Με τι ηχεία ακούμε

Τα ηχεία μας

• Total voters
    0
Μπράβο Βαγγέλη, απο εμφάνιση σπέρνουν!

Ακούγονται το ίδιο καλα (σε σχέση με εργοστασιακά);;

Απάντηση: Re: Με τι ηχεία ακούμε

Μπράβο Βαγγέλη, απο εμφάνιση σπέρνουν!

Ακούγονται το ίδιο καλα (σε σχέση με εργοστασιακά);;

Eυχαριστω !!!

Δεν ειχα τα τελευταια 20 χρονια εργοστασιακο ηχειο στο σπιτι....

αλλα ακουω συνεχεια σε σπιτια φιλλων τα δικα τους ... σε γενικες γραμμες δεν συγκρινεται με οτι εργοστασιακο εχω ακουσει !

...μη φανταστεις οτι εχω ακουσει και ακουω χαι εντ ηχεια !!!!

δεν εχω απαιτησεις χαι εντ απο τα μηχανακια μου αφου τα ακουσματα μου ειναι Λαικα Εντεχνα Ελληνικη ΠΟΠ Χορευτικα των 80ς και Κλαρινα πανηγυριων ........

εκει μπορω να πω οτι δεν εχω αντιπαλο !!!

το μονο μειονεκτημα (Λογω του πλεξιγκλας ) στην ανθρωπινη φωνη υπαρχει μια χροια ελαφρως περιεργη .....
αυτο δεν το καταλαβαινουν οι αλλοι αλλα μονο εγω και ΜΟΝΟ στο ραδιοφωνο σε ειδησεις η σε σχολια εκφωνητων !

σε μουσικο προγραμμα δεν το καταλαβαινεις ουτε οταν το τραγουδι εχει μονολογο ....

Αυτα !!!

Re: Απάντηση: Re: Με τι ηχεία ακούμε

Eυχαριστω !!!

Δεν ειχα τα τελευταια 20 χρονια εργοστασιακο ηχειο στο σπιτι....

αλλα ακουω συνεχεια σε σπιτια φιλλων τα δικα τους ... σε γενικες γραμμες δεν συγκρινεται με οτι εργοστασιακο εχω ακουσει !

...μη φανταστεις οτι εχω ακουσει και ακουω χαι εντ ηχεια !!!!

δεν εχω απαιτησεις χαι εντ απο τα μηχανακια μου αφου τα ακουσματα μου ειναι Λαικα Εντεχνα Ελληνικη ΠΟΠ Χορευτικα των 80ς και Κλαρινα πανηγυριων ........

εκει μπορω να πω οτι δεν εχω αντιπαλο !!!

το μονο μειονεκτημα (Λογω του πλεξιγκλας ) στην ανθρωπινη φωνη υπαρχει μια χροια ελαφρως περιεργη .....
αυτο δεν το καταλαβαινουν οι αλλοι αλλα μονο εγω και ΜΟΝΟ στο ραδιοφωνο σε ειδησεις η σε σχολια εκφωνητων !

σε μουσικο προγραμμα δεν το καταλαβαινεις ουτε οταν το τραγουδι εχει μονολογο ....

Αυτα !!!

η ανθρωπινη φωνη ειναι πιο υψισυχνη; μηπως εχει υποψια αντιλαλου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με τι ηχεία ακούμε

η ανθρωπινη φωνη ειναι πιο υψισυχνη; μηπως εχει υποψια αντιλαλου;

Δεν ξερω αν προερχεται και απο το οτι ακουω ραδιοφωνο απο το κινητο και μεσω μπλου τουθ στο ηχειο....

δεν το κανει στις υψισυχνες φωνες .... το αισθανομαι σε μερικες φωνες συγκεκριμενες ...
δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως ...απλα μου εκατσε και κολησα .....

οι αλλοι δεν ακουν τιποτα !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με τι ηχεία ακούμε

Δεν ξερω αν προερχεται και απο το οτι ακουω ραδιοφωνο απο το κινητο και μεσω μπλου τουθ στο ηχειο....

δεν το κανει στις υψισυχνες φωνες .... το αισθανομαι σε μερικες φωνες συγκεκριμενες ...
δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ακριβως ...απλα μου εκατσε και κολησα .....

οι αλλοι δεν ακουν τιποτα !

δε νομιζω να ειναι αξιοπιστη πηγη το ραδιοφωνο μεσω bluetooth απο κινητο τηλ.
αν εχεις αξιοπιστη-αξιολογη πηγη να τροφοδοτησεις τα ηχεια, τοτε μπορεις να πεις αν εχει καποια ιδιοτροπια ο ηχος τους.