Με τι...

Χα καλό... "αυτιά"... :))))))))

Η Densen ή ο "Ορφέας" παιζει τα Densen με S.A. ... δεν εχω ακουσει ποτέ S.A. και ούτε θελω να υπονοήσω τιποτα για τον "Ορφέα", μπορεί να ειναι εξαιρετικά ηχειά και να ταιριάζουν πάρα πολύ με τα D., αλλά φαντάζομαι να καταλαβαίνεις οτι εχει διαφορά το ενα απο το άλλο...

Μιχάλη που τα ακουσες και αν θυμασαι μοντελο γιατι απο οτι ειδα στα γρηγορα ολα ριμπον εχουν.
Παντως αυτο το 18hz αν δεν ειναι μαρκετιστικο , πολυ μου αρεσε :drummer:

Σωστόστ... :)
Αν θυμάμαι καλά είχα ακούσει τα TC30 στο Aphrodite's Vision στο Χαλάνδρι.
Μαύρη αλουμινένια καμπίνα, συμμαζεμένο design, ευαίσθητο, και από ήχο... άσε! :bigcry:
Το είχα ακούσει με έναν λαμπάτο ενισχυτή της Tri στα 1.800 και αναρωτιόμουν αν τελικά έπαιζε αυτό το set ή κάποιο άλλο...

Σωστόστ... :)
Αν θυμάμαι καλά είχα ακούσει τα TC30 στο Aphrodite's Vision στο Χαλάνδρι.
Μαύρη αλουμινένια καμπίνα, συμμαζεμένο design, ευαίσθητο, και από ήχο... άσε! :bigcry:
Το είχα ακούσει με έναν λαμπάτο ενισχυτή της Tri στα 1.800 και αναρωτιόμουν αν τελικά έπαιζε αυτό το set ή κάποιο άλλο...

:))
Με την πρωτη ευκαιρια θα παω μια βολτιτσα.
Thanks -bye-

Απάντηση: Re: Με τι...

Χα καλό... "αυτιά"... :))))))))

Η Densen ή ο "Ορφέας" παιζει τα Densen με S.A. ... δεν εχω ακουσει ποτέ S.A. και ούτε θελω να υπονοήσω τιποτα για τον "Ορφέα", μπορεί να ειναι εξαιρετικά ηχειά και να ταιριάζουν πάρα πολύ με τα D., αλλά φαντάζομαι να καταλαβαίνεις οτι εχει διαφορά το ενα απο το άλλο...

Στο Μοναχο φετος παντως κατεβηκαν μαζι....