Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Εγώ πάντως έχω το σύνδρομο του Διαμαντή.

Ακούω σημαντικά λιγότερο μουσική.

Μου παρουσιάζεται και μία ακόμα ..παρενέργεια. Εχω και πλήρη άρνηση στα αθλητικά (κυρίως ποδόσφαιρο) ενώ πέρσι γιά παράδειγμα τα παρακολουθούσα (το σύνδρομο περιλαμβάνει διεθνή και ελληνικά).

Last edited:
Με την έλευση της κρίσης βρέθηκα χωρίς δουλειά και τα μάζεψα κι έφυγα από το Λαμογιστάν...
Είτε έμενα πάντως, είτε έφευγα, η μουσική είναι για μένα το ίδιο σχεδόν σημαντική με την τροφή. Τη δεύτερη παλεύουν να μας την κόψουν, ε, ας μη γίνουμε "αυτόχειρες" σε ό,τι αφορά την πρώτη.
Ακούω όσο άκουγα πριν, ίσως και περισσότερο...
Τα ακούσματα είναι λίγο-πολύ τα ίδια, με μια τάση (εξαιρουμένων κάποιων progrock, triphop και new wave) σε πιο χαλαρές (ambient, chill out, world) και "χαρούμενες" ('80s, Dub, Synthpop) μουσικές...

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες "νεκροθάφτες"... :fahne90:

Last edited:
Στην αρχή δεν είχα διάθεση για μουσική, αργότερα όμως διαπίστωσα ότι με έπαιρνε η κάτω βόλτα, οπότε άρχισα πάλι να ακούω...για ημέρες αρκετές έπαιζα στο σύστημα, σιδηρόπουλο, τρύπες, κατσιμίχα, ξύλινα σπαθιά, magic de spell, ελληνικά κατά κόρον, σιγά-σιγά το γύρισα κ τώρα ακούω διάφορα, όχι όμως jazz, blues, που μου αρέσει αλλά αυτή την εποχή με ρίχνει.

Πουσαι παλιοπειραιωτη
βαλε και λίγο Σταρόβα
μπουαχαχαχαχα

Υ.Γ. οσο και να γελάτε με τον παιχταρά....
ισως από τις καλύτερες Ελληνικές κιθάρες

Απάντηση: Re: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Πουσαι παλιοπειραιωτη
βαλε και λίγο Σταρόβα
μπουαχαχαχαχα

παλιοπειραιωτη...;;

Πειραιώτης είμαι...καλό είναι να προσέχουμε λιγάκι τι γράφουμε...

Κ φυσικά μπορώ να ακούω ότι θέλω, σωστά ;;

Πουσαι παλιοπειραιωτη
βαλε και λίγο Σταρόβα
μπουαχαχαχαχα

Ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας, ειδικά με μέλη
που δεν γνωρίζουμε..Είμαστε μεν μια παρέα, αλλά δεν παίζαμε και σφαλιάρες
από το δημοτικό...

Πραγματικά εισαι ο πρωτος Πειραιωτης που αποκαλεστηκε Παλιοπειραιωτης και δεν του αρεσε
μπας και δεν εισαι από τα μέρη μας???
sorry για τη παρεξηγηση

Πραγματικά εισαι ο πρωτος Πειραιωτης που αποκαλεστηκε Παλιοπειραιωτης και δεν του αρεσε
sorry για τη παρεξηγηση

Hρέμησε ρε μάνα μου...Κι εγώ πειραιώτης είμαι...Αλλά άν ένας άγνωστος με πεί έτσι,θα τα ψιλοπάρω...

Μην παίρνεις φόρα με επίθετα και προσφωνήσεις.Τα ίδια έκανες και με τον Φουάση...Δικέ μου,τον αποκαλείς...Τον ξέρεις;Είναι και μεγάλος άνθρωπος(σόρυ Μιχάλη δεν είπα πόσο ακριβώς:Banane0:)

sorry για τη παρεξηγηση

Με ξέρεις για να μου απευθύνεσαι έτσι ;;
Κ δεν έχω λόγο να σου αποδείξω τι είμαι κ από που.

Re: Απάντηση: Re: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Hρέμησε ρε μάνα μου...Κι εγώ πειραιώτης είμαι...Αλλά άν ένας άγνωστος με πεί έτσι,θα τα ψιλοπάρω...

Μην παίρνεις φόρα με επίθετα και προσφωνήσεις.Τα ίδια έκανες και με τον Φουάση...Δικέ μου,τον αποκαλείς...Τον ξέρεις;Είναι και μεγάλος άνθρωπος(σόρυ Μιχάλη δεν είπα πόσο ακριβώς:Banane0:)

Δεν το εκανα αθελα μου με τον κύριο Μιχαλη Φ.
δεν ηξερα σιγουρα οτι ειναι ο κυριος Φουασης αλλά πηγε κατευθειαν το μυαλό μου.
Δεν ειναι ο κύριος που εμπορευεται τα μηχανηματα των παιδιων και τους δινει demo για τις εκθέσεις?

Κυριε Φουαση σας αποκάλεσα ''δικέ μου'' γιατι δεν γνωρίζει ο κόσμος ποιος εισαστε.
Παρακαλω σημειωστε τη ιδιοτητα σας, χωρίς να εχω πραγματικά τιποτα μαζί σας

Υ.Γ. εμεις εδω στο Πειραια αποκαλούμαστε ''κωλοπειραιωτες'' ολοι μας, γνωστοί και μη
το ''παλιοπειραιωτης'' ειχαι χαϊδευτικό:ADFADF1:
ειχα την αισθηση οτι ειχα κρατησει τα προσχηματα αλλά μαλλον εκανα λάθος

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσική?

Υ.Γ. εμεις εδω στο Πειραια αποκαλούμαστε ''κωλοπειραιωτες'' ολοι μας, γνωστοί και μη
το ''παλιοπειραιωτης'' ειχαι χαϊδευτικό:ADFADF1:
ειχα την αισθηση οτι ειχα κρατησει τα προσχηματα αλλά μαλλον εκανα λάθος

υγ: δεν το έλεγες από την αρχή να μην είχαμε θέμα ; :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Με την έλευση της κρίσης ακούτε λιγότερο χρόνο μουσικ

υγ: δεν το έλεγες από την αρχή να μην είχαμε θέμα ; :ernaehrung004:

Δικιο εχεις Mike:ADFADF1:
Γνωριζετε κανενα γαυρο να ενοχλήθηκε που αποκαλέστηκε γαυρος?
αντιθετα ξερω πολλά χανουμακια και βαζελες
:Banane0::Banane0: