Φιλε rivers θυμασαι τον συνδιασμο πληκτρων για το service-mode?
(πριν το επιχειρησω μια και ειναι ολοκαινουργια η tv μηπως εχεις παρατηρησει στο service-mode αν υπαρχουν επιλογες για συγκλυση χρωματων και ρυθμιση γεωμετριας?)
Καπου εκει στο thread της 40D3000 το εχω γραψει , δεν θυμαμαι να εχει για ρυθμιση γεωμετριας αλλα μπορει να κανω και λαθος αφου μπηκα μονο για να ρυθμισω τα χρωματα.
Σε ευχαριστω φιλε μου! dvd μονο στον projector! παντως το demo-δισκακι που ειχε η tv ηταν οντως εντυπωσιακο!(το wii παντως αναβαθμιστηκε!!!)
Εγω αυτα τα δυο δισκακια που ειχε μεσα ακομη δεν εχω καταφερει να τα δω...:bigcry:
Δηλαδή είναι καλύτερη από την 42PX70 της Pany?
Γειά σας παιδιά, μετά απο καιρό διαβάζοντας όλα τα μηνύματα για οτι έχει σχέση με αυτή την τηλεόραση αποφάσισα να γίνω μέλος και να γράψω το πρώτο μου post!
Κι εγώ λοιπόν αγόρασα την 40D3000 από το πλαίσιο στα 1469 Ε και την περιμένω απο Δευτέρα λογώ 15Άυγουστου.
Απο οτι έχω καταλάβει πρέπει να ειναι πολύ καλή, εχώ ηδη μια οπίσθιας προβολής KDF E50A11E 50'' με την οποία δεν έχω μείνει σχεδόν καθόλου ικανοποιημένος και πιστέω πως τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω κατα κάποιο τρόπο!
Θέλω να ρωτήσω ποιός την έχει αγοράσει απο ΠΛΑΙΣΙΟ και πως ήταν στη συσκευασία της; (πιστεύω να μου δόσουν καινούργια και όχι καμία ανοιγμένη)
Επείσης υπήρχε τίποτα εξτρα μαζί της;
Αυτά και καλώς σας βρήκα!
ΤΑΣΟΣ
Φιλε Dion999, δεν εκανα αναβαθμιση της 50'', απλως πηρα την D3000 για το δωματιο μου οπου θα την συνδεσω με το PS3 μου.
Περιμενω απαντηση απο οποιον την εχει αγορασει για το πως θα πρεπει να ειναι στη συσκευασια (σφραγισμενη, μεσα σε ναυλον) και εαν εχει τιποτα μπονους μαζι της, τιποτα blu ray η dvd για demo. Βαση για τοιχο εχει μεσα?
ΤΗΝΧ!:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.