ΜΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ;(ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!!!)

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Εγώ κουβαλάω μαζί μου,ένα Tivoli model 2 για τις ώρες που βρίσκομαι εντός και φυσικά δεκάδες γραμμένα δισκάκια για την σιντιέρα του αυτοκινήτου,όταν είμαι εκτός.Γενική προτίμηση χαρούμενα κομμάτια κι ιδιαίτερα λατινοαμερικάνικα.

(Τρείς βδομαδούλες μείνανε:ADFADF1:.Αντε καλή ξεκούραση νάχουμε!:2thumb22sup:).

Οπως και πέρυσι , έτσι και φέτος δεν θα πάρω cd στις διακοπές μου και δεν θα ακούω μουσική . ( Ο ήχος από τα τζιτζίκια και του φλοίσβου των κυμάτων δεν συγκρίνεται το καλοκαίρι ) . Ενδεχομένως στο αυτοκίνητο να έχω κάτι ελαφρύ - ότι διαλέξει η κόρη μου . ( ipod δεν έχω και δεν θα πάρω )

Αμα λέμε διακοπές εννοούμε διακοπές -bye-

Εχεις απόλυτο δίκιο!
Η μουσική της φύσης είναι αξεπέραστη!
Ειναι όμως κάτι στιγμές, αργά το βραδάκι η πολύ νωρίς το πρωί
που θες, προσωπικά μιλάω, κάποια αγαπημένα κομμάτια
που συνηθίζεις να σε συντροφεύουν και να σου φτιάχνουν ακόμη πιό πολύ τη διάθεση.

Έχω πάντα στο αυτοκίνητο καμιά 20αριά CD με mp3, με μουσικές για όλα τα γούστα, ως soundtrack της διαδρομής.
Κάποια στιγμή θα τα αντικαταστήσει ένα iPod.

Κατά τ' άλλα, ή θα χρησιμοποιήσω κάποιο από τα συγκεκριμένα cd, αν χρειαστεί ή θα βασιστώ στην παρέα κι ό,τι ακούσουν.

Για τις εντελώς προσωπικές μου στιγμές στις διακοπές, συνήθως έχω φροντίσει να πάρω μαζί μου κάποιο graphic novel ή κανένα βιβλίο.
Κι αν μας τελειώσει κι αυτό, έχω καβάτζα το Nintendo DS.

Τώρα που το σκέφτομαι, το DS παίζει κι αυτό mp3...:chinscratch:

Με Tivoli, model 2, ακούω μουσική αργά τα βράδυα όταν βρίσκομαι εντός.
Εκτός, ακούω με I-pod.
Στις διακοπές, κάνω αποχή, δεν ακούω τίποτα!

Re: Απάντηση: ΜΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ;(ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!!!)

Με Tivoli, model 2, ακούω μουσική αργά τα βράδυα όταν βρίσκομαι εντός.
Εκτός, ακούω με I-pod.
Στις διακοπές, κάνω αποχή, δεν ακούω τίποτα!

Εγώ πάλι εντός, ακούω από τα Audiostatic.

Το βασικό πλεονέκτημα των ηλεκτροστατικών: παίζουν καλά σε χαμηλές στάθμες.

Κατ´αρχάς, άλλαξε στο προφίλ σου την σύσταση του συστήματός σου.
Κατά δεύτερον όταν λέω αργά τα βράδυα, εννοώ πολύ αργά, μετά τις 1πμ.
Ναι τα ηλεκτροστατικά παίζουν όντως καλά σε χαμηλές στάθμες, αλλά
ακόμα καλύτερα σε μεσαίες στάθμες!
:flipout::flipout::flipout:

Κάμποσα cd με mp3 για το φορητό radio-cd στο Πήλιο.
Επίσης ένα mp3-player Sony (αγορασθέν προσφάτως) για να υπάρχει μουσική παντού διαθέσιμη.
2P3451614Y6.jpg

Στο αυτοκίνητο υποκύπτουμε (εγώ και η σύζυγος) στην Λιλιπούπολη,Ντενεκεδούπολη,Στρουμφάκια κλπ κλπ.

Όσον αφορά την τοποθέτηση κάποιων φίλων ότι στις διακοπές, τούς είναι αρκετή η μουσική της φύσης και της θάλασσας, θα διαφωνήσω εν μέρει αναφέροντας ότι κάποιες μουσικές λαμβάνουν άλλη διάσταση ακουγόμενες υπό καθεστώς χαλαρότητας και χωρίς την πίεση της καθημερινότητας.

