δισκάκι είναι ικανός για να χωρέσει αργότερα και άλλο αρχείο το καις με multisession, αν το αρχείο που καις έχει πιάσει όλο το χώρο δεν έχει σημασία αν το κάψεις με ή χωρίς.....

multisession σημαίνει πως δε θα γίνει finalize το dvd. ΘΑ μείνει ανοιχτό για να γράψεις τυχόν και άλλα πράγματα στο μέλλον. Αν όντως θέλεις να μείνει ανοιχτό,

Αν θα τα βλέπεις μόνο από το pc σου, το a. Αν θα τα παίξεις σε άλλα pc που μπορέι να έχουν κάποια παλιότερα dvd-rom (εγώ έχω ένα τέτοιο) ή σε dvd players επιτραπέζια, δε θα δείχνει αυτά που τυχόν θα γράψεις στο μέλλον, θα δείχνει μόνο το πρώτο session.
Αν θες να τα βλέπεις παντού, το b και θα σου κάνει finalize

Αν ο χώρος που απομένει στο δισκάκι είναι ικανός για να χωρέσει αργότερα και άλλο αρχείο το καις με multisession, αν το αρχείο που καις έχει πιάσει όλο το χώρο δεν έχει σημασία αν το κάψεις με ή χωρίς.....

Γιαυτο σας αγαπαω ολους !!!!!!!!!!-bye--bye-

Και μετα μπορω να δω το γραμενο DVD στο πισι μου ;;;;;

κανονικα με τα προγραματα που εχω ;;;;;
mpc , KMP , κτλ,,,,,

Last edited:
multisession σημαίνει πως δε θα γίνει finalize το dvd. ΘΑ μείνει ανοιχτό για να γράψεις τυχόν και άλλα πράγματα στο μέλλον. Αν όντως θέλεις να μείνει ανοιχτό,

Αν θα τα βλέπεις μόνο από το pc σου, το a. Αν θα τα παίξεις σε άλλα pc που μπορέι να έχουν κάποια παλιότερα dvd-rom (εγώ έχω ένα τέτοιο) ή σε dvd players επιτραπέζια, δε θα δείχνει αυτά που τυχόν θα γράψεις στο μέλλον, θα δείχνει μόνο το πρώτο session.
Αν θες να τα βλέπεις παντού, το b και θα σου κάνει finalize

το β πατησα και εγω ......:BDGBGDB55:

Λοιπον .... αποτελεσματα :

Το εγραψα ΟΚ ! εβαλα το φρεσκο δισκακι αφου κρυωσε λιγο ...στον οδηγο του πισι ...
και το επαιξα με το media player clasic !

Κινηση νερο !! εικονα ΧΑΡΜΑ !!!!!

βεβαια το ριπ ειναι 720ρ !
δεν ξερω τι θα κανει με 1080ρ ριπ....

το πισι μου ειναι 4 ετιας και βαλε πλεον....... Πεντιουμ 4 στα 3,2 με 1 γιγα μνημη κα ΧΡ λογισμικο !

αυτα για οποιον φιλο θελει να μαθει πως να γραψει τα αρχεια του !