Mέχρι 1.600? (αντε και λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο)

Nikosgus

New member
27 September 2014
24
Καλησπέρα σε όλους. Να ζητήσω και εγώ μια γνώμη για τηλεόραση, να ''εκμεταλευτώ'' τις γνώσεις σας γιατί εγώ όσο και να ξενύχτησα εδώ, την τύφλα μου που λέει και η μάνα μου. Η δεν μου κόβει όσο πρέπει, η εσείς το έχετε πάει κατι τίς παραπέρα από εμάς τους υπόλοιπους. Απόσταση λοιπόν θέασης τα τριάμιση μέτρα, η χρήση που με ενδιαφέρει είναι ταινίες σε ένα dvd-home sinema που πάλι εσείς θα μου προτείνετε. Με 300? 400 ευρω? εκεί γύρω. Το gaming όπως καταλάβατε μου είναι κάτι άγνωστο :afro:. οι 60-65 ίντζες ειναι καλά? Υπάρχει κάποιο μοντέλο να μου προτείνετε η με αυτά τα χρήματα παίρνω tv με τζιτζίκια μέσα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

με τις 60 θα εισαι οκ στην αποσταση που εισαι...
http://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html?keyphrase=sony+60w855b
την εχω δει απο κοντα και ειναι μια αξιοπρεπεστατη τηλεοραση με αρχοντικο μεγεθος, εικονα στα επιπεδα της w8 σειρας και προσωπικα το wedge design μου αρεσει !

με τις 60 θα εισαι οκ στην αποσταση που εισαι...
http://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html?keyphrase=sony+60w855b
την εχω δει απο κοντα και ειναι μια αξιοπρεπεστατη τηλεοραση με αρχοντικο μεγεθος, εικονα στα επιπεδα της w8 σειρας και προσωπικα το wedge design μου αρεσει !

Συμφωνώ είναι πολύ καλό. Να προσθέσω και την h7000 αλλά είναι σε 55 ίντσες. ...

επισης ειδα οτι αναφερεις dvd-home cinema.... καλυτερα αφου κανεις αυτην την "επένδυση" στην ψυχαγωγία να προτιμησεις καποιο σετακι με BD και οχι dvd...

επισης ειδα οτι αναφερεις dvd-home cinema.... καλυτερα αφου κανεις αυτην την "επένδυση" στην ψυχαγωγία να προτιμησεις καποιο σετακι με BD και οχι dvd...
..αρχισατε τα κινέζικα ενώ εγώ σας μιλάω ομορφα:chinese:. Θενκς, ήδη το γκούγκλαρα να δω περί τίνος πρόκειτε.

Γνώμη μου ειναι με την συχνότητα που αλλάζουν τα μοντέλα και με την επισφάλεια βλαβών που μπορει να βγάλει μια συσκευη η επόμενη τηλεόραση μου δεν θα περνα με τπτ το ψυχολογικό όριο των 1000 ευρω ( και πολλα λεω) . Δεν αξίζει .

Γνώμη μου ειναι με την συχνότητα που αλλάζουν τα μοντέλα και με την επισφάλεια βλαβών που μπορει να βγάλει μια συσκευη η επόμενη τηλεόραση μου δεν θα περνα με τπτ το ψυχολογικό όριο των 1000 ευρω ( και πολλα λεω) . Δεν αξίζει .
Δεν έχεις άδικο αλλά επειδή είμαι γενικώς ματαιόδοξος και ανεπρόκοπος και εφόσον τα ωραία σε αυτή τη κωλοζωή που ζω είναι στα περιτά, ξέρει κάποιος αν θα χάσω κάτι τις σε εικόνα?

Εχω την 829 και πραγματικα οσες samsung της σειρας 6 και αν εχω δει καμια δεν εχει την επεξεργασια εικονας που εχει η sony.
Νομιζω για το 2014 αν εξαιρεσουμε την 955 η σειρα 8 ειναι ισως απο τις καλυτερες επιλογες χωρις αυτο να σημαινει οτι η samsung δεν εχει καλες τηλεορασεις, μην παρεξηγηθω!

Εχω την 829 και πραγματικα οσες samsung της σειρας 6 και αν εχω δει καμια δεν εχει την επεξεργασια εικονας που εχει η sony.
Νομιζω για το 2014 αν εξαιρεσουμε την 955 η σειρα 8 ειναι ισως απο τις καλυτερες επιλογες χωρις αυτο να σημαινει οτι η samsung δεν εχει καλες τηλεορασεις, μην παρεξηγηθω!

+1

Για τον επεξεργαστή δεν ξέρω, η εικόνα όμως της 829 κάθε άλλο παρά καλη μπορεί να θεωρηθεί ...
Η γωνιες θεασης ειναι ΑΘΛΙΕΣ
To 3D αθλιότερο...
Η ποιότητα κατασκευης χάλια...
Η βαση τραγική και επικίνδυνη...
Τι της βρίσκεται τόσο καιρό?

Για τον επεξεργαστή δεν ξέρω, η εικόνα όμως της 829 κάθε άλλο παρά καλη μπορεί να θεωρηθεί ...
Η γωνιες θεασης ειναι ΑΘΛΙΕΣ
To 3D αθλιότερο...
Η ποιότητα κατασκευης χάλια...
Η βαση τραγική και επικίνδυνη...
Τι της βρίσκεται τόσο καιρό?
Να σαι πάλι, ξαναχτυπάς δριμύτερος!!
Και λέγαμε που χάθηκες......;