Υ.Γ.
off-topic
Δεν σας εκνευρίζει το ότι στις διαφημίσεις των mp3-players αναφέρουν ότι η συσκευή χωράει τόσες χιλιάδες τραγούδια.
Όχι ρε φίλε δεν μας ενδιαφέρουν τα τόσες χιλάδες τραγούδια. :slapface: Εμείς ΔΕΝ ακούμε τραγούδια(ή μόνο τραγούδια)!! Ακούμε Μουσική!!!
Ας πουν ότι η συσκευή χωράει τόσες ώρες μουσικής.
Είναι η τρίλεπτη pop φόρμα που έχει μας κατακλύσει όπως είχε γραφτεί σε κάποιο άλλο νήμα..

Στις διακοπές ακούω μουσική, χωρίς κανένα άγχος τύπου "τώρα τι είναι αυτό που τρίζει", "γιατί το μπάσο είναι έτσι" "μήπως να φέρω τα ηχεία πιο μέσα" κλπ.

Είναι ίσως από τις λίγες στιγμές που νιώθω απαλλαγμένος από την τελειομανία που σκοτώνει συχνά την απόλαυση. Ασε που κανείς δεν γκρινιάζει που ακούγεται μουσική όλη την ημέρα!!!

Παρόλα αυτά δεν έχω κάτσει με σταυρωμένα χέρια αφού υπάρχουν οι προυποθέσεις για να υπάρχει μόνιμα κάτι στημένο στα στάνταρ μέρη που παίζει "δικός μου" χώρος διακοπών. Τώρα αν τύχει (που δεν τυχαίνει δηλαδή) να πάμε αλλού δεν με νοιάζει. Εξάλλου δεν κρατάει πολύ...

Λοιπόν
Στο νησί (Κεφαλλονιά) παίζει ένα άσπρο σύστημα Τιvoli 2 με το cdplayer και το sub του. (αν και το sub ήταν μάλλον υπερβολική αγορά-σπάνια παίζει)

Στο σπίτι του Ναυπλίου έχει μετακομίσει μέρος του συστήματος που είχα από τα εφηβικά μου χρόνια (δώρο του πατέρα μου για την επιτυχία στις Πανελλήνιες) ήτοι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής Sansui AUG77X, (2X120) ηχεία ΒΟSE 505 (limited edition - επετειακά του 1984) με πηγή ένα dvd επιπέδου blue sky.

Εννοείται πως στο αυτοκίνητο πάντα ακούμε κάτι (αν και ποτέ όσο δυνατά θέλω- μα κανείς δεν σέβεται πια τον οδηγό?) και φυσικά η επιλογή της μουσικής που θα μας συνοδέψει (γεμίζω τρεις θήκες μια με MP3 οι άλλες δυο CDs) είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι της ιεροτελεστίας "μάζεμα για διακοπές". Οπότε και το κάνω τελευταίο ενώ παράλληλα ακούω και τις αγορές τις τελευταίας στιγμής (αγαπημένο FNAC...)

Last edited:
παντου και παντα μουσικη,δεν νοειται για μενα διακοπες χωρις μουσικη,γι αυτο...
iaudio x5
Ακριβώς το ίδιο και εγώ και όχι μόνο στις διακοπές... !!
Φοβερό μηχανάκι το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Λάκη έχεις βάλει το
rockbox100.png
?

Βασικα απο ενα Jvc boom baster (ή καπως ετσι, ενα κυλινδρικο φορητο ειναι) που παιζει απιστευτα καλα και ενα Samsung yepp για την παραλια για ραδιο πιο πολυ.

Στο σπιτι εχω το παλιο που ειχα στην Αθηνα (Jvc,Cyrus,Kef) και την τελευταια χρονια πηρα ενα επαγελματικο (Τascam,Numark,Samson,Peavy) για να κανουμε γλεντια στη πλατεια του χωριου.
(ρε μπας και ειμαι μηχανακιας????!!!)

Στο αμαξι οτι θελει η κορη μου (οι οποιες αντιρρησεις μας εξανεμιζονται επιτοπου με μουτρα που κρατανε μεχρι και 2 μερες!!!!)

Last edited:
Εγώ στις διακοπές κυρίως στο αυτοκίνητο, αλλά και με αυτό (σε μπλε)
creative_zen_stone_crave_handson.jpg