Μέχρι 500 με 600 ευρώ, Led ή Plasma, τι να διαλέξω;;;

kostas.lachanas

New member
14 January 2012
16
Καλησπέρα ζητώ συγγνώμη αν υπέρχει ήδη post πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δυστηχώς δεν είχα τον χρόνο να ψάξω γιαυτό ξεκίνησα ένα καινούριο και ζητώ τη βοηθειά σας.
Θα ήθελα να αγοράσω μια νέα τηλεόραση από 42'' και άνω στην τιμή των 500 με 600 ευρώ. Δεν ξερω όμως τι να διαλέξω LED ή PLASMA ?
O αδερφός μου λιγο πιο ψαχμένος από μενα μου λεει οτι για ταινιες ειναι καλύτερη η plasma λόγο χαμηλου χρονου αποκρισης... Απο την αλλη ομως αναρωτιεμαι γιατι η LED να μην ειναι καλυτερες αφου ειναι πιο καινουριας τεχνολογιας... Δυστιχως οι περισωτεροι κατασκευαστες δεν αναγραφουν πολα χαρακτηριστικα για να μπορεσω να κανω καποια καλη συγκρηση...
Η βοηθεια που θα ηθελα ειναι αν γινετε να μαθω τα υπερ και τα κατα των LED και των plasma και τι θα πρεπει να προσεξω σε οποιαδηποτε απο αυτες... Πρόσφατα μετα απο λιγο ψαξιμο μου τραβηξε τη προσοχη η Panasonic TX P42UT50 - 42" - 3D - Plasma http://www.public.gr/product/sound-...asonic-tx-p42ut50-42-3d-plasma/prod2590014pp/ την οποια την βλεπω αρκετα καλη και σε πολυ καλη τιμη... Αξιζει υπαρχει κατι καλυτερο κοντα σε αυτη την τιμη η ειναι καλυτερη μια LED παρομοιας τιμης;;;

Ελπίζω να μην ειμαι κουραστικος και συγγχωρεστε με για τυχον ορθογραφικα λαθη... Ευχαριστω πολυ...

Απόσταση θέασης απο 2 εως 3,5 μέτρα χρήση κυρίως για ταινιες και κάποιες φορες για games συγκεκριμενα gran turismo 5 η αλλα παιχνιδια με αγονες ταχυτητας

Να συμπληρώσω ότι τα τελευταια 4 χρονια εχω μία LG LCD 32'' full HD 1080p και μπορω να πω οτι ειμαι σχετικα ευχαριστιμενος μεχρι να περασω απο ενα καταστημα με τηλεορασεις και δω την εικονα μιας πιο καινουριας τηλεορασης.

Last edited by a moderator:
Λιγες ωρες παιχνιδι σπανια θα ελεγα αλλα ταινιες βλεπω σχεδον καθε βραδι ο χώρος ειναι αρκετα σκοτεινος διαθετει μονο ενα μικρο παραθυρο το οποιο εχει συνεχεια τις περσιδες κλειστες

Ωραία τότε. Προχώρα με την PA5500. Αρκεί να τη βρεις διαθέσιμη κάπου. Για ταινίες πάντως να ξέρεις πως το μέγεθος μετράει. ;)

Ευχαριστώ πόλυ για τις απαντησεις σας. Ελπιζω να μη γίνομαι κουραστηκος αλλα για 3D τηλεοραη, ποια ειναι η γνωμη σας;;;