Με ποιον τροπο βλεπει? Θα συνεχισει?

konandrio

Established Member
23 March 2008
255
Ενας φιλος μου εχει συνδρομη στο δορυφορικο πακετο της κυριας, με μια συνδρομη βλεπουν και τα 3 διαμερισματα της οικογένειας, χωρις περιορισμο στο zapping.
Η δουλεια δεν γινεται μεσω δικτυου και δεν εχει ιδεα ο φιλος για να μου εξηγησει, αυτο που εχω δει εγω στο διαμερισμα του φιλου, που ειναι το κεντρικο και μοιραζει, ειναι δεκτης yamatu και μια συσκευη με κεραία ραδιοφωνου.
Θα ηθελα αν μπορει καποιος και αν δεν ειναι απαγορευτικο για το forum να μου πει, πως ακριβως λειτουργει αυτη η εγκατασταση (απο περιέργεια, δεν ενδιαφερομαι να την χρησιμοποιήσω).
Τον φιλο τον καλεσε η κυρια για αντικατασταση της καρτας, η εγκατασταση που του εχουν κανει, παει για πεταμα?

cardshare...δεν έχει σε καμιά περίπτωση θέση εδώ μέσα.Έστω ενημερωτικά,μοιράζονται τα κλειδιά της κάρτας στους εκάστοτε δέκτες...

Δηλ κανει cardshare ασυρματα? δεν γνωριζα οτι υπαρχει και αυτος ο τροπος.
Για την δευτερη ερωτηση καποιος?
Γνωριζω οτι το cardshare...δεν έχει σε καμιά περίπτωση θέση εδώ μέσα. Δεν γνωριζα οτι αυτος ειναι τροπος cardshare, ποιο πολυ μου εκανε για home share.

Home share γίνεται μόνον σε ένα διαμέρισμα..... σε τρία διαφορετικά είναι card sharing το οποίο .....

Η κάρτα του δεν είναι παντρεμένη με δέκτη και για αυτό το λόγο μπορεί και το κάνει...

Home share γίνεται μόνον σε ένα διαμέρισμα..... σε τρία διαφορετικά είναι card sharing το οποίο .....
....Είναι παράνομο οπότε το σταματάμε.
Η κάρτα του δεν είναι παντρεμένη με δέκτη και για αυτό το λόγο μπορεί και το κάνει...
Και με την καινούρια κάρτα εάν είναι ''απάντρευτη'' δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.(Μέχρι εδώ πάντως μπορούμε να αναφερθούμε.)

Απάντηση: Re: Με ποιον τροπο βλεπει? Θα συνεχισει?

Home share γίνεται μόνον σε ένα διαμέρισμα.....

:chinscratch:

εχω panasat 720 και 990 μπορω να κανω δουλεια με αυτους η χρειαζομαι συγκεκριμενους δεκτες; αν κανουν οι panasat θελω να βλεπω και στο δωματιο. γιατι μονο στο σαλονι δε φτανει. :furious3:

Τον φιλο τον καλεσε η κυρια για αντικατασταση της καρτας, η εγκατασταση που του εχουν κανει, παει για πεταμα?
Ο κολλητός μου είχε στο σπίτι του ένα τέτοιο σύστημα για να βλέπει σε δύο δωμάτια διαφορετικό κανάλι. Με την αλλαγή κάρτας του σε kappa σταμάτησε να δουλεύει.