Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Εγω το 'χω σαν... βαρομετρο ας πουμε. Οταν ακουω συστηματικα μουσικη ειμαι καλα, ομως σε περιοδους προβληματικες γενικοτερα, μπορει να περασουν και μερες χωρις ν' ακουσω καθολου... κι αυτο δεν ειναι καλο. Μεχρι και οι δικοι μου το καταλαβαινουν τοτε και δε μου πολυμιλανε....

Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις, αυξάνεται η αναζήτηση μουσικής...

Υπάρχουν πολλά παλιά τραγούδια που αξίζουν.

Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε , εάν και κατά πόσον τέτοιες περίοδοι έχουν επίδραση στο είδος της μουσικής που ακούμε . Ανεφέρθησαν οι Joy Division και ο Θεοδωράκης , σε κάποιο ποστ ( θα περίμενα Sex Pistols βέβαια αντί Joy Division ) .

Αφου προτιμόνται σε αυτή την περίοδο οι Joy Division απο τους Sex Pistols, σημαίνει ότι η κατάθλιψη είναι πιό κοντά από την επανάσταση.....

Από όλα τα παραπάνω Cure ακούω, το best, μερικά album είναι πολύ μελαγχολικά.

Re: Απάντηση: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Από όλα τα παραπάνω Cure ακούω, το best, μερικά album είναι πολύ μελαγχολικά.

Ολα τους είναι για συνταγή γιατρού με κόκκινη γραμμή...

Λόγω φρένου στις αγορές επιτέλους απλά κάθομαι και ακούω τι εχω..τα καταλογραφώ, τα καθαρίζω,τα ταξινομώ κλπ να περνάει και η ώρα γιατί κόπηκαν οι πολλοί καφέδες και οι έξοδοι.

Re: Απάντηση: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε , εάν και κατά πόσον τέτοιες περίοδοι έχουν επίδραση στο είδος της μουσικής που ακούμε . Ανεφέρθησαν οι Joy Division και ο Θεοδωράκης , σε κάποιο ποστ ( θα περίμενα Sex Pistols βέβαια αντί Joy Division ) .

Λοιπόν, με ρίχνει τελείως η κλασσική αυτό τον καιρό, από την άλλη
με τις ροκιές μου έρχεται να αρχίσω να σπάω ότι σπάει και έτσι έχω καταλήξει
σε πιό ήπια ακούσματα..Ακουστική τζάζ και Big Bands...

Απάντηση: Re: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Λόγω φρένου στις αγορές επιτέλους απλά κάθομαι και ακούω τι εχω..τα καταλογραφώ, τα καθαρίζω,τα ταξινομώ κλπ να περνάει και η ώρα γιατί κόπηκαν οι πολλοί καφέδες και οι έξοδοι.

Μιά απ' τα ίδια,
Βρίσκω και την ευκαιρία να ξανακούσω ξεχασμένους δίσκους.

Και εμένα με έχει πιάσει αυτή η ‛εσωτερικότητα’, δυσκολεύομαι να ακούσω άγνωστη μουσική, επιστρέφω σε γνωστά παλιά αγαπημένα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Ολα τους είναι για συνταγή γιατρού με κόκκινη γραμμή...

Nα εξαιρέσουμε πχ. το The Walk, μια αισιοδοξία την έχει...

+1 για επιστροφή σε παλιά ακούσματα...

Το είχα βάλει στο clip της ημέρας Νίκο.

τι ειπες τωρα...
Sonus μια που εισαι της δουλειας πες στα παιδια πως ηχογραφήθηκε...
ανοιχτή ηχογραφηση μονος του οταν τα λαμογια οι ''δικοί του'' τον ειχαν παρατησει
με το παπί να περνάει απέξω....
θυμάμαι 6/12/'90 σαν χθες η πρωτη μου καταληψη (κανανε το λαθος οι συμμαθητες μου και με καναν προεδρο πρωτη λυκειου...τι περιμεναν....)
Αντε και καλή τυχη μαγκες

http://www.youtube.com/watch?v=qlwuTYBWbcE&feature=related