Με το παλιο μου pc μπορώ?

Flea

New member
7 July 2006
2
Ρε παιδιά πιστεύετε ότι μπορώ το παλιό μου pc (Ρ4 1.6) με κάποια προσθήκη μιας καινούριας κάρτας γραφικών να το συνδέσω στο HDMI της καινούριας μου LCD tv για να βλέπω DVD? Ή θα έχω πολλά κολλήματα και δεν θα έχω καλή εικόνα οπότε να μην πετάξω τα λεφτά μου σε μια καινούρια κάρτα? Αν όμως γίνεται είναι καλύτερο να πάρω μια κάρτα AGP hdtv ready ή με μια απλή κάνω την ίδια δουλειά? Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει.
 
Παίζω DVD απροβλημάτιστα με [email protected] GHz και PIII@733MHz. Μέχρι και έναν PII@350MHz που έχω, τον δοκίμασα κι αυτόν με καλά αποτελέσματα. Σίγουρα δε θα έχεις πρόβλημα.

Καλώς ήρθες κιόλας.
 
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΑ.ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ !.
 
Και δε χρειάζεται να δώσεις πολλά λεφτά για κάρτα, ούτε χρειάζεται να είναι HDTV. Μια απλή καρτούλα με 40 – 50 € που να έχει έξοδο DVI. Αυτές που υποστιρίζουν HDtv βγάζουν απλά σήμα component μέσο της S-Vhs και την προσθήκη ιδικού αντάπτορα έτσι ώστε να την συνδέσεις με την ανάλογη είσοδο της TV. Τη στιγμή που εσύ έχεις HDMI στην TV είτε παίρνεις ένα καλώδιο DVi σε HDMI είτε αν έχεις DVI καλώδιο προσθέτεις έναν αντάπτορα . Και δεν χρειάζεται να το μετατρέψεις σε full htpc με τα σχετικά προγράμματα. Και ένα απλό ταπεινό winDVD η powerDVD θα κάνεις πολύ καλή δουλειά.
 
Ευχαριστω παιδια τελικα πηρα μια απλη καρτουλα κ τη συνδεσα με DVI-ΗDMI με την tv. Προσπαθησα να χρησιμοποιησω το Zoom player για DVD αλλα ψιλοκολλαει μαλλον λογω του επεξεργαστη. Anyway με το power DVD ευχαριστημενοσ ειμαι κ δε νομιζω να χει και μεγαλη διαφορα η εικονα στις 32 ιντσες.