ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ dipie

Status
Not open for further replies.

In My Humble

Banned
2 September 2008
732
Malmo, Sverige
ερχεται ενας αλεξιπτωτιστης μεσα στο φορουμ μας, (με 5 ποστ) και σε παρακαλει να κλεισεις ενα νημα γιατι δεν μπορει να εξηγησει με λογικα επιχειρηματα το τι πουλαει (σκουπιδια για εμενα προσωπικα) και "προσβληθηκε" κιολας απο την "κριτικη" και τις ευλογες ερωτησεις μας και αποριες και εσυ χορευεις στο νταουλι που χτυπαει ο τυπος!
Διαβαζοντας στο αλλο φορουμ το τι ειπωθηκε για αυτα ακριβως τα σκουπιδια, βρισκω τις δικες μας κριτικες πολυ ευγενικες και καλοπροεραιτες!
Ο τυπος ηταν μεσα και διαβαζε το τι γραφοταν αλλα δεν απαντησε ποτε στις επανειλημμένες εκλησεις μας για μια εμπεριστατωμενη απαντηση.
Ετσι, ζητωντας αυτην την χαρη και μαλιστα την διαγραφη του σαν μελος, δεν μπορει να απαντησει πλεον και βγαινει και κερδισμενος απο την διαφημιση που εγινε!
Εχω υποψιες οτι σε ενδιαφερει να "φερθεις ευγενικα" απεναντι του.
Απαιτω και μαλλον και πολλοι αλλοι εχουν την ιδια απαιτηση, να εξηγηθεις εφ'ολου της υλης!
ΚΑΙ, αν δεν ανοιχτει ξανα το νημα, αυτο ηταν και το τελευταιο ποστ μου.

Αν θεωρείς διαφήμιση,το τι υπάρχει ακόμα γραμμένο σε επίπεδο ειρωνιών και χαρακτηρισμών στο συγκεκριμένο θέμα,τότε μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει.Το άν ανέφερα τι λέει το πμ,απλά το έκανα για να ξέρετε,ότι δεν θα υπάρξει απάντηση απο μεριάς Μενδρινού..

Στο 2ο και τελικό κλείδωμα του θέματος(που ξεκλειδώθηκε,μήπως και γίνει συζήτηση επι της ουσίας κι όχι καυγάδες),δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο παρά η συμπεριφορά μερικών,που θυμίζει λαχαναγορά και δεν τιμά κανέναν.

Συνεχιζεις με περιφελια και δεν απαντας στα ερωτηματα μου.
Απλοποιημενα/ Πως ενας ξενος μπαινει στο φορουμ, κανει διαφημιση για σκουπιδια και μετα φευγει και εσυ τιμωρεις αυτους που εχουν ερωτησεις(τους δικους σου δηλαδη).
Εγω τα βρισκω σχετικα αυτα που γραφτηκαν, οσο ο τυπος δεν απαντουσε. Αν απαντουσε απο το ποστ 3 τοτε δεν θα εδινε την ευκαιρια για ολη αυτην την λαχαναγορα. Και αν ειχε κατι το σωστο, θα πλουτιζε την παρεα των μουσικοφιλων με κατι που θα το ειχανε σαν ευχαριστηση.
Επι ολης της υλης τωρα γιατι δεν υπαρχει απαντηση.
Φερε στην επιφανεια το τεχνικο μερος του pm που σου εστειλε και ποια ειναι η δικαιωλογια του, τα προσωπικα δεν μας ενδιαφερουν

Αμα κρατήσεις το θέμα σε ευπρεπή επίπεδα,χωρίς μιά διμοιρία διαχειριστών θα το ξανανοίξω.Είδες συμμετοχική δημοκρατία;

Τώρα αυτά τα περί δικών και ξένων άστα,γιατί ξώκειλες πάλι...

Το αναλαμβάνεις;

Στο πρώτο νέο πλάκωμα ή αηδίες θα κλείσει και τέρμα.Συμφωνείς;

(ποιό τεχνικό μέρος;σε εμένα θα απαντούσε με πμ,όταν δεν το θέλει μέσα στο θέμα?)

ΥΓ Μορφέα συγνώμη για το ότι συμμετέχω,σε τέτοιο θέμα μέσα στην κατηγορία σου...

Last edited:
δεν μπορεις να δεις οτι σε παρακαλει/διαταζει καποιος που θελει να την κανει λαμογια και να αποφυγει περαιτερω τεχνικες εξηγησεις(οι οποιες δεν υπαρχουν συμφωνα με το pm του) και εσυ του κανεις το χατηρι αμεσως! Δεν βλεπεις τιποτα το παραξενο σε αυτο?
Ερωτησεις σε στυλ "αε ποιόν νομίζεις ότι μιλάς" δεν απαντανε στην ερωτηση μου.
Να μεταφερεις το pm δημοσια για να μαθουμε τι ψηνετε πισω απο αυτο το ζητημα.
Γιατι αρχισανε αυτες οι λαχαναγορες? Γιατι δεν απαντησε ο τυπος. Το γιατι δεν απαντησε το ξερεις μονο εσυ και δεν θελεις να το δημοδσιευσεις.Δεν βλεπεις κατι το παραξενο ουτε σε αυτο?(προστασια ονομαζεται)

Την ίδια στιγμή με τον DIPIE είχα ξεκινήσει να κάνω τις ίδιες ακριβώς ενέργειες.
Δεν ξέρω τι έγινε σε άλλα site. Αλλά σε καμία περίπτωση εδώ δεν θα επιτρέψουμε ολοσέλιδα flames.

CD318 γιατί πυροβολείς τον πιανίστα?

ΥΓ. Το θέμα το κλειδώνω - δεν είναι η DIY κιβώτιο παραπόνων.

Status
Not open for further replies.