Με τι μέσον ακούμε μουσική?

Με τι μέσον ακούμε?

• Total voters
    0
εγω που ακουω απο ολα cd, sacd, βινυλιο και αυλα τι να ψηφισω ?????

Εσύ αγόρι μου είσαι χαϊφιντελιστικά πολυγαμικός, κάτι σαν τον Αλή Πασά ένα πράγμα. Ποιά να διαλέξεις; Την ξανθιά, τη μελαχρινή, την καστανή ή την κοκκινομάλα;:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Με τι μέσον ακούμε μουσική?

Δεν ξέρεις τι χάνεις-στο πικάπ αναφέρομαι.

Ξέρω απλά δεν έχω δίσκους και δεν έχει νόημα να αρχίσω να μαζεύω γιατί ξέρω ότι και τα δύο μέσα έχουν τις ίδιες δυνατότητες.

Αν κυκλοφορούσαν όλοι οι δίσκοι σε βινύλιο θα βλέπατε το ψηφιακό μου στις αγγελίες...
Ας όψεται η ρημάδα η κοινωνία που άλλους τους ρίχνει χαμηλά και άλλους τους ανεβάζει στα τάρταρα!

Απάντηση: Re: Με τι μέσον ακούμε μουσική?

Αν κυκλοφορούσαν όλοι οι δίσκοι σε βινύλιο θα βλέπατε το ψηφιακό μου στις αγγελίες...
Ας όψεται η ρημάδα η κοινωνία που άλλους τους ρίχνει χαμηλά και άλλους τους ανεβάζει στα τάρταρα!

κακουργαααααα....:a0210:

με πικ απ και δίσκους βινυλίου!!τι άλλο
Σαν λάτρης της καλής μουσικής ..μπορώ να πω οτι το πικ απ ειναι
το μόνο μέσον που οταν ακούω Αγγελόπουλο κάτι παθαίνω

εξαρτατε απο το τι θελω να ακουσω ετσι εχω κανει και της αγορες μου
ακουω και βινυλιο και cd και mp3 κ.τ.λ
ας πουμε το dark side of the moon το παιζω βινυλιο
το master of puppets το παιζω cd/mp3

εξαρτατε λοιπον :guitarist:

εχω και ενα παρα πολυ σπανιο βινυλιο παρεπιμτοντως που παιζει να ειμαι ο μοναδικος στην ελλαδα που το χει :worshippy:

Re: Απάντηση: Με τι μέσον ακούμε μουσική?

Πλέον μου είναι αδιανόητο το να χρησιμοποιήσω κάποιο transport, για πικάπ δεν το συζητάμε.

Εσένα παιδί μου θα σε βάλουν να χειριστείς κανένα πλέιερ και θα ρωτάς "τι πατάάάάάάωωωωω;;;" :flipout:

Tο αναλογικό μου χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο παιζει καλύτερα απο τα ψηφιακά που διαθετω
αλλά ακουω απο τον σκληρο και απο youtube.....γιατι οση ωρα ειμαι σπίτι παιζει μουσική, δεν θα εχω στο νου μου να πηγαινω-ερχομαι και να λέω ''τι να βαλω τωρα''
Μέχρι πριν 4 χρόνια που αλλαζα δισκακια ειχα δύο παγκους με στοιβες από χυμα δισκους και εξωφυλλα, εκανα εβδομάδες καθε φορά για να τα ξαναβαλω στη θεση τους
+ καθαρισε ο χωρος γιατι τα μετεφερα αλλου
Ποτε ξανα στο πανω συστημα

Y.Γ. Αν το youtube δεν παιζει τοσο καλά στο συστημα σας, ειχα και εγω θεμα παλια, δεν φταιει το youtube
Πιστευω η παραγωγή επηρεάζει περισσότερο το αποτελεσμα από το μέσο