ερχεται ενας αλεξιπτωτιστης μεσα στο φορουμ μας, (με 5 ποστ) και σε παρακαλει να κλεισεις ενα νημα γιατι δεν μπορει να εξηγησει με λογικα επιχειρηματα το τι πουλαει (σκουπιδια για εμενα προσωπικα) και "προσβληθηκε" κιολας απο την "κριτικη" και τις ευλογες ερωτησεις μας και αποριες και εσυ χορευεις στο νταουλι που χτυπαει ο τυπος!
Διαβαζοντας στο αλλο φορουμ το τι ειπωθηκε για αυτα ακριβως τα σκουπιδια, βρισκω τις δικες μας κριτικες πολυ ευγενικες και καλοπροεραιτες!
Ο τυπος ηταν μεσα και διαβαζε το τι γραφοταν αλλα δεν απαντησε ποτε στις επανειλημμένες εκλησεις μας για μια εμπεριστατωμενη απαντηση.
Ετσι, ζητωντας αυτην την χαρη και μαλιστα την διαγραφη του σαν μελος, δεν μπορει να απαντησει πλεον και βγαινει και κερδισμενος απο την διαφημιση που εγινε!
Εχω υποψιες οτι σε ενδιαφερει να "φερθεις ευγενικα" απεναντι του.
Απαιτω και μαλλον και πολλοι αλλοι εχουν την ιδια απαιτηση, να εξηγηθεις εφ'ολου της υλης!
ΚΑΙ, αν δεν ανοιχτει ξανα το νημα, αυτο ηταν και το τελευταιο ποστ μου.
Διαβαζοντας στο αλλο φορουμ το τι ειπωθηκε για αυτα ακριβως τα σκουπιδια, βρισκω τις δικες μας κριτικες πολυ ευγενικες και καλοπροεραιτες!
Ο τυπος ηταν μεσα και διαβαζε το τι γραφοταν αλλα δεν απαντησε ποτε στις επανειλημμένες εκλησεις μας για μια εμπεριστατωμενη απαντηση.
Ετσι, ζητωντας αυτην την χαρη και μαλιστα την διαγραφη του σαν μελος, δεν μπορει να απαντησει πλεον και βγαινει και κερδισμενος απο την διαφημιση που εγινε!
Εχω υποψιες οτι σε ενδιαφερει να "φερθεις ευγενικα" απεναντι του.
Απαιτω και μαλλον και πολλοι αλλοι εχουν την ιδια απαιτηση, να εξηγηθεις εφ'ολου της υλης!
ΚΑΙ, αν δεν ανοιχτει ξανα το νημα, αυτο ηταν και το τελευταιο ποστ μου.