Mε το χέρι μονίμως στην τσέπη...

Status
Not open for further replies.
Όπως γνωρίζεις Νίκο με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ηχητική παράμετρος ενός media player. Αναμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου πάνω σε αυτό το θέμα.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mε το χέρι μονίμως στην τσέπη...

Nικόλα μου ευχαριστώ για το demonstration, είσαι απίστευτα εξυπηρετικός και φιλόξενος.

Περιμένω να κοιμηθεί ο μικρός γιατί όπως ξέρεις και από την πιτσιρίκα σου δεν πρόκειται να γίνει δουλειά... θέλει και αυτός να τα μαθαίνει όλα...

Απ' όσα μου έδειξες φάνηκε απλό! ελπίζω να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω (όπως σου είπα) και μετά βλέπουμε και την περίπτωση δυκτίου.

Πάντως από κατασκευή το περίμενα χειρότερο (δεν είχα σε εκτίμηση τα κουτάκια...). Αυτό δείχνει στιβαρό και όμορφο καθώς και προσεγμένο.

Στο σπίτι σου "κένταγε" μακάρι να το καταφέρω και εγώ έτσι. Άμεση απόκριση στις εντολές, απίστευτη προσαρμογή μεγέθους είκόνας και υπότιτλων, πολύ καλή εικόνα και ικανοποιητικός ήχος... αν και νομίζω ότι μπορεί και καλύτερα στη μουσική από flac ;). Κινηματογραφικά βέβαια είχε μια χαρά απόδοση.

Πολλά μη περιμένεις να γράψω αφού όταν αρχίζεται οι medιάκηδες τα δικά σας, εγώ ψάχνω για μετάφραση... :D

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!!!

:ernaehrung004:

Οτι θες εδώ είμαι! Είμαι σίγουρος ότι με τα δικά σου ηχεία ,´- ισως και με ένα καλό DAC θα αναδείξεις τις δυνατότητές του γιατί τα Crystal Audio...καλά..δεν λέω...αλλά μόνο για cinema...

Tι εντυπώσεις να σου γράψω βρε ψηλέ?

Εσύ έρχεσαι και κρίνεις μόνος σου... άντε speedαρε λίγο με τα ιατρικά να τελειώνεις και έλα να το δείς από κοντά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mε το χέρι μονίμως στην τσέπη...

Οτι θες εδώ είμαι! Είμαι σίγουρος ότι με τα δικά σου ηχεία ,´- ισως και με ένα καλό DAC θα αναδείξεις τις δυνατότητές του γιατί τα Crystal Audio...καλά..δεν λέω...αλλά μόνο για cinema...

Θέλω και εγώ μια αναβάθμιση στον ήχο, μη νομίζεις...

Και πάλι ευχαριστώ Νίκο!

Βεβαίως!!! Έχω ήδη δει μάλιστα το “time traveler's wife”!
Πολύ pixelιασμα το συγκεκριμένο... όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλύτερα αλλά και πάλι ίσως λίγο καλύτερα από DVD! Καμία σχέση με ΒD!

Απ’ ότι έχω καταλάβει ιδανική ποιότητα παίρνεις στο φυσικό μέγεθος και όχι στο full screen.

Επίσης δεν πέρασε το DTS στην Samsung. Πέρασε όμως στην V10. Μπορεί να έκανα και κάτι λάθος, δεν έχω βρει χρόνο για δοκιμές. Στην Samsung πάντως το πέρναγε μόνο stereo…

Από θόρυβο πάει σχετικά καλά, μόνο σε πολύ ήσυχο περιβάλλον ακούγεται.
Απο θερμοκρασίες ακόμα καλύτερα. Την Παρασκευή το τσέκαρα για 3-4 ώρες και η θερμοκρασία ήταν απόλυτα φυσιολογική. Αν σκεφτείς ότι δεν πρόκειται να το έχω ανοιχτό για περισσότερες ώρες, δεν προβληματίζει καθόλου!

