Με ψήσατε! Με την Olympus E-420 στο χέρι.

13 March 2007
691
Βόλος
Με καταφέρατε και τελικά είμαι πλέον κάτοχος της πρώτης μου d SLR, της E-420 της Olympus.
Την έχω καταευχαριστηθεί! Αλλα ήμουν και αρρωστος και δεν πολυ βγήκα να αρχίσω καλα ακόμα! :D

Δεν νομίζω να απαγορεύεται να επ-ονομάσω το μαγαζί που είμαι ευγνώμων για την ταχύτητα και εξυπηρέτηση του...
την φωτοαγορά.γρρρρ , πέμπτη μεσημέρι την παρήγγειλα, παρασκευή 10 το πρωϊ ήταν στην πόρτα μου!
(και διαμένω Καβάλα παρακαλώ!)

Άντε σύντομα φωτογραφίες απο το Κάστρο της Καβάλας! ;)
Ευχαριστώ όλους όσους μου πρότειναν να πάω προς d SLR.

ΥΓ. Για να μην αρχίζω άλλο θέμα, δεν έχει μαζί κάποιο φίλτρο- και μου είπαν οτι είναι πολυ σημαντικό (UV?) για τον φακό- για πείτε! Θένξ Εγκεϊν! :D

Last edited by a moderator:
Όχι δεν είναι πλέον, ειδικά αν φοράς το αλεξήλιο του φακού.

Για φωτο από την Καβάλα ... τέλεια.

θα πρότεινα μερικές απόγευμα, αργά το απόγευμα, μισή ώρα πριν το σούρουπο, απέναντι από τη μαρίνα, από εκεί να πάρεις το κάστρο. Επίσης μα ώρα ή μισή ώρα πριν τη δύση, πανοραμική, πάνω από τον Άγιο Σύλλα. Πρωινή το λιμάνι, από το φάρο εκεί στο σχολείο. και φυσικά πολλές φωτο πάνω από τους τρούλους και τη σκεπή του Ιμαρέτ...

Πολύ καλή περίπτωση!

Ακόμη καλύτερη θα έλεγα το διπλό κιτ της 520, βέβαια, με μικρή διαφορά στα χρήματα.

Ακόμη καλύτερη θα έλεγα το διπλό κιτ της 520, βέβαια, με μικρή διαφορά στα χρήματα.

Δυστηχώς μιας και είμαι φοιτητής το κάθε ευρουλάκι μετράει :(
Παρόλαυτά είμαι ικονοποιημένος με την αγορά!

ειδικά αν φοράς το αλεξήλιο του φακού.
Χμμ, ποιό είναι το αλεξήλιο ; Εννοείς το cover ή μήπως το hood;

Το δεύτερο. Κόβει το πλάγιο φως και μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά (χώρια που παρέχει και κάποια προστασία).

καλορίζικη και μας βάζεις υπέροχες φωτογραφιες να βλέπουμε!

Καλορίζικη συνωνόματε!!! Σου εύχομαι χιλιάδες snapshots φωτογραφικής ευχαρίστησης!!! :D :D :D