Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος για την εμπλούτιση της δισκοθήκης....., για έλα κανένα απόγευμα να μυηθείς και εσύ τέκνο μου :grandpa:

Τωρα για να καταλάβω είσαι Μοναχο ή Ελλάδα; :)
Εχει και ανοιγμα κρασιών η ιεροτελεστία της μύησης;

Ακόμα είμαι Ελλάδα, πετάω Παρασκευή πρωϊ 6:30 για Μόναχο και απευθείας στην έκθεση....

Το άνοιγμα κρασιών θα μου επιτρέψεις να το κάνω εγώ !!

Η μύηση γίνεται στο Μαρούσι όπου υπάρχουν οι δύο ναοί , του υποφαινόμενου και του Χιούστον..... (pc vs mac)

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και τις απαραίτητες παρθένες για τη θυσία :worshippy:

Δεν αλλάζω τις συνήθειές μου για κανέναν..... η μουσική μουσική και οι ταινίες ταινίες...

Και διατηρώ και την ψυχραιμία μου, το χειρότερο το έχω πάθει (να χάσω δύο δικούς μου ανθρώπους) οπότε τα υπόλοιπα είναι στραγάλια....

Aκούω τελευταία μόνο παλιά ελληνικά βινύλια.
Ακούω θησαυρούς... που έχουν λίγα λόγια και σταράτα.
Με έχει πιάσει μανία έναντι οτιδήποτε ξενικού...
Ακούω τις μουσικές με τις οποίες μεγάλωσα όταν τις άκουγα από τις μπομπίνες του μπαμπά μετά το '70.
Διαβάζω βιβλία ιστορίας.
Κολλάω και ξεκολλάω πυκνωτές...

Και ευτυχώς... που συνεχίζω να τα κάνω όλα αυτά.

Η μύηση γίνεται στο Μαρούσι όπου υπάρχουν οι δύο ναοί , του υποφαινόμενου και του Χιούστον..... (pc vs mac)

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και τις απαραίτητες παρθένες για τη θυσία :worshippy:

Αμαν αμαν,,,....φερνω τους δισκους μου(βινυλια...:ears:) κι ερχομαι κ γω , μαζι με παρθενες μπολικες...:worshippy:

Αμαν αμαν,,,....φερνω τους δισκους μου(βινυλια...:ears:) κι ερχομαι κ γω , μαζι με παρθενες μπολικες...:worshippy:

Αντε κατέβα τώρα που είναι ανοικτά και τα Τέμπη.... και χαλαρά.......:fahne90:

Όχι μόνο δεν ακούω λιγότερο μουσική,αλλά αδιαφορώ και για την κρίση και όλας.
Είμαι οptimist και τίποτα δεν μπορεί να με χαλάσει. -bye-

Ίσα ίσα που η μουσική σε κάνεις πολλές φορές να ξεχνιέσαι.
Άκου χαλαρωτική μουσική κυρίως το βράδυ για να διώχνεις την ένταση της ημέρας.
Προσωπικά, δεν με επηρεάζουν αυτά.
Αυτο κανω εγω τωρα ακουω χαλαρη μουσικουλα (Παω να φερω και μια bud για να ηρεμισω)

Ακούω ακόμη περισσότερη μουσική τώρα με την κρίση. Αυτό που έχει πάει πίσω είναι η συμμετοχή στο φόρουμ. Κάτι παρουσιάσεις που σχεδίαζα τις έφαγε η μαρμάγκα.

@economides. *Λέω να περάσω και γω κάποια μέρα για μύηση. Θα φέρω και δυό μπουκάλια για να κάνουμε μάθημα ανοίγματος κρασιού στον Domiemic65 :ADFADF1:

Αντε κατέβα καμμιά μέρα Αθήνα (δεν είναι ανάγκη να φέρεις και το Lenco !!)

Ναι μην το φέρεις ... η βάση του πολύ δυσκολα θα μεταφερθεί απο το σπίτι του Geovar... τόσα κιλά πως να τα μεταφέρεις βρε αδελφέ!!! :ernaehrung004:

.... όπως βλέπετε μόνο μπυρίτσες ανοιγω πλέον!!!!!!!

Αντε κατέβα τώρα που είναι ανοικτά και τα Τέμπη.... και χαλαρά.......:fahne90:

problemo...κλειστα
κριση εχουμε απο τοτε που μπηκε το ευρω
τωρα το καταλάβαμε?

τι αδειασε περισσοτερο τις τσεπες μας?
η μειωση μισθών της ταξεως του 10% ή ο τριπλασιασμός των τιμων τα τελευταία χρόνια???

καταλαβαινω είναι διαφορετικό ψυχολογικά να σου παιρνουν κατι που εχεις αποκτησει από το να σου αυξάνουν-δυσκολευουν-ακριβαινουν κατι που θελεις να αποκτησεις.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ
και προφανως ο τριπλασιαμός χειρότερο

Λυπαμε πραγματικά τους συνταξιουχους
τους στερει το δικαιωμα να χαρουν ενα δωρο που θα μπορουσαν να παρουν στα εγγονια τους

καλες μουσικές στη πλώρη σας

problemo...κλειστα
κριση εχουμε απο τοτε που μπηκε το ευρω
τωρα το καταλάβαμε?

τι αδειασε περισσοτερο τις τσεπες μας?
η μειωση μισθών της ταξεως του 10% ή ο τριπλασιασμός των τιμων τα τελευταία χρόνια???

καταλαβαινω είναι διαφορετικό ψυχολογικά να σου παιρνουν κατι που εχεις αποκτησει από το να σου αυξάνουν-δυσκολευουν-ακριβαινουν κατι που θελεις να αποκτησεις.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ
και προφανως ο τριπλασιαμός χειρότερο

Λυπαμε πραγματικά τους συνταξιουχους
τους στερει το δικαιωμα να χαρουν ενα δωρο που θα μπορουσαν να παρουν στα εγγονια τους

καλες μουσικές στη πλώρη σας

Ας περιοριστούμε παλληκάρια στον τίτλο το νήματος και την
σχέση μας με την ακρόαση μουσικής αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Για περαιτέρω σκέψεις και απόψεις, υπάρχει όπως θα ξέρετε,
ένα tread να, μετά συγχωρήσεως, στην ''Επί παντός''....

παντός μέχρι να "ανέβει" η τιμή ΚΑΙ στην μουσική,
μετά από πιθανό άγριο κυνηγητό στις ανταλλαγές,
λογικά περισσότερη θα ακούμε...