Τις επόμενες μέρες θα το συνδέσω με τον Υamaha και το PC. Θα δείξει...

Από δυνατότητες και εμφάνιση πάντως σκίζει!!! Ένας φίλος ήδη ψήνεται να πάρει...

Όπως φαίνεται το μεγάλο μου πρόβλημα αφορά περισσότερο το καλό υλικό και λιγότερο το μηχανάκι... Αντε βρε γείτονα, αμα χρειαστεί να βοηθήσεις...

Έχω βρει και PDF instructions manual και θα το παλέψω.

Re: Απάντηση: Mε το χέρι μονίμως στην τσέπη...

Βεβαίως!!! Έχω ήδη δει μάλιστα το “time traveler's wife”!
Πολύ pixelιασμα το συγκεκριμένο... όλα τα υπόλοιπα ήταν πολύ καλύτερα αλλά και πάλι ίσως λίγο καλύτερα από DVD! Καμία σχέση με ΒD!

Απ’ ότι έχω καταλάβει ιδανική ποιότητα παίρνεις στο φυσικό μέγεθος και όχι στο full screen.

Επίσης δεν πέρασε το DTS στην Samsung. Πέρασε όμως στην V10. Μπορεί να έκανα και κάτι λάθος, δεν έχω βρει χρόνο για δοκιμές. Στην Samsung πάντως το πέρναγε μόνο stereo…

Από θόρυβο πάει σχετικά καλά, μόνο σε πολύ ήσυχο περιβάλλον ακούγεται.
Απο θερμοκρασίες ακόμα καλύτερα. Την Παρασκευή το τσέκαρα για 3-4 ώρες και η θερμοκρασία ήταν απόλυτα φυσιολογική. Αν σκεφτείς ότι δεν πρόκειται να το έχω ανοιχτό για περισσότερες ώρες, δεν προβληματίζει καθόλου!

Τις επόμενες μέρες θα το συνδέσω με τον Υamaha και το PC. Θα δείξει...

Από δυνατότητες και εμφάνιση πάντως σκίζει!!! Ένας φίλος ήδη ψήνεται να πάρει...

Όπως φαίνεται το μεγάλο μου πρόβλημα αφορά περισσότερο το καλό υλικό και λιγότερο το μηχανάκι... Αντε βρε γείτονα, αμα χρειαστεί να βοηθήσεις...

Έχω βρει και PDF instructions manual και θα το παλέψω.

το “time traveler's wife”! ...xe xe ...είναι των 700 mb avi..Τι περιμένεις..
Μόνο τα mkv των 720 και 1080p, ή τα m2ts θα δώσουν την εικόνα που θέλεις.
Στην Samsung κάτι δεν έκανες σωστά..Οσο για το καλό υλικό..σού'πα ..αφού έχεις σύνδεση που πάει σφαίρα!..θα σου κάνω μια πρόσκληση σε έγκυρο site και θα "κατεβάζεις" σωστά αρχεία HD χωρίς προβλήματα. Οσο για βοήθεια..ότι θέλεις είπαμε. Τηλέφωνο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mε το χέρι μονίμως στην τσέπη...

το “time traveler's wife”! ...xe xe ...είναι των 700 mb avi..Τι περιμένεις..

:bang: Είπαμε άσχετος ....

Ποιό τηλέφωνο? Θα έρθεις για καφέ ή ποτό!
Κάτσε να παίξω κάνω δυό εβδομάδες και θα σου κάνω και εγώ πρόσκληση... :afro:

-bye-

μια ερωτηση παιδια ,ποιον media players προτεινεται .με HDMI εισοδο και με τη σκληρο ,θα παιζει ταινιες avi , hd
δεν εχω πολες γνωσεις . εχω ενα παλιο lacie 500αρι αλλαδεν εχει εξοδο
hdmi , η τν ειναι μια samsung LE46A 956D av denon 1910

Status
Not open for further replies.